تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: مدل مودم ADSL شما چيه ؟‌

راي دهنده
4321. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • U.S.Robotics

104 2.41%
  • Asus am602

374 8.66%
  • Asus am604

212 4.91%
  • D-link

1,281 29.65%
  • Fiber Home AN 1020

35 0.81%
  • Aztech

63 1.46%
  • Symphony

249 5.76%
  • Star Net

40 0.93%
  • correcess

59 1.37%
  • linksys

419 9.70%
  • Planet

138 3.19%
  • tp-link

1,606 37.17%
Multiple Choice Poll.
صفحه 124 از 1759 اولاول ... 24741141201211221231241251261271281341742246241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 17588

نام تاپيک: بحث و بررسی درباره ی مودم های ADSL

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فکر نکنم ارزونتراز dlink-dsl200 باشه
    حدود 25-30 تومن میتونی گیربیاری
    شرکتها رو خوب پشتیبانی میکنه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزیز به همین راحتی نیست که شما میگی البته خیلی راحته ها ولی اینجوری نیست که شما میگی این چیزایی که شما میگی بیشتر شبیه نصب کردن کارت صدا یا گرافیکه اگه قبلبرو با usb وسل کرده بودید بله بایو درایور usb قبلیرو unistall کنید اگه لن وصل بود که هیچی/وقتیم مودم جدید رو وصلمیکنید پیشنهاد همه اینه که با لن وصل کنید چون دیگه نیاز به cd و نصبو این کارا نیست فقط بید برید تو کانفیگ مودم (بوسیله زدن ip توی Browser ) یه چند تا چیز کوچیک بزنید مثل تعیین کانکشن مثلا pppoe یا bridge و پسو یوزر اگه دارید اگه ip دارید باید بزنید در کل اینجوری هست isp هم باید کمکتون کنه
    سلام.هی ارور 769 میده موقع کانکت شدن.راستی یه سوال دیگه؟تو یک خونه با یک خط تلفن و یک خط adsl آیا میشه از دو تا مودم همزمان استفاده کرد؟؟

داره خودمونی میشه n0100003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    U.S.A

پيش فرض

سلام.هی ارور 769 میده موقع کانکت شدن.راستی یه سوال دیگه؟تو یک خونه با یک خط تلفن و یک خط adsl آیا میشه از دو تا مودم همزمان استفاده کرد؟؟
    بله میشه ولی منظور شما اینه که از یک خط ADSL بوسیله 2 کامپیوتر استفاده کنیم که میشه ولی یک مودم نیاز هست که 1 سیستمو با lan وصل کنی و 1 سیستمو با usb که اکثر مودمها هر دویه اینارو داره و بهشون میگن روتر که از هر کامپیوتر میتونی اینترنتو جداگونه استفاده کنی یعنی دیگه مسئله روشن بودن کامپیوتر سرورو دیگه نداری و کامپیوتر سرور اینجی معنی نداره و هر کامپیوتر جداگونه واسه خودش وصله چون به روتز وصلن
    معمولا همه مودما همه شرکتارو ساپورت میکنه و اینکه شرکتا میگن نه یه یحث مسخرست که مهم نیست
    ولی مودم dlisk dsl200 ارزونترین مودم و ضعیفترینه ولی فکر کنم با این سرعتای مسخره ما همینم بس باشه ولی من خودم هیچوقت نمیرم سمت یه همچین جنسای اشغالی
    این مودم فقط یه سیم تلفن بهش وصل میشه و یک usb همیییین دیگه هیچی نداره و از برق usb تغذیه میکنه که این زیاد خوب نیست دکمه ریستم نداره lan هم نداره دکمه پاور هم نداره و هیچی تداره
    Last edited by n0100003; 17-10-2008 at 23:04.

4. این کاربر از n0100003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

بیشترشون رو اره پشتیبانی میکنه

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

نمایندگان هر شرکت، خودشون میرن مخابرات و کارهای یوزر ها رو انجام میدند.
    یه چیزی بگم هااااا. شما باید 10 الی 15 تومن بابت راه اندازی سرویس پرداخت کنی. این هزینه، مربوط به نصب مودم نیست.
    مگه اینکه صبر کنی تا 3 هفته. چون شرکتها بعد از سه هفته، هزینه راه اندازی رو بر میدارند.
    )[/color]

موفق باشید [/quote]

توحید خان منظورتون که بعد از 3 هفته هزینه راه اندازی رو بر میدارن
    من هنوز نرفتم اشتراک بگیرم
    کلا چطوری میشه هزینه رانژه مخابرات حذف بشه ؟
    ممنون میشم توضیح بدید

داره خودمونی میشه majids's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

کسی در مورد کاهش تعرفه های اینترنت چیزی نشنیده

چند شب پیش اخبار یه چیزایی گفت

این تو خبرا پیدا کردم

وفا غفاریان رییس هیئت مدیره مخابرات ایران ابراز امیدواری کرد با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت (‪ (adsl‬پایان یابد ... رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از اجرایی شدن مصوبه کاهش ‪30‬ درصدی تعرفه اینترنت از ابتدای مردادماه جاری خبر داد ... وفا غفاریان به ایرنا گفت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز این کاهش تعرفه را به شرکت مخابرات ابلاغ کرد ... پیشنهاد کاهش تعرفه اینترنت هفته پایانی سال گذشته مطرح شد و نهم خردادماه امسال در مجمع مخابرات به تصویب رسید که بدین ترتیب فرایند ارسال و تصویب آن در سازمان تنظیم مقرارت و ابلاغش به شرکت مخابرات، حدود دو ماه به طول انجامید ... معاون وزیرارتباطات همچنین گفت که کاهش تعرفه شارژ سیم کارت های اعتباری اپراتور اول و حذف هزینه ‪ 10‬هزار ریالی سرویس نمایشگر این اپراتور برای مشترکان در مجمع مخابرات ایران به صویب رسیده و برای تصویب نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارسال شده است ... وی ابراز امیدواری کرد که با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت (‪ (adsl‬پایان یابد

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

کسی در مورد کاهش تعرفه های اینترنت چیزی نشنیده

چند شب پیش اخبار یه چیزایی گفت

این تو خبرا پیدا کردم

وفا غفاریان رییس هیئت مدیره مخابرات ایران ابراز امیدواری کرد با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت (‪ (adsl‬پایان یابد ... رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران از اجرایی شدن مصوبه کاهش ‪30‬ درصدی تعرفه اینترنت از ابتدای مردادماه جاری خبر داد ... وفا غفاریان به ایرنا گفت که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوز این کاهش تعرفه را به شرکت مخابرات ابلاغ کرد ... پیشنهاد کاهش تعرفه اینترنت هفته پایانی سال گذشته مطرح شد و نهم خردادماه امسال در مجمع مخابرات به تصویب رسید که بدین ترتیب فرایند ارسال و تصویب آن در سازمان تنظیم مقرارت و ابلاغش به شرکت مخابرات، حدود دو ماه به طول انجامید ... معاون وزیرارتباطات همچنین گفت که کاهش تعرفه شارژ سیم کارت های اعتباری اپراتور اول و حذف هزینه ‪ 10‬هزار ریالی سرویس نمایشگر این اپراتور برای مشترکان در مجمع مخابرات ایران به صویب رسیده و برای تصویب نهایی به کمیسیون تنظیم مقررات ارسال شده است ... وی ابراز امیدواری کرد که با کاهش نرخ تعرفه های اینترنت، کمبود استقبال از سرویس پرسرعت اینترنت (‪ (adsl‬پایان یابد
    بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فکر کنم جواب هاتو در مورد خبر پیدا می کنی

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

بله میشه ولی منظور شما اینه که از یک خط ADSL بوسیله 2 کامپیوتر استفاده کنیم که میشه ولی یک مودم نیاز هست که 1 سیستمو با lan وصل کنی و 1 سیستمو با usb که اکثر مودمها هر دویه اینارو داره و بهشون میگن روتر که از هر کامپیوتر میتونی اینترنتو جداگونه استفاده کنی یعنی دیگه مسئله روشن بودن کامپیوتر سرورو دیگه نداری و کامپیوتر سرور اینجی معنی نداره و هر کامپیوتر جداگونه واسه خودش وصله چون به روتز وصلن

سلام پوريا جان
    بله من همين مشكلم بود كه من دوتا كامپيوتر دارم و نميتونم با يك مودم usb قديمي corcess دو تا كامپيوتر رو ساپورت كنم. قبلا شبكه كرده بودم و الان ديگه ميبينم هميشه به كامپيوتر اول وابسته هستم بهمين خاطر رفتم مودم روتر دار خريدم
    ( يك كابل usb و يك كابل lan)

حالا اين مودم جديد كه asus am602 هست رو نميدونم چرا نميتونم نصب كنم
    چراغهاي روي مودم همه نشان دهنده اتصال كابل هاي يو اي بي , يا لن هست كه درست انجام شده است.

چراغ activity مودم هم بعد از چند لحظه چشمك زدن كامل روشن ميمونه كه نشون دهنده برقراري درست ارتباط adsl در خطم هست.

من احساس ميكنم كه ايراد اينه كه نميتونم برقراري ارتباط بين مودم و كامپيوتر رو برقرار كنم.

نميدونم بايد جايي ip تعريف كنم يا يه كار ديگه كنم؟؟
    مثل حالت اون موقع شده كه كارت شبكه داشتم ولي ارتباط بين دو تا كارت شبكه كه نميتونستم ايجاد كنم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

معمولا همه مودما همه شرکتارو ساپورت میکنه و اینکه شرکتا میگن نه یه یحث مسخرست که مهم نیست
    ولی مودم dlisk dsl200 ارزونترین مودم و ضعیفترینه ولی فکر کنم با این سرعتای مسخره ما همینم بس باشه ولی من خودم هیچوقت نمیرم سمت یه همچین جنسای اشغالی
    این مودم فقط یه سیم تلفن بهش وصل میشه و یک usb همیییین دیگه هیچی نداره و از برق usb تغذیه میکنه که این زیاد خوب نیست دکمه ریستم نداره lan هم نداره دکمه پاور هم نداره و هیچی تداره
    ضعیف یعنی سرعت دانلودش هم پایین تره من میخوام ساعت های طولانی دانلود کنم نمیسوزه که؟
    لن مهم نیست ولی دکمه ریست مهمه مدل های بعد از این چنده ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

من یک خواهش دارم یکی پاسخ این سوال دارم تو رو خدا جواب بدین

سلام دوستان عزیز برای اینترنت dsl من یک مشکل جدی پیش امده و اینکه من دوتا سیستم دارم که از هر دو برای اتصال به اینترنت adsl استفاده میکردم به طوری که مودم من مدل dlink 322T و با استفاده از پرت lan ان که فقط یکی نیز دارد به اینترنت متصل می شدم اما هم اکنون وقتی برای اتصال از یکی سیستم استفاده می کنم به اینترنت وصل نشده و حتی چراغ ان می لرزد و گاهی خاموش می شود .سیتم عامل من برای هر دو کامپیوتر xp sp1 می باشد و حتی برای درست شدن ان کل کامپیوتر مذبور را فرمت کردم زیرا یکبار به کمی مشکوک به ویروش شده بود

من از کانکشن استفاده نمی کنم مدتی که با کانکشن کار می کردم درست کار نمیکرد زنگ زدم به شزکتش گفت با lan به طور اتوماتیک وصل شو
    کابلم هم سالمه امتحان کردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •