گوشی از پرت usb هست که باسه من به های nokia عادت دارم زياد جالب نيست يکم سوسوليه
اما اگه خيا ل خريد اين گوشی رو داری من با n96 وn85وn82و n79کار کردم ( بخاطر کار بابام) و ميتونم
بگم innov 8تو همه چی بين اين گوشی ها بهترينه(گوشی های سيمبين)
گوشی از پرت usb هست که باسه من به های nokia عادت دارم زياد جالب نيست يکم سوسوليه
اما اگه خيا ل خريد اين گوشی رو داری من با n96 وn85وn82و n79کار کردم ( بخاطر کار بابام) و ميتونم
بگم innov 8تو همه چی بين اين گوشی ها بهترينه(گوشی های سيمبين)
شارژرش همون micro usb هست.
تقريباً هر شارژريش يه جوره. مثلاً i900 خودش يه نوع شارژر داره و فكر كنم تو دنيا ديگه مثلش نباشه.
آقا اين نگر داشتن دکمها که گوشی ريست ميشه داستانش چيه ؟
کدوم دکمها هست ؟؟؟
دستم به شلوارتون(دامنتون) گوشيم تو عيد مرخصه من اسن اين گوشی رو بسه عيد خريده بودم دوستانی که ميدونن بگن
ممنون. آره دیگه به احتمال 80 % میخوام بگیرمش. ( تا قبلش رو n85 داشتم کار میکردم که دیدم اون ...) فقط صبر میکنم تا اردیبهشت ببینم چی میشه. اگه بیاد پایینتر که 16 گیگش رو میگیرم.
آقا n85نگيری خودتو بيچاره کنی n82بهتره!!!
تازه گوشی فنلا ند ديگه نيست همش ليبلی هست ويا روراست ميزنه made in china
من حتی دستگاه زدن ليبل ها رو هم ديدم!!! باز کره بهتر از چين است
كره بهتر از چين هست؟!!! شوخي ميكني؟؟؟؟
سئول پايتخت كره بزرگترين شهر الكترونيكي جهانه
تو سئول از هر 5 نفر 4 تاشون اينتر نت 100 مگ دارن!!!
از هر 10 نفر 9نفر موبايل دارن(اونايي كه ندارن هنوز به دنيا نيومدن)
سامسونگ توي توليد lcd از سوني جلو افتاده و .........
بعد شما ميگي.....
نه دیگه . N85 رو بیخیال شدم. حداقل این همه مشکلات رو هم که نداشته باشه , بازم بهتره آدم 50 تومان بیشتر بده و یک 8510 بگیره.
حالا ببینم بعد از عید چی میشه![]()
آقا چرا ميزنی بابا بچه يتيم رو که نميزنن حالا خوبه گوشيم هنوز زنده هست هنوز يتيم نشدم بزار فلش کنم بهت ميگم
![]()
ببخشيد ولي من قصد زدن نداشتم حالا چرا گريه ميكني؟
انشا الله كه حالش خوب بشه. اون كد ها رو كه دوستان گفتم امتحان كردي؟
سال نو مبارکدر كمتر از 20 ساعت خالي ميشد
سلام این مدل رفیق نیمه راه همیشه باید شارژر همرات باشه تازه اگه پریز برق پیدا کنی .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)