تست چیه نور؟ این همه کتاب همشون دارن دیگه
تست چیه نور؟ این همه کتاب همشون دارن دیگه
همیشه همینجوریه.منم نمیدونم چرا.ولی فکر کنم هر کدومشون تا زمان تصحیح اعتبار داره.یعنی هنوز بعضی حوزه ها پاسخنامشونو چک نکردن.واسه همینم نوشته تعداد شركت كننده تا زمان صدور كارنامه .اگه الان دوباره کارنامرو بگیری بازم تغییر کرده.تا جمعه 29000 نفر بود حالا شده 45000!!!!!
سلام دوستان
يه سوال كسي ميتونه واج هاي ماههيان و اشتياق رو بنويسه ؟
ممنون
با سلام
وضعيت من به شكل زير هستش.لطفا هر يك از دوستان كه اطلاع دقيقي از نحوه ي مشموليت من و چگونگي شركت در كنكور براي من داره بگه:
من متولد بهمن 68 هستم.سال گذشته پيش دانشگاهي رو به صورت حضوري شركت كردم.در كنكور هم شركت كردم و قبول نشدم.و ضمنا 2 تا از دروس پيش دانشگاهي 2 رو هم هنوز پاس نكردم(البته اين 2 درس رو پاس خواهم كرد) و ميخوام در كنكور 88 شركت كنم.حالا من بايد چه كاري انجام بدم كه در خدمت غيبت نخورم و بتونم با قبولي در كنكور 88 به دانشگاه برم؟
لطفا هر كسي اطلاعات دقيق داره بگه
ممنون
سلام. منم عین این مشکل رو دارم.حتی ماه تولدم هم همینطور.فقط من یک درس واسم مونده.لطفا راهنمایی کنید.
يك درس يا دو درس مهم نيستسلام. منم عین این مشکل رو دارم.حتی ماه تولدم هم همینطور.فقط من یک درس واسم مونده.لطفا راهنمایی کنید.
من خيلي سردرگم شدم
اگه اطلاعي هست لطفا بديد
آقا ميشه بگيد با 2 تا درس افتاده از پيش دانگاهي سال قبل(كه حضوري بوده) چطور ميشه اون 2 تا درس رو هم حضوري پاس كرد؟
فکر کنم بتونی حضوری ثبت نام کنی.من الان حضوری شبانه ثبت نام کردم.ولی چون که ریاضی عمومی 2 مونده گفتن اگر میخوای دی پاس کنی باید حضوری ثبت نام کنی ولی بیای فقط امتحان بدی و کلاس یخ .
فقط سریع برو ثبت نام تا مهلت اون تموم نشده.
حضوري شبانه ديگه چه جوريه؟فکر کنم بتونی حضوری ثبت نام کنی.من الان حضوری شبانه ثبت نام کردم.ولی چون که ریاضی عمومی 2 مونده گفتن اگر میخوای دی پاس کنی باید حضوری ثبت نام کنی ولی بیای فقط امتحان بدی و کلاس یخ .
فقط سریع برو ثبت نام تا مهلت اون تموم نشده.
اونطوري كه غيبت ميخوريم
فكر نكنم راهي داشته باشه
سلام
من از حرف هاي شما چيزي نميفهمم ....
ولي به نظرم بهتره زنگ بزنيد آموزش و پرورش منطقه خودتون بپرسيد
اگه تهراني
توي گوگل سرچ كني سايت آموزش و پرورش تهران
سايتش رو كه بياره يه شماره پايين صفحه هست .
به اونجا كه زنگ بزني گويا هست هر سوالي داشته باشي ميتوني بپرسي يه كد بهت ميده
بعد 1 يا 2 روز كاري دوباره زنگ بزني و كد رو وارد كني جوابت ظبط شده و ميشنوي.
موفق باشي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)