تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ميزان رضايت شما از كيفيت سريال تاريخي يوسف پيامبر چقدر

راي دهنده
513. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي

77 15.01%
  • خوب

126 24.56%
  • متوسط

102 19.88%
  • ضعيف

208 40.55%
صفحه 124 از 156 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1553

نام تاپيک: سريال يوسف پيامبر (ع)

کاربر فعال گالری عکس attractive_girl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    FaR & AwAy حالت:TiReD

پيش فرض

یک سوتی کوچولو داشت این قسمت:
    اینکه یکی از اون سرباز ها یوسف و برادراش صحبت می کردند روی بازوش جای واکسن بود.قدیم که واکسن نبوده.
    دقیقا مامان بابای منم به همین نکته پی بردن...کلا فیلم ضایع شده...اون از صحنه ی جوون شدن زلی این از ادامش

اگه نباشه جاش خالی می مونه ayshin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز شما جواب خودتو دادی ! خب معلومه فیلمی با این کیفیت باید هم فروش نکنه ، ضمن اینکه این فیلم برای فروش نیست ! سریال برای پخش در تلویزیون ساخته میشه نا با هدف فروش .

چه ریسکی ؟ ریسک این که فیلم خوب بسازه یا یه فیلم چرت بسازه ؟ خب وقتی نمیتونه اصلا نسازه ! دوستان حرف خوبی زدن . سریال امام علی (ع) که چندین سال پیش هم ساخته شد به مراتب خیلی بهتر از این یوسف بود ، کما اینکه بودجه اون فیلم نسبت به زمان خودش خیلی کمتر از یوسف بود .
    چرا نباشه؟چطور جومونگ فروشیه؟نکنه اونم ایران صلواتی پخش می کنه؟چه می دونم؟!!!
    شما هم خودت جواب خودتو دادی!اگه سریال حضرت علی(ع)می تونست پولی که خرجش شده رو در بیاره می تونستن اون راه رو ادامه بدن.همون طور که اول یانگوم بعدش تاجر پوسان(فکر کنم)حالا هم جومونگ فردا رو خدا داند این کره ای ها می خوان کدوم افسانشون رو به خورد ملت ما بدن!+شما در نظر بگیرین که اگه داستان جومونگ رو همون طور که هست با همون شخصیت ها و همون آدمها میومدن تو ایران و همون صحنه ها رو بازسازی می کردن باز هم خواهان نداشت چه تو ایران چه توی یه کشور دیگه.چرا؟(خودتون می دونین!)پس اصلا بعضی جاها کاگردان حق داره نتونه فیلم خوب بسازه.این همه نزنین تو سر فیلمه!اگه راست می گین یکی بیاد بگه اگه جای کارگردان بود چی کار می کرد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

دوست عزیز حق دارن تو سر این سریال بزنن ......می دونی چرا؟؟؟؟؟چون سهم تک تک اونا تو ساخت این سریال از بیت المال خرج شده و هزینه ای بسیار گزاف رو اینجوری هدر دادن ....چون اونا سریالی مثل فرار از زندان رو هم دیدن (البته ببخشین که به سریال فرار از زندان توهین شد به خاطر این مقایسه)

4. 2 کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

مسئله بدتر اینه که قسمت اعظم بودجه صدا و سیما از مالیاتی که توسط دولت از من و شما گرفته میشه تامین میشه.
    همینه که آدم زورش می یاد..

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

انگار نه انگار برای لحظه به لحظه ی این فیلم پول هنگفتی خرج شده آخه چرا باید برای نون پختن پول خرج کرد و یا برای در سفر بودن؟؟ این فیلم رو می تونن خیلی خوب به یه یک فیلم سینمایی 90 دقیق ای تیدیل کنند!!

لابد می خواستن یه سریال بسازن که این کارا رو کردن!!!انتظار داشتین یهویی بیاد اون زنه و بگه یه کیسه پول از گندما پیدا کردم!یا مثلا یهو برادراش رو توی مقصدشون نشون میداد!البته قبول دارم می تونستن یکم کوتاه ترش کنن ولی حذف نه.

دوست عزیز حق دارن تو سر این سریال بزنن ......می دونی چرا؟؟؟؟؟چون سهم تک تک اونا تو ساخت این سریال از بیت المال خرج شده و هزینه ای بسیار گزاف رو اینجوری هدر دادن ....چون اونا سریالی مثل فرار از زندان رو هم دیدن (البته ببخشین که به سریال فرار از زندان توهین شد به خاطر این مقایسه)

به نظر شما اینا نقد یا بررسیه این سریاله؟بهتر نیست به جای این مقایسه ها یا اعتراض ها یکی به من بگه چطور بود بهتر می شد؟من که اشکال چندانی نمی بینم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه احمدصالح پور's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    پاریسparis عشق=مادر به یاد تمام دوستان بن شد

پيش فرض

شما دوست عزیز چند سریال خارجی ببینی نه این سریال های آب بندی شده ایرانی اشکال ها رو هم میبینی توصیه میکنم اینا رو ببینی :سریال lostیا گمشدگان....سریال فرار از زندان ...سریال 24 ...برو اینا رو ببین خودت به این نتیجه میرسی که سازندگان این سریال چطوری پول بیت المال رو دور ریختن .....حیف این پولا که این سریالها باهاش ساخته بشه واقعا" حیف ....

8. این کاربر از احمدصالح پور بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

شما دوست عزیز چند سریال خارجی ببینی نه این سریال های آب بندی شده ایرانی اشکال ها رو هم میبینی توصیه میکنم اینا رو ببینی :سریال lostیا گمشدگان....سریال فرار از زندان ...سریال 24 ...برو اینا رو ببین خودت به این نتیجه میرسی که سازندگان این سریال چطوری پول بیت المال رو دور ریختن .....حیف این پولا که این سریالها باهاش ساخته بشه واقعا" حیف ....
    لازمه بگم من سریال زیاد می بینم چه ایرانی چه خارجی.ولی نمی خواستم اینو بگم ولی مجبورم می کنین که بگم.p></p>همه ی ما زیبایی رو دوست داریم حتی اون کارگردانی که اینو ساخته.اون این فیلم رو می تونست خیلی بهتر و زیباتر بسازه.ولی نمی تونه.باور کنین این طور هستش.مگه نه اینکه هنر نزد ایرانیان است و بس.مگه این شعار ایرانی ها نیست؟شما کدوم فیلم خارجی رو دیدین که بازیگر هاش بدون کلی آرایش چه مرد چه زن بیان جلوی دوربین؟خداییش کدوم فیلم رو دیدین؟ولی توی ایران تا یکی یکم آرایش می کنه زودی سیاه سفیدش می کنن.مسخرس واقعا!یا توی این فیلم به جای مو از کاموا استفاده می کنن!اینم مسخرس!یا برای اینکه نشون بدن یوسف ادم خوبی بوده چپوندنش توی یه گونی پشم که نشونه ی بهتری باشه.اگه این یه سریال خارجی بود خیلی راحت آدماش آرایش می کردن.به جای کاموا مو داشتن.از همه مهم تر یوسف یه گوله پشم!نمی شد.فکر کنم اون موقع می تونست از همون ابزاری که کاهنا موهاشون رو میزدن واسه زدن ریش و سبیل هاش استفاده کنه.پس مشکل تاریخی نداشت.یا وقتی که راحیل مرد یعقوب با این که دوستش داشت ولی این رو اصلا نشون نداد. یعنی نمی تونس که نشون بده!ولی یه فیلم خارجی خیلی راحت می تونس علاقه ی این دو رو نشون بده یا کلی اشکال دیگه.که مطمئنا خیلی ها متوجهش شدن.
    اینها فقط گوشه ای از اشکال هاش بود که کارگردان سعی کرده عرف جامعه ی کنونی ایران رو در قالب این فیلم نشون بده واین تناقضه که خیلی مشکل ها رو ایجاد می کنه.چه مشکل توی فیلم نامه چه لوکیشن ها و چه ظاهر بازیگر هاش.می تونستن این فیلم رو با همکاری یه گروه خارجی و در خارج از کشور تولید کنن تا هم به قول شما این هزینه رو هدر ندن هم کار خوبی از آب در بیاد.ولی به نظر من با این همه محدودیت باز هم خوب ساختن لااقل وقتی زلیخا جوون شد با اون گریم مسخره جای شکر داره سیاه و سفید نکردنش.

یه بار هم گفتم این سریال با سریال های خارجی قابل مقایسه نیست چون از دو سبک کاملا متفاوته.واینکه با سریال حضرت علی مقایسه شده بود خوب اون موقع کمی نوع پوشش مردم نزدیک به پوشش الان بود.داستان معلوم تر بود.تقریبن چیزی نداشت که مجبور باشن حذفش کنن تا ایجاد تناقض نشه و ...ولی اینجا کلی حذفی داره و مجبورن جاش یه چیزی بذارن که مسخره از آب در میاد.

آخر فروم باز Sha7ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Airstrip One

پيش فرض

برادر من از چیزی طرفداری کن که ارزش داشته باشه . شما یک نکته ی مثبت تو این فیلم بمن بگو تا من حرفاتو قبول کنم . تمام کسایی که از سینما چیزی میفهمن ، الان میدونن که این سریال چه افتضاحیه ! شما داری میگی کارگردان عرفیات رو در نظر گرفته ! اینهمه سوتی توی این فیلم هم جزو عرفیاته ؟
    پ.ن : من میدونم که اگه 1000 نفر تا یک ماه دلیل و مدرک بیارن که این فیلم خوب نیست ، شما رو حرف خودتی ، پس فکر نکنم فایده ای توی این بحث با شما باشه .

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

شما کدوم فیلم خارجی رو دیدین که بازیگر هاش بدون کلی آرایش چه مرد چه زن بیان جلوی دوربین؟خداییش کدوم فیلم رو دیدین؟ولی توی ایران تا یکی یکم آرایش می کنه زودی سیاه سفیدش می کنن.مسخرس واقعا!یا توی این فیلم به جای مو از کاموا استفاده می کنن!اینم مسخرس!یا برای اینکه نشون بدن یوسف ادم خوبی بوده چپوندنش توی یه گونی پشم که نشونه ی بهتری باشه.اگه این یه سریال خارجی بود خیلی راحت آدماش آرایش می کردن.به جای کاموا مو داشتن.از همه مهم تر یوسف یه گوله پشم!نمی شد.فکر کنم اون موقع می تونست از همون ابزاری که کاهنا موهاشون رو میزدن واسه زدن ریش و سبیل هاش استفاده کنه.پس مشکل تاریخی نداشت.یا وقتی که راحیل مرد یعقوب با این که دوستش داشت ولی این رو اصلا نشون نداد. یعنی نمی تونس که نشون بده!ولی یه فیلم خارجی خیلی راحت می تونس علاقه ی این دو رو نشون بده یا کلی اشکال دیگه.که مطمئنا خیلی ها متوجهش شدن.
    اینها فقط گوشه ای از اشکال هاش بود که کارگردان سعی کرده عرف جامعه ی کنونی ایران رو در قالب این فیلم نشون بده واین تناقضه که خیلی مشکل ها رو ایجاد می کنه.چه مشکل توی فیلم نامه چه لوکیشن ها و چه ظاهر بازیگر هاش.
    در این موارد اصلاً با شما موافق نیستم . خب الان سریال یوسف پیامبر یه سریاله با تعداد مخاطب بالا در ایران ، مقایسه اش با سریالی مثلاً مثل لاست درست نیست چون در حد هم نیستن اما بیاین یه مقایسه انجام بدیم . توی سریال لاست شما هیچ زنی با آرایش غلیظ رو نمیبینین ، به طور کلی توی اکثر سریالهای سریالهای خارجی که سریالهای مطرحی هم باشن به هیچ عنوان زنها به قول شما کلی آرایش ندارن و فقط هنر گریم هست به طوریکه شما گاهی احساس میکنین اینها اصلاً آرایش ندارن . این نکته توی فیلمهاشون هم هست ، آرایش زیاد و مشخص توی فیلمها و سریالهای ( که از امتیاز خوبی برخوردارن ) برای نقشهایی در نظر گرفته میشه که از نظر رفتاری شخصیت خوبی ندارن ( منظورم رو متوجه میشین که ؟!) . اما سریال یوسف پیامبر اتفاقاً تا از دستشون بر اومده بود خانومها آرایش داشتن ( توجه کنین آرایش نه گریم به این نمیگن گریم ) از تتوی نابهنجار و ناهماهنگ ابرو گرفته تا آرایش چشم و لب که هر کدوم که سنشون بالا میرفت یا به خدا ایمان میآوردن خود به خود تتوی ابرو نداشتن ؟! در مورد ابراز علاقه صحنه ایی که زلیخا به یوسف توی اتاقش پیشنهاد عاشقانه میداد ، دویدن یوسف و پاره شدن پیراهنش اینها هم کامل نشون داده شد ! لااقل توی این سریال با توجیه سریال دینی همه چی اجازه پخش داشت ! فکر نمیکنم هیچ کدوم از اینها عرف جامعه ایران بود یا لااقل توی تعریفهای صدا و سیما عرف جامعه ایران بود !

12. 2 کاربر از Sara بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال احمد ترابی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    سپاهان شهر

14 Re:

به نظر من فیلم خوبیه اما خیلی جاهاش رو واضح نساختن
    من این فیلمو که به نام یوسف زلیخوا که خارجی ها ساختنش دیدم
    جوان شدن ذلیخوا اینگونه نیست بلکه حضرت یعغوب که به مصر وارد میشوند میبینند که پیرزن کوری گوشه ای نشسته و آواز غمناک میخواند.حضرت یعغوب پرسش میکنه این پیرزن چرا اینگونه است؟مردم در جواب میگویند به عشق یوسف.حضرت یعغوب در ملاقات با یوسف مگوید نفرینت میکنم اگر با او ازدواج نکنی بعد حضرت یوسف اینگونه کرده و ذلیخوا جوان میشود
    خیلی صحنه های دیگری هم وجود داره که اینگونه اند

14. 5 کاربر از احمد ترابی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •