تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 587 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 5863

نام تاپيک: Apple iPod Touch اا همه مباحث (فهرست در پست اول)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اینا توی جعبه هستن:
    iPod touch
    Earphones
    USB 2.0 cable
    Dock adapter
    Polishing cloth
    Stand
    Quick Start guide
    میخوام بدونم Dock adapter و Polishing cloth چی هستن؟
    اوا من dock adaptor ندارم؟؟؟!!!و همچنين quick start guide حالا چيكار كنم؟؟؟
    polishing cloth كه فكر كنم همون دستمال مشكيه هست ديگه. كه باهاش آيپادتونو ميتونين تميز كنين.
    حالا پولیش و کوئیک استارت انقدرها مهم نیستن ولی dock adapter رو چطور ندادن ! ... البته خیلی چیز غریبی نیست و فکر کنم با هزینه اندک بتونی تهیه اش کنی .. اینا رو باید همون موقع خرید چک می کردی ...
    باها تازه دارم خودموني ميشم. من خيلي وقته به اين فروم سر ميزنمااااااا .........از چند مرحله بايد آدم بگذره تا professional بشه؟!
    بی خیال این مراحل تکامل کاربری ... من در فوروم پرمخاطب دیگه تا مدیر ارشد هم رفتم ، اما بعد که اومدم اینجا و از اول شروع کردم سرگرمی خاص خودش رو داره ... با اون آخر که می رسی تازه می بینی چقدر این پایین بانمکه ... به جون خودم!!

بهرحال فکر کنم از 500 پست به بالا پروفشنال میشی ...

2. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

به نظر من بخاطر یه سی پی یو کمی قویتر 200 هزار بیشتر بدیم نمی ارزه
    8 گیگ میخریم بعد وقتی نسل چهار اومد اونرو میخریم
    هیچ انگیزه ای برای نسل مثلا 3 ! وجود نداره
    نظر شما چیه؟
    به نظر من هم 200 تومن بالاتر نمی ارزه .. البته دوستمون هم داشت مثال می زد ... ولی من هم فکر می کنم فوقش حاضر باشم 60-70 تومن بالاتر بدم واسه نسل بالاتر ... (نظر شخصی)

پردازنده آیپاد جدید فقط یه کمی بهتر از قبلی نیست بلکه خیلی بهتر از قبلیه

بابا جدیدترین نسل پردازنده تو موبایلاست

اینا رو یه تاپیک دیگه هم گفتم

در حالتی که کلاک هر دو یکی باشن سرعتش بین دو تا سه برابره ، ولی الان نسل دو روی 412 و نسل 3 روی 600 کلاک شده یعنی حداقل 3 تا چهار برابر هست سرعت نسل 3

128 مگ به رم اضافه شده ، یعنی خیلی از مواردی که تو نسل 2 به خاطر کمبود رم برنامه کرش میشد دیگه محاله اتفاق بیفته و این تو بازی ها و برنامه های سنگینتر خودش رو نشون میده

ساپورت Open GL ES 2.0 بهش اضافه شده که خدا میدونه اپل چه بازی هایی واسش بده بیرون

قدرت پردازش گرافیک حداقل 4 برابر شده که در آینده اثراتش رو خواهید دید(چیپ گرافیکی ارتقا پیدا کرده و در حال حاضر قویترین چیپ گرافیکی بازار هست و بهترین بنچمارکهای گرافیکی رو داره)

حافظه هم که 32 گیگ شده و نسبت به 16 دو برابر شده

به این لیست هدفون همراه با میک و کنترل ولوم رو هم اضافه کنید.

به نظر من با این تفاسیر 100 تومن کمترین اختلاف قیمت منطقی بین دو دستگاه هست که به نظر من اپل داره نسل جدید رو مفت میفروشه

این هم یک نمونه از نتایج مقایسه دو نسل:

در نهایت اگه خیلی بهتون فشار میاد برای خرید نصل 3 ، خوب نسل دو هم دستگاهیه که بعد از یکسال هم طراوت و تازگی خودش رو داره

اما اگه فکر میکنین که اختلاف بین نسل سه و دو اینقدی که الانه نیست کاملا در اشتباهید و با خرید نسل 3 کاملا سود کردید

راستی یه چیزی یادم رفت البته دوستان گفتن : 8 گیگ نسل 3 نداریم
    Last edited by mamad6280; 15-09-2009 at 15:18.

4. 2 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

حالا اين dock... به چه دردي ميخوره؟ يعني چيكار ميكنه؟؟؟ بعدش يه چيزه ديگه ايي هم هست كه سفيدو كوچولو و زير آيپاد قالب ميشه؟؟؟ همون stande???? من پكم كانل بسته بندي بوده چطور ندارم dockooo????

پروفشنال ahmad72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اوا من dock adaptor ندارم؟؟؟!!!و همچنين quick start guide حالا چيكار كنم؟؟؟
    polishing cloth كه فكر كنم همون دستمال مشكيه هست ديگه. كه باهاش آيپادتونو ميتونين تميز كنين.
    حالا پولیش و کوئیک استارت انقدرها مهم نیستن ولی dock adapter رو چطور ندادن ! ... البته خیلی چیز غریبی نیست و فکر کنم با هزینه اندک بتونی تهیه اش کنی .. اینا رو باید همون موقع خرید چک می کردی ...
    حالا اینا رو گفتین،Dock adapter چی هست؟
    اینا بستگی به بسیاری فاکتورهای جانبی داره ... کجای تهران؟ فروشنده کی بوده؟ ... گرون فروش بوده ؟ ارزون فروش بوده (که این هم یه جور دیگه خطرناکه! - حتی خطرناک تر از گرون فروشی!) ... قیمت ها در تاریخ مشابه گرفته شده ان ؟ ... مغازه بقل دستی چی می گفته ؟ بهرحال نمیشه به "گفته ها" بسنده کرد ... و به هیچ وجه سراغ گزینه "ارزونترین قیمت بهترینه " نرو ...

ضمن اینکه با ورود نسل سوم قیمت نسل قبلی دستخوش تغییر میشه ... پس اگه حوصله داری ، کمی صبر کن ...
    والا تو موبایلستان یه بخشه برا پرسش قیمت آیپادتاچ.اونجا پرسیدم یکی اومد گفت 270-280!!!!اگه اینقدر نیست چقدره؟من که خودم تهران نیستم میخوام قیمت رو بدونم اگه از شیراز ارزونتره که به احتمال زیاد همینطوره ، به داداشم که اونجاست بگم بگیره واسم.
    حالا شما بگین قیمتش تو تهران چنده به طور متوسط ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

در نهایت اگه خیلی بهتون فشار میاد برای خرید نصل 3 ، خوب نسل دو هم دستگاهیه که بعد از یکسال هم طراوت و تازگی خودش رو داره

اما اگه فکر میکنین که اختلاف بین نسل سه و دو اینقدی که الانه نیست کاملا در اشتباهید و با خرید نسل 3 کاملا سود کردید
    باز هم به شک می افتیم!!!!!
    با این تفاسیر نسل 3 باید خیلی بهتر از نسل 2 باشه.
    1.این نسل 3 کلا تو بازارهای جهانی وارد شده یا نه ؟
    2.کی وارد ایران میشه؟
    3.قیمتش وقتی به ایران وارد بشه حدودا چقدر میشه؟بالای 350؟
    4.توی ابوظبی هم قیمت بازار جهانی گیر میاد؟ینی 299$؟

همین دیگه.فقط یه بار دیگه میگم لطف کنید قیمت 8 گیگ تو تهران رو بگید.
    ممنون ...

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

3 تا سوال دیگه:
    1.آیپاد تاچ که GPS نداره.داره؟فک کنم روی ایفون باشه.اگه روی این نباشه اینم میشه یه تفاوت دیگه با آیفون .
    2.آیپاد تاچ یه چیزی مث FM Transmiter داره؟آخه یه جا خوندم با قطعه ای که گذاشتن ، به بلوتوث ، وای فای و یه چیز دیگه که یادم نیست دسترسی پیدا میکنی و همچنین میتونی آهنگاتو روی رادیو گوشی بدی.شایدم منظورش استفاده از وای فای و اینترنت بوده.البته اینم بگم این خبر قدیمی بود.
    3.از جاوا هم ساپورت میکنه؟

پروفشنال mamad6280's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

باز هم به شک می افتیم!!!!!
    با این تفاسیر نسل 3 باید خیلی بهتر از نسل 2 باشه.
    1.این نسل 3 کلا تو بازارهای جهانی وارد شده یا نه ؟
    2.کی وارد ایران میشه؟
    3.قیمتش وقتی به ایران وارد بشه حدودا چقدر میشه؟بالای 350؟
    4.توی ابوظبی هم قیمت بازار جهانی گیر میاد؟ینی 299$؟

همین دیگه.فقط یه بار دیگه میگم لطف کنید قیمت 8 گیگ تو تهران رو بگید.
    ممنون ...
    1- تو آمریکا رو میدونم شده ولی تو بقیه کشورها هم به تدریج میاد
    2- یکی دو هفته دیگه
    3- اولش 400 تومنه بعدش یواش یواش میاد پایین،ولی بعد یکی دو ماه میاد زیر 350 ، بستگی مستقیم به فروشنده و چونه زننده
    4- نمیدونم ، شاید

قیمت 8 تو تهران رو دقیق ندارم یه چیزی تو مایه های 250

3 تا سوال دیگه:
    1.آیپاد تاچ که GPS نداره.داره؟فک کنم روی ایفون باشه.اگه روی این نباشه اینم میشه یه تفاوت دیگه با آیفون .
    2.آیپاد تاچ یه چیزی مث FM Transmiter داره؟آخه یه جا خوندم با قطعه ای که گذاشتن ، به بلوتوث ، وای فای و یه چیز دیگه که یادم نیست دسترسی پیدا میکنی و همچنین میتونی آهنگاتو روی رادیو گوشی بدی.شایدم منظورش استفاده از وای فای و اینترنت بوده.البته اینم بگم این خبر قدیمی بود.
    3.از جاوا هم ساپورت میکنه؟
    1- نه نداره ، یه تفاوت دیگه هم همینجا بگم که مایه تعجب من شده نذاشتم قطب نمای دیجیتال رو ی نسل سه هست، چون تو بازی های جدید در کنار شتاب سنج خیلی کاربرد داره که بازم اپل برای کاهش قیمت ازش چشم پوشی کرد

2- جایی ندیدم، رادیو رو پتانسیلش رو اون چیپه داره ولی خوب امکانش رو نذاشته دیگه ، چی بگم ، اپله دیگه
    3- خیر

10. 3 کاربر از mamad6280 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه RAGNER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

پس نسل دو 8 گیگ بگیریم
    اجازه میدید؟
    تو دبی چند هزار تومنه؟ (به پول ایران)

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

حالا اين dock... به چه دردي ميخوره؟ يعني چيكار ميكنه؟؟؟ بعدش يه چيزه ديگه ايي هم هست كه سفيدو كوچولو و زير آيپاد قالب ميشه؟؟؟ همون stande???? من پكم كانل بسته بندي بوده چطور ندارم dockooo????
    واسه اینه که اگه مایه دار بودی و رفتی تجهیزات جانبی ipod رو خریدی با استفاده از این قطعه ipod ات اصطلاحاً روی آنها fit بشه و قرار بگیره ... در واقع استراتژی apple واسه استانداردسازی سازگاری ipod ها با تجهیزات جانبی بوده ..
    حالا اینا رو گفتین،Dock adapter چی هست؟

//

والا تو موبایلستان یه بخشه برا پرسش قیمت آیپادتاچ.اونجا پرسیدم یکی اومد گفت 270-280!!!!اگه اینقدر نیست چقدره؟من که خودم تهران نیستم میخوام قیمت رو بدونم اگه از شیراز ارزونتره که به احتمال زیاد همینطوره ، به داداشم که اونجاست بگم بگیره واسم.
    حالا شما بگین قیمتش تو تهران چنده به طور متوسط ...
    بالا توضیح دادم .

//

قیمت متوسطی نداره آیپاد ... چون نمایندگی رسمی معتبری نداره .. هرکی هرچقدر زور داشته باشه می بره ... فرض کن قیمتش نباید دیگه از 240-250 تومن پایین تر بیاد اونم با فرض اینکه هنوز نسل سوم در بازار ایران حضور نداره ... من حاضرم از جای معتبرتر بخرم که مثلا 10-20 تومن هم گرونتر بده ، ولی بعداً حداقل ته دلم خوش باشه که "شاید" و خدای نکرده اگه چیزی شد ، بتونم برم و یقه اش رو بگیرم ...

بله - شهرستانها ارزونتر باید باشه در حد 10-15 تومن
    پس نسل دو 8 گیگ بگیریم
    اجازه میدید؟
    تو دبی چند هزار تومنه؟ (به پول ایران)
    اجازه همه ما دست شماست ... تصمیم آخر با شماست ... هر چیزی که دوستان شما (که من هم جزوشون باشم) میگن صرفاً کمک در انتخاب نهایی توسط خود شماست ...

13. 4 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه astronaut's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Iran,Tehran

پيش فرض

اوكي مرسي از راهنمايي. اما من دقيقا نفهميدم كه اين dock... چيه و به چه دردي ميخوره. اگه كسي ميتونه عكس dock & stand رو بذاره اينجا تا من بفهمم كه كدومشونو دارم و اصلا چه شكلين؟؟؟؟ واقعا ممنون ميشم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •