معلوم نیست
باید تا عرضه بازی صبر کنی اون موقع میشه ببینی سورس هر دو بازی مثل همدیگست یا نه
معلوم نیست
باید تا عرضه بازی صبر کنی اون موقع میشه ببینی سورس هر دو بازی مثل همدیگست یا نه
چمن بازی فرقی کرده؟تو 2008 خیلی بد بود.بهتر شده؟
تو عکسا که کاملا مشخصه چمنا خوب شده.
راستی هنوز از اون چمن دایره ای ها ی مسخره هست؟ آدمو یاد چراگاه میندازه!!!
چندتا فیلم از گیم پلی بازی:
PES 2009 AS Roma vs Real Madrid Overtime - Champions League
PES 2009 AS Roma vs Real Madrid 2nd half - Champions Leagueکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه شما شرط رو برای کل لیگ آلمان نبسته باشی، مطمئن باش که برنده ای. چون تیم های حاظر در چمپیونز لیگ، همگی لیسنس هستن.
بله. فقط باید صبر کنی تا کیت سرور مخصوص PES2009 عرضه بشه. چون احتمالاً در برخی از کدهاش تفاوت داشته باشه. فقط ریلیز کردن کیت سرور کمی طول خواهد کشید. والا فیس، کیت و . . . همه به PES2009 می خورن!
با سلام .
اقا مرسی بابت اخبار و عکسها اول یه خواهشی داشتم بعدشم یه توضییح درباره عکسهای مقایسه.
خواهش:کسی مث این عکسهای مقایسه ای که مال لیگ برتر هستش مال لیگ اسپانیاش رو داره یا نه؟
و در باره عکسها:
رونالدو از نظر قیافه در هر دو یکسان هستش ولی در ساکر جزئی تر و دقیق تر طراحی شده است.
از نظر لباس هم که فیفا دست ساکر رو از پشت بسته و لباسهاش واقعا طراحی خوبی داره و یکی از دلایل برتری اون میشه به ازادانه بودن او اشاره کرد که در ساکر لباسها فریز هستن و هیچ تکونی نمیخورن ولی در فیفا در ضمن بازی شما شاهد حرکت کردن لباسها خواهید بود.
از نظر استیل فکر کنم هردو خوب باشند ولی من رونالدو رو در ساکر مث یه غول میبینم که نسبت به بقیه بزرگتر و هیکل تر هستش ولی در فیفا بازیکنی متناسب با هیکلی موزون و اندامی دقیقا مثل خودش.
و در استیل ضربه ازاد زدن هم باید بگم که من هم مال ساکر رو عکسش رو دیدم هم فیفا و بدون هیچ شک و شبه که فیفا در این زمینه برتره.
اینها نظر منه و میتونه اشتباه باشه
سلام احمد اقا خوبی!!!
با این پستتون به شخصه مخالفم هر چند نظر شخصیتون هست و کاملا محترم!!!
تو فیفا رونالدو اصلا شبیه خودش نیست نه اینکه روی تعصبم رو ساکر همچین حرفی بزنم اون عکسهایی که داشتم میدیدم پر خاله ام که 2 راهنمایی هست خونمون بود به اون تمام عکسها را نشان دادن و چهره های بازیکنهای فیفا را اصلا شبیه خودش نمیدونست!!!حرف راست را باید از بچه شنید!!!فقط اون چهره رونی را تو فیفا بهتر دید والا همه اش ساکر را تایید میکرد!!!!
لمپارد را در فیفا که اصلا نشناخته بودش!!!!!و همینطور کریس رونالدو هم به همچنین!!!!یک واقعیت هست که چهره ها تو PES خیلی خیلی بهتر طراحی شده اند!!!!
درباره استیل ضربه ازاد زنی من فیلم هر دوتاش را دیدم هم رونالدو تو فیفا و هم ساکر 2009 و باید بگم که انصافا تو Pes خیلی بهتر بود!!!درسته ایستادن خاص رونالدو فقط شرط نیست و شرط اینه که چطور خیزش و حرکت به سمت توپ و ضربه زدن به توپ هم عین واقعیت باشه!!!که متاسفانه فیفا فقط ایستادن رونالدو را شبیه ساخته بود!!نمدونم تا اومدن بازی مشکلش را بر طرف خواهند کرد یا نه!!!!ولی حرکت به سمت توپ و ضربه زدنش به مانند بازیکنان معمولی بودش!!!!ولی خودتون ضربه رونالدو تو ساکر را ببینید اوج یک شبیه سازی را حس میکنید
.................................................
احمد جان سلام خسته نباشی
اینا اینایی که گفتی نظره شخصیته و نظر هر کس قابل احترامه
از نظر لباس که شما میگی فیفا دست ساکر رو از پشت بسته تو صفحات قبل هم گفتم فیفا تو طراحی لباس تنها مزیتی که داره اینه که لباس بعضی بازیکنا روی شلوار افتاده که البته این یه جاهایی اشکال داره چون یه بازیکن از همون اول که میاد تو زمین لباسش روی شلوار نمیفته و یه مدت از بازی که میگذره این کار میشه (البته این برا بعضی بازیکنا صدق میکنه )
هیکل رونالدو دو ساکر که میگین مثله یه غوله !
من از شما تقاضا میکنم تو همین تاپیک از رونالدو یه عکس از ساکر و یه عکس از فیفا بزارین تا همه ببینن.
در ضمن نمیدونم کجای رونالدو مثله غوله !
.............................
در آرادانه بودن لباس ساکر حرف اول رو میزنه ...علاوه بر موهای بازیکن حتی اون شکل چین و چروک لباس رو اگه در حین بازی و حتی از روی عکسهای منتشر شده میتونی به راحتی بفهمی .........
..............................................
البته آقا احمد من دلایلی دارم که بازی ف............................که اگه اونارو اینجا بگم این تاپیک تعطیل میشه ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام:
خوب من هم میخواستم که با این حرفام کمی جو تاپیک عوض شه.
ولی در مورد صحبتهای دوستان.
مهران جان و محمود جان اول که سلام و خسته نباشید .
باید بگم که در مورد قیافه ها اگر توجه کرده باشید گفتم که ساکر در زمینه چهره دقیق تر عمل میکنه پس من نگفتم که ساکر قیافه ها رو خوب درست نمیکنه.
دوم هم باید در مورد لباس بگم که منظور من از ازادانه بودن حرکت کردن لباس ضمن دویدن و برخورد اون با هوا هستش یعنی تکون خوردنش که در فیفا به عینه وجود داره ولی من در ساکر ندیدیم.
در مورد استیل لباسها که واقعا لباس در فیفا بهتر طراحی شده اینو دیگه قبول کنید .
اما صد در صد قبول دارم که موها و استیل و تنوع اونها در ساکر خیلی بهتره اینو قبول دارم.
منظور من از غول بودن رونالدو اینه که رونالدو رو همچین بزرگ کشیدن و مثلا کسی که در ساکر 10 سانت بزرگتره به وضوح میشه فهمید بزرگ تره ولی این درحالیه که 10 سانته نه 50 سانت.
نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه ولی منظورم اینه که رونالدو رو بزرگ طراحی کردن نسبت به بقیه .
و اینکه میرسیم به نورپردازی که دیگه در این مسئله واقعا دست ساکر بسته شده وقتی شما اشعهای افتاب رو در فیفا مشاهده میکنید به هیجان می ایید و وقتی تنوع این همه رنگ و زیبایی شما را به وجد می اورد در حالی که ساکر رنگهای خشک و یه جورایی تاریک داره مثلا شما به لباسهای تیم چلسی نگاه کنید باید ابی ابی باشه ولی لباسها ابی تیره و بیرنگ هستش که تو دل نمیشینه منظور اینه که رنگها خوب نیستن.
ادامه دارد...
كسي ميدونه مشكل دروازه بانها به طور كامل حل شده يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)