[باهم کلکل نکنین فیلم زبان اصلی خوبه ولی باورکنید بایدیه3باری ببینم تا 2جمله روبفهمم ازعلاقم به زبان 50درصد کم شده دیوانه شدم بس که 24ساعت گرامرکارمیکنم یه روش حدودا زود بازده نیست .ای خدااااااااا![]()
[باهم کلکل نکنین فیلم زبان اصلی خوبه ولی باورکنید بایدیه3باری ببینم تا 2جمله روبفهمم ازعلاقم به زبان 50درصد کم شده دیوانه شدم بس که 24ساعت گرامرکارمیکنم یه روش حدودا زود بازده نیست .ای خدااااااااا![]()
Last edited by hlhhlhyan; 15-04-2009 at 00:17.
سلام
هیچ بچه 4-5 ساله ای درست صحبت نمی کنه. فقط به نوعی حرفهای بقیه را تکرار می کنه. تو فارسی هم همینطوره. مثل اینکه بپرسیچطوریه یک بچه 5ساله فارسی صحبت می کنه. واقعا همه حرفاش را درست می گه؟؟؟؟
جملات بچه ها پر از اشتباه دستور زبان هست چه فارسی چه انگلیسی. فکر می کنم محاوره رات یاد می گیرن و با رفتن به مدرسه اصلاح می شن.
کاملا هم موافقم که بدون دونستن گرامر صحیح، صحبت کدن شما همیشه پر از اشکال خواهد بود.
سلام
روش زود بازده نداریم. تمرین، تمرین، پشتکار
در ضمن خودتون گرامر کارنکنید. حتما از معلم کمک بگیرید.
فیلم هم خوبه، در کنار کلاس و معلم و نه به تنهایی
موفق باشید![]()
سوال خیلی خوبی، جواب شما در این فایل پاورپوینت داده شده است:
من قسمت های مهمش را برای شما نقل قول می کنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kids develop language so easily, without any explicit teaching, that linguists call it language acquisition (acquiring), not language learning
Why is it so easy for babies and kids to acquire a language, and so hard for adults?
Maybe human brains develop by a biological clock, so there is a critical period of time when the brain can easily acquire a language
Some birds have a similar critical period for acquiring their songs
Kids acquire grammar not languages
Babies and children don’t just memorize phonological and syntactic atoms, but also learn grammatical rules
U-shaped development
Kids begin by imitating words: go - went Then they start to guess rules, and sometimes go too far: go - goed
======
نتیجه: خودمون را با بچه ها مقایسه نکنیم
Last edited by SCYTHE; 15-04-2009 at 01:55.
فرمایش سپیده خانم کامل بود، برای اطلاعات بیشتر در مورد تدریس مستقیم و یا غیر مستقیم گرامر
و فوائد هر کدام بر دیگری فایل زیر را دانلود کنید![]()
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1-با سلام در چه جاهای میتوان s مالکیت اورد برای مثال برای bank manger میتوان banks manager اورد؟
2-به سلامتی به انگلیسی چی میشه (خودمانی)
3-با مدرک fce ایا در دبی یا انگلیس کار میدن ؟و از کجا در تهران میشه تهیه کرد(امتحان دادن)
مرسی
سلام عزیزان
نظرتون درباره سریال طنز آموزش زبان انگلیسی extraچیه ؟
ناگفته نمونه این سریال در حال پخش از شبکه GEM(هاتبرد)هستش؟
چندبار گذری این برنامه را در شبکه Gem دیدم...
خوب هست ولی کافی نیست...
البته خیلی خوبه، ولی میگم به نظر من کافی نیست...
میشه بیشتر توضیح بدید.البته درسته بیشتر listing تقویت میشه .
سلام.
کلماتی نظیر everyone - somebody - everybody و ... جمع هستند ؟
این جواب رو تو yahoo questions یافتم :
Everyone has is correct.
(it's singular!)
But when you ask a question, it will be...
Does everyone have....
Last edited by brain; 16-04-2009 at 09:05.
ساملیک!
شاله نویه دوستان که قدیمی شده مبروک!
میگم این too much رو دوستان تو تاپیک chat اشاره کردند که در جملات همیشه معنی negative میده
میخواستم بدونم همی که همیشه این طوریه یا بسته به لحن طرف داره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)