شما کجای تهران میشینید؟
شما کجای تهران میشینید؟
من سمت سلسبیل، هاشمی، کارون و دامپزشکی هستم..
سلام دوستان خوب هستید ببخشید من عاشق ماشین های امریکایی هستم خودمون هم یه دونه داشتیم وقتی بچه بودم ...
حالا یه سوالی اگه بخوایم یدونه بخریم ایا میشه از اونور وارد کرد ؟ ... یا از همینجا هم میشه خرید ؟ نمیخوام یه چیز قدیمی داغون باشه !!! .....
راستی من عاشق مدل SAVANA هستم ایا از این سری داره باز و اپدیت کرده این سری رو ?
Last edited by a.z.p.z; 26-08-2009 at 16:53.
عزیز بستگی به مدلی که میخوای باشه داره.
مثلا یه ماشین کلاسیک میخوای یا مدرن
ماشین به روز مثلا مدل 2009 یا 200 به بالا امکانش هست ولی اونقدر سخته و پر هزینه هستش که اصلا توصیه نمیشه.
ولی یه مشاین تر و تمیز مدل 91 مثل شورلت کاپریس میشه پیدا کرد.
حالا شما چه ماشینی دوس دارین داشته باشین؟.
ببخشید والا مدل های کلاسیک و قدیمی رو کمی اشنایی دارم ولی جدید ها چه طرح هایی هست ؟
اولا برند هم مهم هست که چه برندی باشه ... شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ درحالی که هر برندی چندین سری زیر مجموعه داره !!!
راستی دوستان شورلت مدلی به اسم ساوانا نداشت ؟ ...
ممنون ...
برند که قبلا باید بپرسم پدرتون چی داشت؟ببخشید والا مدل های کلاسیک و قدیمی رو کمی اشنایی دارم ولی جدید ها چه طرح هایی هست ؟
اولا برند هم مهم هست که چه برندی باشه ... شما چه برندی رو پیشنهاد میکنید ؟ درحالی که هر برندی چندین سری زیر مجموعه داره !!!
ولی بهترین گزینه برای شروع به کار با یک آمریکایی شورلت ویا بیوک هستش اونم نوا و اسکای لارک و اگه دنبال پونی کار یا ماسل باشید کامارو و فایر برد گزینه های اصلی هستن
مدلهای جدید بالای 200 میلیون براتون تموم میشن.
ولی با 4-5 میلیون تومن میتونید کامارو و بیوک و نوا خوب پیدا کنید.
ساونا هم یه نوع ون هستش
فکر کنم شما منظورت ماشین ساوانا تو بازی gta باشه..چون ما شورلت ساوانا نداریم
اون ماشین شورلت ایمپالای 1964 هستش.. یه کلاسیک فراموش نشدنی... این ماشین تو ایران هست.. به تعداد کم.. ولی خریدش یه کمی مشکله...
چون یا قیمت ها بالاست و یا قصد فروش ندارن.. تو یه سایت ماشین فروشی یه ایمپالا دور و بر مدل 64 واسه فروش هست.. اگه حوصله و وقت و آشنا واسه جمع کردن اش داری بهم بگو بگردم بهت لینکش رو بدم.
اگه از لحاظ مادی هم وضعت خوبه، یه دونه بازسازی شده اش رو می تونی بالای 10 میلیون بخری.. چون اینا زیاد رد و بدل می شن و دست به دست می چرخن.. پول داشته باشی همه چی هس.. حتی چارجر 69..
راستی محمد اینا هم یه زمان ایمپالا 64 داشتن.. سوال فنی داشتی محمد می تونه کمکت کنه..
راستی این هم عکس های یه ایمپالا 64 تو همایش ماسل کار..
HTML کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
HTML کد:
HTML کد:
HTML کد:
Last edited by mard_khasteh; 26-08-2009 at 23:02.
پدر من یدونه شورلت نوا داشت البته ظاهرا همین نوا سال های مختلفی با طرح های مختلفی تولید شده نه ؟
200 میلیون ؟ come on man ...
من 25 تومن بیشتر نمیتونم پول ماشین بدم ... خوب از 4 یا 5 تومن خیلی بیشتر ... تازه یه مدل تمیز خوب میخوام نمیخوام داغون باشه یا موتورش دیگه کارش تموم باشه !!
البته چرخ عقبش که اینطور نبود ...خودت میدونی که این چرا چرخ عقب رو اینجوری کرده !!!
![]()
yesssssssssss
دقیقا همین مدل بود !!!
من با این ماشین زندگی میکنم عاشقش هستم مرد !!! ... عکسشم دیده بودم فیلمشم دیده بودم ولی مدل اصلیش هم نمیدونستم تو سان اندریس هم که ماشین رو اسپورت میکردم میترکوندم !!!
من بودجه ام بالای 10 میلیون هست برای ماشین ...
فقط یک چیزی شورلت مدل های مختلفی داره همین مدل های تو سال های مختلفی هم تولید شده ؟
و اینکه ایا مثلا ایمپالا 64 که ماله سال 64 هست رو ایا حفظ کرده و مثلا یه خانواده از اون رو نکه داشته تا امروز یعنی یه همچین سبکی رو داشته باشه و حفظش کرده باشه !!! ....
مثلا هارلی دیویدسون برای موتور هاش چندین تا خانواده داره که مثلا اون خانواده ها رو هی اپدیت کرده تا امروز ...
ممنونم بابت اطلاعاتتون ...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)