سلام.شاید قبلش یه کاری کردی یا کسی گشتی که نباید میکشتی یا کسیو نکشتی
نمیدونم ولا![]()
![]()
![]()
کمکم کنید![]()
سلام.شاید قبلش یه کاری کردی یا کسی گشتی که نباید میکشتی یا کسیو نکشتی
نمیدونم ولا![]()
![]()
![]()
کمکم کنید![]()
قبل از این مرحله کدوم مرحله رو رفتین ؟
سلام
یادم نمیاد ولا
من نمیدونم چه ماموریتی رو انجام دادم بعد روی نقشه میتونستم چنتا مامورین بگیرم یکی اینکه برم جای دوستم توی اون کافه اون بهم ماموریت بده یکی دیگه اینکه بیام اینجا
من اومدم اینجا دیدم بستست
گفتم شاید باگی چیزی باشه
رفتم جای دوستم از اون 4 5 بار ماموریت گرفتم و انجام دادم بعد دیگه هیچی نموند انجام بدم جز همین![]()
اومدم باز اینجا دیدم همون آش و همون کاسه
![]()
![]()
حرف کاپتان تایید میشه
حتما کسی رو نکشتی
سلام
خوب کی رو نکشتم ؟حرف کاپتان تایید میشه
حتما کسی رو نکشتی
از کجا بدونم کی رو نکشتم زمانی که روی نقشه هم هیچی نشون داده نمیشه ؟ یا ماموریتی ندارم انجام بدم ؟
چکار کنم الان من یعنی ؟
اگه همه رو بکشی برات می نویسی که یک مکان زیرزمینی دیگر آنلاک شد
سلاماگه همه رو بکشی برات می نویسی که یک مکان زیرزمینی دیگر آنلاک شد
چه ربطی داشت به این مشکل من برادر ؟
با من بودی شما اصلا ؟
من الان ماموریتی از نوع Underground ندارم اگه داشتم روی نقشه معلوم بود که انجام نشده نه ؟ چرا دیگه معلوم بود
من میگم روی نقشه ی من هم هیچی نیست جز همون جا
حالا فردا عکس میگیرم نشون میدم
باگای این بازی با load مجدد درست نمیشه پس مراقب باش کجا سیو کنی . . .
من سیو شمارو دیدم باگ هست گریبانه منم گرفته یکی دوباری ولی کاریش نمیشه کرد باید دو سیوه بازی کنی که به این مشکل بر نخوری . . .شما 73% بازی رو رفتی من سیوه خودمو که 69% و 77% قبل و بعده ماموریت شما هست و با شخصیت اول بازی هستش رو میزارم که کارتون راه بیفته:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MSHOCK; 28-03-2009 at 01:19.
مشكل استفاده از سيو ديگري اينه كه اولا ممكن ورژن ها يكي نباشن كه الته بعيد ميدونم تو اين تاپيك كسي ورژن 1.10 رو نصب كرده باشه چون اصولا فرقي به حال سينگل پلير نداره و ثانيا آدم كه نميخواد سيو يكي ديگه رو بره چون شخصيتي كه انتخاب مب كنيم يا بادي هايي كه داريم فرق خواهد كرد و يه جوري آدم غرييه ميشه
دوستان من یه مشکلی دارم در قسمت پایانی act 1
تو نقشه میگه که یا باید بری داخل کلیسا و با پدر ملاقات کنی یا بری mikes bar . وقتی میرم داخل کلیسا هیچ اتفاقی نمی افته و مسئول کلیسا هیچ واکنشی نشون نمیده. وقتی هم می رم توی mike افرادی که bar رو محاصره کردن می کشم و وقتی داخل بار می شم بازم می بینم که چند نفر مسلح آماده دفاع هستند و باز هم هیچ اتفاقی نمی افته. حتی اون کسی که تو نقشه میگه باید بری ملاقاتش میرم ولی واکنش نشون نمیده. میشه بگید من باید چی کار کنم الان 31 درصد بازی رو رفتم. امیدوارم که تونسته باشم مشکل رو خوب توضیح داده باشم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)