دوستان عزیز یک نکته رو هم باید بگم اینکه این گوشی بدنه ی بسیار محکمی داره و کاملا ضد خشه !
فقط یک مشکلی که هست لایه ی محافظ ال سی دی شدیدا" به خش حساسه ! و تعویض اون هم خیلی سخته
پس پیشنهاد میکنم که یه محافظ براش تهییه کنید ....
دوستان عزیز یک نکته رو هم باید بگم اینکه این گوشی بدنه ی بسیار محکمی داره و کاملا ضد خشه !
فقط یک مشکلی که هست لایه ی محافظ ال سی دی شدیدا" به خش حساسه ! و تعویض اون هم خیلی سخته
پس پیشنهاد میکنم که یه محافظ براش تهییه کنید ....
آره مال منم همون چند هفته اول LCD ایش کلی خش ورداشت ....
ولی در عوض تا الان شاید 100 متر جمعا روی آسفالت کشیده شده ولی انگار نه انگار
درسته بدنه ش مقاومه. من یه دونه screen guard براش گرفتم.البته روی دوربین دوم رو نپوشونده.
خیلی گوشی باحالیه.
دوستان یه کمکی هم به من بکنید ... : دی
تو پست فبلیم گفتم صفحش ناجور شدش ... تو روز برام خیلی کار کردن باهاش سخته ...
چه کنم ؟؟
به به
میبینم که Dj-GR8 برگشته!
خوش اومدی داداش :-)
آقا اين مموري كارت چقدر سخت بيرون مياد . من براي بيرون آوردنش حتما" بايد با يه انبر بكشمش بيرون ، با دست يا ناخون كه اصلا" . براي شما هم همينطوره يا فقط مموري كارت من سخت بيرون مياد . ممكنه از نوع كارت باشه . ( كارت 1G اوليه ، نوكيا نيست)
يه مموري كارت 4G سان ميخوام بگيرم منتها مشخصه گارانتي معتبرش رو نميدونم . يجا خواستم قيمت كنم ، بهم نشون داد ، هيچ كارتي كه نشونه ضمانت باشه روش نبود فقط داخل قوطي پلاستيكيش يه ميكرو اس دي بود و مبدلش ، كه زير مموري كارت يه ليبل خيلي كوچك نصب بود ، اون ليبله گارانتيه ؟
کم کم درست میشه سعی کن خشن باشی...آقا اين مموري كارت چقدر سخت بيرون مياد
بیشتر مموری ها همون برچسب هلوگرام گارانتیشونه ولی بعضی گارانتی ها کارت دارن .
آقا اصلا گرانتی چی هستش ؟؟
مگه یه رم 4 گیگ چه قدر هست که بیان گرارنتیش کنن ...
من خودم رم 16 گیگ با پکیج خریدم کلاس 4 Toshiba گارانتی داشت ... ولی اصلا بهش اطمینان ندارم ...
اصولا همون هلوگرام ها گارنتی ها به حساب میان ...
نقشه هاي جي پي اس 6220 رو در چه مسيري بايد كپي كرد تا اجرا بشه؟
اين نقشه ها رو از كجا ميشه پيدا كرد؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)