ممنون از راه حل شما ولی این راه حل برای من کار نکرد ..من به طور ویژه تمام تنظیمات این انتی ویروس رو خاموش و روشن کردم و هر بار برای دانلود یه فایل از طریق IDM اقدام کردم( لینک هم مستقیم بود و سالم )اما متاسفانه اجازه دانلود داده نشد و برنامه IDM اصلا برای دانلود کردن و شروع دانلود اجرا نشد ....حتی کرک برنامه IDM رو هم چک کردم و سالم بود ...مشکل اینه ، وقتی میخوای فایل های بالای 1 مگ رو دانلود کنی ، توسط هر دانلود منیجری به خصوص IDM - خیلی زمان میبره تا دانلود شروع بشه و با سرعت خیلی پایینی هم دانلود رو انجام میده.
راه حل :
وارد تنضیمات firewall شده ، سپس گزینه Block port scans رو بر روی off قرار دهید. تظمین میکنم هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد آمد و فقط سرعت اینترنت رو طبیعی میکنه.
توی فروم بیت دفندر هم خیلی ها به این مشکل برخورد کردند و گویا دارن برای این مشکل کاری می کنند . جواب هایی هم که داده میشه تقریبا س ربالا و بیشتر رد کردند ایراد هستش ( به خود من گفتند که مشکل از سایت هستش و سایتی که شما ازش دانلود میکنی امن نیست و توسط IDM هم تایید نشده و از این حرف ها ....... حتی من از اف تی پی سرور خودشون هم نتونستم فایلی رو دانلود کنم !!! ) .. همه مشکل بر می گرده به این که آنتی ویروس اجازه نمیده برنامه IDM به اینترنت وصل بشه و تنظیم خاصی هم برای این مشکل توی فایروال آنتی ویروس قرار نگرفته و در واقه مشکل در دل برنامه فایر وال هستش که با خاموش کردن هم درست نمیشه !!!!!!!!!
البته هنوز نسخه کامل این آنتی ویروس برای دانلود توی سرور اف تی پی بیت دفندر قرار نگرفته و نسخه هایی هم که برای دانلود وجود داره اکثرا نافص یا بتا هستند برای همین هم باید صبر کرد ...
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبه هر حال همه ساله نسخه های کامل توی پاییز و در نزدیکی سال جدید میلادی عرضه میشن و نمیشه به این نسخه های موجود توی اینترنت هم اعتماد کرد .. همچنان نسخه 2011 بهترین گزینه بین نسخه های موجوده ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته من خودم به شدت نسخه 2010 رو پیشنهاد میکنم چرا که توی عملکرد بهتر از نسخه 2011 بود.