تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 141 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1403

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Bitdefender || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

مشکل اینه ، وقتی میخوای فایل های بالای 1 مگ رو دانلود کنی ، توسط هر دانلود منیجری به خصوص IDM - خیلی زمان میبره تا دانلود شروع بشه و با سرعت خیلی پایینی هم دانلود رو انجام میده.
    راه حل :
    وارد تنضیمات firewall شده ، سپس گزینه Block port scans رو بر روی off قرار دهید. تظمین میکنم هیچ گونه مشکلی پیش نخواهد آمد و فقط سرعت اینترنت رو طبیعی میکنه.
    ممنون از راه حل شما ولی این راه حل برای من کار نکرد ..من به طور ویژه تمام تنظیمات این انتی ویروس رو خاموش و روشن کردم و هر بار برای دانلود یه فایل از طریق IDM اقدام کردم( لینک هم مستقیم بود و سالم )اما متاسفانه اجازه دانلود داده نشد و برنامه IDM اصلا برای دانلود کردن و شروع دانلود اجرا نشد ....حتی کرک برنامه IDM رو هم چک کردم و سالم بود ...

توی فروم بیت دفندر هم خیلی ها به این مشکل برخورد کردند و گویا دارن برای این مشکل کاری می کنند . جواب هایی هم که داده میشه تقریبا س ربالا و بیشتر رد کردند ایراد هستش ( به خود من گفتند که مشکل از سایت هستش و سایتی که شما ازش دانلود میکنی امن نیست و توسط IDM هم تایید نشده و از این حرف ها ....... حتی من از اف تی پی سرور خودشون هم نتونستم فایلی رو دانلود کنم !!! ) .. همه مشکل بر می گرده به این که آنتی ویروس اجازه نمیده برنامه IDM به اینترنت وصل بشه و تنظیم خاصی هم برای این مشکل توی فایروال آنتی ویروس قرار نگرفته و در واقه مشکل در دل برنامه فایر وال هستش که با خاموش کردن هم درست نمیشه !!!!!!!!!
    البته هنوز نسخه کامل این آنتی ویروس برای دانلود توی سرور اف تی پی بیت دفندر قرار نگرفته و نسخه هایی هم که برای دانلود وجود داره اکثرا نافص یا بتا هستند برای همین هم باید صبر کرد ...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    به هر حال همه ساله نسخه های کامل توی پاییز و در نزدیکی سال جدید میلادی عرضه میشن و نمیشه به این نسخه های موجود توی اینترنت هم اعتماد کرد .. همچنان نسخه 2011 بهترین گزینه بین نسخه های موجوده ..
    البته من خودم به شدت نسخه 2010 رو پیشنهاد میکنم چرا که توی عملکرد بهتر از نسخه 2011 بود.

2. 6 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    پیروزی

پيش فرض

سلام من تازه از این آنتی ویروس استفاده میکنم چند تا سوال برام پیش اومد
    من از این ورژن استفاده میکنم Bitdefender Antivirus Plus 2012 Build 15.0.27.312 Final و تا سال 2045 هم کرک داره

این آنتی ویروس سرعت اینترنت و وب کردی رو پایین میاره؟من حس میکنم اکسپلولر من کند شده!
    معمولا بعد از روشن کردن دستگاه اولین چیزی که میاد بالا آنتی ویروسه اما این آنتی ویروس اصلا جز آیکون های گوشه صفحه پایین سمت چپ نیست!

در صورتی که در قسمت msconfig توی startup آنتی ویروس تیک داره یعنی باید این گوشه بیاد اما نمیاد.توی دکستاپ هم باز میکنی میاد این گوشه اما به محض اینکه ببندی از اینجا هم میره چرا؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام.خسته نباشید.
    من سه تا مشکل با این برنامه دارم یعنی total
    مشکل اولم اینکه چطوری میشه اعمال خودکار روی یک فایل رو غیر فعال کرد؟
    منظورم اینه که وقتی ویروسی رو پیدا میکنه از ما بپرسه که پاکش کنه یا نه چون بعضی مواقع کرک و ها و پچ ها رو بدون اطلاع من از کامپیوترم پاک میکنه و دچار مشکل مشکل میشم.
    ممنون میشم کمک کنید.
    در واقع جایی داره که یک فایل رو به عنوان فایل پاک به این نرم افزار معرفی کرد؟

مشکل دوم هم اینکه متاسفانه در نسخه فاینالش هم باگش درست نشده و همچنان کلا پورتهای دانلود چه از طریق مرورگرها و چه از طریق نرم افزارهای دانلود بسته میشه و نمیشه دانلود کرد.آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره یا نه؟

مشکل سوم هم اینکه کاسپر رو اگه دقت کنید یک گزینه exit داره برای خاموش کردن آنتی ویروس ولی بیت دفندر همچین چیزی نداره و نمیشه خاموشش کرد تا مثلا بخوای یه کاری رو که آنتی ویروس بهش گیر میده رو انجام بدی بعد روشنش کنی.
    چجوری میشه خاموشش کرد؟
    Last edited by hot dj; 05-09-2011 at 15:57.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سه سال بعد.....!!!
    چی شد پس کسی جواب این سوالو نمیدونه؟

آخر فروم باز kortol's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اراک

پيش فرض

این آنتی ویروس سرعت اینترنت و وب کردی رو پایین میاره؟من حس میکنم اکسپلولر من کند شده!
    نه تا اون حد ..البته یه قسمتی داره که مربوط به مرور گر های اینترنت هستش و برای مبارزه و مقابله با فیشینگ و تبلیغات مضر هستش اون رو می تونی غیر فعال کنی ... ضرری نداره ولی باشه بهتره .
    معمولا بعد از روشن کردن دستگاه اولین چیزی که میاد بالا آنتی ویروسه اما این آنتی ویروس اصلا جز آیکون های گوشه صفحه پایین سمت چپ نیست!
    آنتی ویروس که اجرا میشه و یه آیکون قرمز رنگ منار ساعت اجرا میشه ..نسخه های 2011 و قبل تر از اون یه کره بود که روش چاک چاک بود ..توی نسخه 2012 یه مربع هستش که داخلش به B نوشته ....
    این آنتی ویروس کامل نیست و نسخه آزمایشی هستش و اونهایی که توی خود سایت بیت دفندر هم قرار داره آزمایشی هستش و باید صبر کنی تا نسخه کامل بیاد .. برای دریافت نسخه های کامل به اینجاها سر بزن :
    کد:
    کد:
    .................................................. .................................................. .................................................. ........................

مشکل اولم اینکه چطوری میشه اعمال خودکار روی یک فایل رو غیر فعال کرد؟
    شما آنتی ویروس رو اجرا کن ببرو توی تب Anti virus بعد از اونجا گزینه Custom level رو کلیک کن و توی تنظیمات اونجا که برای آنتی ویروس هستش تقریبا توی آخری ها یه گزینه هست که Action آنتی ویروس رو مشخص می کنه که موارد مشکوک رو پاک کنه یا بریزه تو قرنطینه یا فقط ویروس رو پاک کنه و یا کلا کاری نداشته باشه شما می تونی از گزینه قرنطینه استفاده کنی .

اگه می خوای کلا فایلی رو اسکن نکنه ..مثلا پوشه کرک ها و بازیها ... بهتره بزاریشون توی بخش Exclusive از اینجا بهش
    می رسی :

مشکل دوم هم اینکه متاسفانه در نسخه فاینالش هم باگش درست نشده و همچنان کلا پورتهای دانلود چه از طریق مرورگرها و چه از طریق نرم افزارهای دانلود بسته میشه و نمیشه دانلود کرد.آیا راه حلی برای این مشکل وجود داره یا نه؟
    این باگ نیست و تنظیمات پیش فرضه ..توی فایر وال خود آنتی ویروس می تونید برید و دستی این برنامه ها رو به حالت Allow در بیارید...یه گزینه هم داره که اگه تیکش رو بزنید برنامه هایی که می خوان به اینترنت وصل بشن رو از شما سوال می پرسه و اجازه شما رو میگره ..حتی در مورد کانکشن های شبکه هم همین کار رو میکنه .

مشکل سوم هم اینکه کاسپر رو اگه دقت کنید یک گزینه exit داره برای خاموش کردن آنتی ویروس ولی بیت دفندر همچین چیزی نداره و نمیشه خاموشش کرد تا مثلا بخوای یه کاری رو که آنتی ویروس بهش گیر میده رو انجام بدی بعد روشنش کنی.
    خوب این انتی ویروس یه مزیتی که داره هر بخش رو میشه با برداشتن تیک همون بخش غیر فعال کرد بدون اینکه کل آنتی ویروس از کار بیافته ..مثلا فایر وال غیر فعال باشه ولی انتی ویروس کار کنه ..یا آنتی ویروس غیر فعال باشه ولی فایر وال کار کنه ....شما توی هر تب که برید و تیکش رو بردارید ..
    این کار می تونه بستگی به انتخاب شما برای 5 دقیقه یا 10 دقیقه یا 30 دقیقه یا برای همیشه یا تا وقتی که سیستم ریستارت بشه ادامه داشته باشه ...

7. 2 کاربر از kortol بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

سلام.بچه ها این بیت دهن منو سرویس کرد.10 بار برای نصب اقدام کردم ولی باز هم دوباره شروع کردم.همش اینترنت مصرف میکنه ولی در آخر گیری میده مثل این.جالبه هم اسکن کرده هم دانلود!!

9. این کاربر از ArashMiniStar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام.بچه ها این بیت دهن منو سرویس کرد.10 بار برای نصب اقدام کردم ولی باز هم دوباره شروع کردم.همش اینترنت مصرف میکنه ولی در آخر گیری میده مثل این.جالبه هم اسکن کرده هم دانلود!!
    نصب آفلاین رو تست کنید.

کد:

11. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

12

نصب آفلاین رو تست کنید.

کد:
    تست میکنم.ممنون.ولی اونم 200 300 مگ حجم داره!! پس فرقش چیه؟

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

تست میکنم.ممنون.ولی اونم 200 300 مگ حجم داره!! پس فرقش چیه؟
    اگه حجمشون دقیقا یکی هست لازم نیست تست کنید ،

بیت فایل نصب هاش آنلاین هست ، و چند مگی بیشتر نمیشه که موقع نصب این ایراد گاها بوجود میاد ،

این نسخه افلاین هست ، اگر شما هم نسخه آفلاین رو دارید لازم نیست تست کنید.

14. این کاربر از Dr Hannibal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه SuffEr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Land of suffering

پيش فرض

من نسخه آفلاین روهم تست کردم قبلا، اما همین اروری که دوستمون اشاره کرد داد و نصب نشد. 10 بار مجددا امتحانش کردم، دیدم نشد کلا shift+delete کردمش و رفتم سراغ نورتون.
    آفلاین x86:
    کد:
    آفلاین x64:
    کد:
    کرک برای بیت دفندر 2012 تمام ورژنها:
    کد:
    Last edited by SuffEr; 11-09-2011 at 08:39.

16. 2 کاربر از SuffEr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •