تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 1004 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 10036

نام تاپيک: اینترنت استان آذربایجان غربی

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

وضعیت یه مقداری بهتر شد

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

دوستان من يه هفته ديگه از شر مخابرات خلاص ميشم و ميخوام تخليه كنم، از الان دارم دنبال يه اكانت خوب (نسبت به مخابرات) ميگردم

بنظر شما از كدوم شركت اكانت بگيرم؟ isp هايي كه مد نظرم هستن :

1-پارس
    2-شاتل
    3-تركا

دوستاني كه از isp هاي بالا سرويس دارن لطف كنن راجع به اكانت خودشون اطلاعات بدن مخصوصا از وضعيت شبانه

چيزي كه برام مهمه اول سرعت دانلود شبانه س و دوم مشكل نداشتن با وي پي ان، چون مخابرات پورت بعضي از سرويس دهنده هاي وي پي ان رو شبها ميبنده. همچين چيزي رو در مورد پارس هم شنيدم دوستاني كه اكانت پارس انلاين دارن شبها با وي پي ان مشكل دارن يا نه؟

با تشكر
    Last edited by urumchi; 08-08-2011 at 02:24.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

از مکس نت دارم . آره تماس گرفتم ولی میگن مشکل از مودمم هست که آی پی نمیتونه بگیره . آخه جای خنده دارش اینه که مودم من ساعت داره و اینقدر باهوشه که سر ساعت 8 هی قطع و وصل میشه ! ممکنه چنین چیزی ؟
    به احتمال زياد مشكل از خودشونه !!!!

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

به احتمال زياد مشكل از خودشونه !!!!
    آره صد در صد مشکل از خودشونه . چون سر ساعت 8 عصر اینترنت مختل میشه یکی از دوستان هم می گفت پارس آنلاین ارومیه قبل از ساعت 8 عصر مختل میشه . اگر اینطوری باشه احتمالا پهنای باند اینترنت آی اس پی ها نوبتی شده . ارومچی هم میگفت دارن تجهیزات رو عوض میکنن .

آخر فروم باز urumchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

آره صد در صد مشکل از خودشونه . چون سر ساعت 8 عصر اینترنت مختل میشه یکی از دوستان هم می گفت پارس آنلاین ارومیه قبل از ساعت 8 عصر مختل میشه . اگر اینطوری باشه احتمالا پهنای باند اینترنت آی اس پی ها نوبتی شده . ارومچی هم میگفت دارن تجهیزات رو عوض میکنن .
    بله مشكل كه كلا در مخابرات وجود داره هم در آ.غ هم در آ.ش

مخابرات تبريز حتي روزها هم كلي قطعي و افت داره ولي مخابرات اورميه حداقل روزها شديدا آبروداري ميكنه و هيچ خبري از پينگ بالا و قطعي نيست و همه چيز عاليه

ولي شبها پينگ 10-9 برابر روز ميشه و چند بار هم شايد قطعي پيش بياد و از همه بدتر اينكه من 3 تا اكانت وي پي ان دارم كه شبها پورت 2 تاش بسته ميشه و كانكت نميشن ولي همونا روزها كه حجم كم ميشه بسيار سريع و خوب كانكت ميشن !!!

يه مورد هست كه چند وقتي هست كه متوجهش شدم، شايد عجيب بنظر بياد ولي عملا براي من ثابت شده كه درسته.

هر وقت كانكت ميشم به آي پي كه مخابرات بهم ميده نگاه ميكنم مثلا به اين شكله: 2.187.46.123

اون دوتا عددي كه با رنگ قرمز نوشتم ثابت هستن و هيچوقت تغيير نميكنن ولي 2 تا عدد بعدي متغير هستن، حالا اون عدد سوم (آبي رنگ) هر چقدر مقدارش بيشتر باشه وضعيت اينترنت من بهتره مثلا اگه آي پي من باشه 2.187.63.189 وضع پينگ خيلي خيلي بهتر از موقعي هست كه آي پي من 2.187.40.237 هست

فكر ميكنم كه مخابرات به كاربرهاش به ترتيب و پشت سر هم آي پي ميده و بصورت تصادفي و رندوم اينكار انجام نميشه، در واقع تا زماني كه يه پورت ظرفيتش تكميل نشده باشه كاربري كه اخيرا وصل شده به پورت ديگه اي هدايت نميشه

مثلا اگه مخابرات 3 تا پورت داره و ظرفيت هر پورت هم 10 نفره، حالا اگه 21 نفر بخوان وصل بشن 20نفر اول از طريق 2 تا پورت اولي وصل ميشن و كاربر بيست و يكم به تنهايي از طريق پورت 3 وصل ميشه و همين خلوت بودن پورت باعث ميشه پينگ نره بالا

شما چي فكر ميكنيد؟
    Last edited by urumchi; 09-08-2011 at 02:34.

6. این کاربر از urumchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

آنا اینترنت با افتخار تقدیم میکند، اینترنت 1.5 مگابیت!

آخر فروم باز Squall Leonhart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    اروميه

پيش فرض

این رو چه ساعتی تست کردی؟

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

این رو چه ساعتی تست کردی؟
    حدود ساعت یک شب

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

مگه آنا اينترنت 1.5 مگ هم ميده ؟
    قيمتش چنده ؟

---------- Post added at 08:12 AM ---------- Previous post was at 08:08 AM ----------

آنا اينترنت سرعت 512 همين الان تست زدم:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

مگه آنا اينترنت 1.5 مگ هم ميده ؟
    قيمتش چنده ؟
    یکی از دوستان کارش CD/DVD فروشی هست، برای دانلود های خودش نا محدود گرفته! فکر کنم حدود 300 تومن(دقیق نمیدونم)! ولی بنظر من 300 تومن رو آتیش میزد بهتر بود!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •