تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 209 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

حـــــرفـه ای piremard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حدود 3 ماه بعدش کارت میاد دم خونتون
    سلام
    رایان جان کمتر شده . یا شایدم برای من پارتی بازی کردن مال من حدود 20 روز بعد از سند اومد . اما مضحک اینجاست که تو کارتم بعد از دو هفته که حتی کارت رسیده بود ولی من موتور نروندم تو پمپ بنزین دیدم فقط 50 لیتر تو کارته !
    شتر من 250 هست صدی 4 می سوزونه با این وضعیت همش باید آزاد بزنم

2. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه zahedy2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

شاید گیج روغنت فرق داره و بلندتره.
    چیزی که کم نداره خیالت راحت باشه.احتمالا از همون گیج روغنته.
    سلام
    من هم در همین موندم که کار گیج چیست؟
    مگه نباید وقتی روغن کافی هست - یعنی پر هست - نشان گر های روی گیج کاملا روغنی گردند؟؟
    جالبه اگه گیج را ببندی و دوباره باز کنی درست نشون می دهد اما یه موتور دیگه از همین شرکت (بهتره بگیم تولیدی) وقتی گیج بازه و فقط اونرو وارد محفظه می کنید ، مقدار روغن رو درست نشون می ده

یک نکته نیز فراموشمان شد:
    این روغن جدید سبب کاهش نیروی مقاوم دنده شده و دنده یک موتور دیگه در مقابل سرپایینی مقاومت سابق رو نداره!
    سلام
    رایان جان کمتر شده . یا شایدم برای من پارتی بازی کردن مال من حدود 20 روز بعد از سند اومد . اما مضحک اینجاست که تو کارتم بعد از دو هفته که حتی کارت رسیده بود ولی من موتور نروندم تو پمپ بنزین دیدم فقط 50 لیتر تو کارته !
    شتر من 250 هست صدی 4 می سوزونه با این وضعیت همش باید آزاد بزنم
    سلام
    کارت شما دقیقا چه تاریخی اومد؟

کارت های قبلی تا اولین دوره شارژ ، خالی بودند ولی مثل اینکه برای شما سهمیه دو ماه را ریخته اند (که فکر کنم خیلی خوب باشه - البته من تو سیستم کاهش توقع قرار گرفتم و هر عملی برای من انجام می دهند راضی ام!!!!)

با این حساب مسافت های همه روزانه باید اطراف 20 کیلومتر باشه. ماهی 600 کیلومتر یعنی 24 لیتر (تازه خوبشه) من موندم این ستاد سهمیه بندی و رویانیان دارند چی فکر می کنند؟؟

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام
    کارت شما دقیقا چه تاریخی اومد؟

کارت های قبلی تا اولین دوره شارژ ، خالی بودند ولی مثل اینکه برای شما سهمیه دو ماه را ریخته اند (که فکر کنم خیلی خوب باشه - البته من تو سیستم کاهش توقع قرار گرفتم و هر عملی برای من انجام می دهند راضی ام!!!!)

با این حساب مسافت های همه روزانه باید اطراف 20 کیلومتر باشه. ماهی 600 کیلومتر یعنی 24 لیتر (تازه خوبشه) من موندم این ستاد سهمیه بندی و رویانیان دارند چی فکر می کنند؟؟
    یه سری سووال :
    من 5 شنبه هفته پیش مسیر شمال رو می روندم . هیچ موتور دیگه ای تو جاده نبود ولی کامیون زیاد بود . پس تصور نمی کنم منع رفت و آمد داشتم اما 7 تا پلیس راه رو رد کردم .
    دو بار اخطار ایست گرفتم ولی گاز موتورو گرفتم و پلیس راه بعد پشت اتوبوس روندم که دیده نشم . شب هم همونطور برگشتم ولی با وجود جمعه بودن جاده پر بود از موتور سوار . حتی صبح که نزدیکای رودهن رسیده بودم پر بود از موتور سی.جی دو ترک . حالا جریانش چیه ؟ برای من جریمه می نویسن یا موتورو می خوابونند ؟ پس باقی موتور سوارای روز جمعه اخطار نمی گیرن ؟ اصلا چرا بین اونهمه اتومبیل که مرتب از خط سبقت مثل وحشی ها رد می کردن کار نداشتن ولی بمن علامت ایست می دادن ؟

چطوری می تونم روی صندوقهای موتورم چراغ بذارم . چجور چراغی بذارم ؟

راهنمای چشمک زن قرمز گذاشتن تو ایران تخلفه ؟ منظورم چشمک زن هایی مثل موتور پلیس هست .

ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

یه سری سووال :
    من 5 شنبه هفته پیش مسیر شمال رو می روندم . هیچ موتور دیگه ای تو جاده نبود ولی کامیون زیاد بود . پس تصور نمی کنم منع رفت و آمد داشتم اما 7 تا پلیس راه رو رد کردم .
    دو بار اخطار ایست گرفتم ولی گاز موتورو گرفتم و پلیس راه بعد پشت اتوبوس روندم که دیده نشم . شب هم همونطور برگشتم ولی با وجود جمعه بودن جاده پر بود از موتور سوار . حتی صبح که نزدیکای رودهن رسیده بودم پر بود از موتور سی.جی دو ترک . حالا جریانش چیه ؟ برای من جریمه می نویسن یا موتورو می خوابونند ؟ پس باقی موتور سوارای روز جمعه اخطار نمی گیرن ؟ اصلا چرا بین اونهمه اتومبیل که مرتب از خط سبقت مثل وحشی ها رد می کردن کار نداشتن ولی بمن علامت ایست می دادن ؟

چطوری می تونم روی صندوقهای موتورم چراغ بذارم . چجور چراغی بذارم ؟

راهنمای چشمک زن قرمز گذاشتن تو ایران تخلفه ؟ منظورم چشمک زن هایی مثل موتور پلیس هست .

ممنون

سلام
    در مورد ممنوعیت تردد که خبر ندارم. به نظرم شما 20 ام حرکت داشتید.
    معمولا وقتی قصد گرفتن دارند کفی می آورند و اجازه فرار نمی دهند (حتی شده با پرت کردن باتوم میان پره های چرخ!! - البته زیاد رخ نمی دهد)
    ولی به احتمال زیاد خلافی را می نویسند
    این قانون هست
    13- عدم توجه به اخطار و تذكر پليس راهنمايي .

در مورد نحوه اجرای قوانین برای موتورسیکلت و سایر موتورسواران اطلاع دقیقی ندارم.

ولی راجع به نصب چراغ قانون زیر هست

8- استفاده از وسايل اخباري مخصوص وسايل نقليه امدادي از قبيل چراغ گردان آژير و نظاير آن .
    و کلا هر چیزی که ظاهر را از حالت عادی خارج بکند

البته این هم هست

قسمت دوم : تجهيزات اختصاصي موتورسيكلت و دوچرخه

ماده 67 : موتور سيكلت ودوچرخه هاي موتور دار بايد داراي حداقل يك و حداكثر دو چراغ با نور سفيد در جلو و يك چراغ خطر با شيشه نو ر تاب قرمز درعقب و يك آئينه روي فرمان باشد . نصب راهنماي الكتريكي براي موتور هاي سه چرخ نيز ضروري است . راكبين موتور سيكلت بايد بكلاه كاسك مخصوص مجهر باشند.

ماده 68 : هردوچرخه بايد داراي تجهيزات زير باشد :

1- يك چراغ با نور سفيد در جلو كه تا مسافت 150 متري جلوي آن را بقدر كافي روشن سازد.

2- يك چراغ با نور قرمز در عقب كه از فاصله 150 متري ديده شود.

3- يك چراغ قرمز شب نما در عقب كه نور وسائل نقليه پشت سر را از فاصله بيست متري منعكس نمايد.

4- يك زنگ يا بوق كه صداي آن از فاصله سي متري شنيده شود . نصب و استعمال زنگهاي صوتي يا آژير يا بوق خطر براي دوچرخه ها ممنوع است.

5- ترمز كه بمحض گرفتن آن دوچرخه متوقف گردد.

نکته: با موتور کاری نکنید که بهانه دست مامور بدهید (وقتی قصد جمع کردن و خوابوندن داشته باشند به خط روی پلاک هم گیر می دهند)

در ضمن مجموعه جرایم مشمول جریمه در لینک زیر هست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بعضی هاش خیلی جالبند

سلام
    من اردیبهشت ماه سند زدم و اوایل خرداد کارتم اومد
    الان من دقیق نفهمیدم چی شد!
    50 لیتر یعنی سهمیه 2 ماه 25 لیتری
    از طرفی سهمیه تابستون 25 لیتری هست نه بهار
    بعد سند شما مربوط میشه به اوایل اردیبهشت یعنی تا آخر تابستون 2 ماه

کاش کارت من هم میاد 25 لیتر توش باشه!
    *نکته : این موتوره یه هفته اشه
    Last edited by zahedy2006; 17-06-2010 at 13:23.

6. این کاربر از zahedy2006 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تا جاییکه من می دونم تردد موتور تو جاده ها روزهای تعطیل رسمی ممنوعه ولی اون روز پنج شنبه بود و من از مسیر چالوس نمی رفتم . گواهینامه هم هنوز دستم نرسیده و اگر مکث می کردم موتورو می خوابوندن . یکی از دوستانم که قبلا شمال رفته بود موتروشو طوری ضبط کردن که بعد از 3 ماه رفته بود یه موتور جدید خریده بود !

من تو خبرهای چند روز قبل خوندم که مجلس قانونی تصویب کرده که موتورها رو جریمه کنند اما تا قبل از این مطمئن نیستم کسی رو جریمه می کردن یا خیر

نکته: با موتور کاری نکنید که بهانه دست مامور بدهید (وقتی قصد جمع کردن و خوابوندن داشته باشند به خط روی پلاک هم گیر می دهند)
    من که کاری نکردم ! شتر من از اول 3 تا صندوق داشت یکی بالا و دوتا هم پهلو شبیه موتور پلیس های ایرانی-چینی . مشکلم اینجاست که کامیون و اتوبوس ها چراغ خطر عقب رو نمی تونن ببین و خیلی خطر ناکه
    نور چراغ از زیر صندوق بالایی فقط برای اتومبیل ها پیداست و حتی مینی بوس و ون هم بعید می دونم بتونن ببینند . حالا با این اوصاف حتما لازمه که چراغ رو صندوق ها ببندم . اما یجور چراغ led کوچیک و سبک با وات ضعیف . مثل این شکل :

الان من دقیق نفهمیدم چی شد!
    50 لیتر یعنی سهمیه 2 ماه 25 لیتری
    از طرفی سهمیه تابستون 25 لیتری هست نه بهار
    بعد سند شما مربوط میشه به اوایل اردیبهشت یعنی تا آخر تابستون 2 ماه

کاش کارت من هم میاد 25 لیتر توش باشه!
    آقا ته دلمو خالی نکیند با این سهمیه 25 لیتر . یعنی روزی 800 سی.سی !!

پروفشنال psp2004's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

دوستان تو چند صفحه قبل خوندم که یکی از دوستان گفته بود موتور تریل 250 هوندا یا سوزوکی تو گمرگ حدود 1 تومن معامله میشند ولی پلاک ملی نمیگیرند ؟ الان فقط به تریل های 250 پلاک نمیدند یا به مدل های race می دند . قبلن میگفتند به بسیجبی های گردن کلفت جواز میدند الان هم همین طور هست یا نه؟

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

پیری جان من پارسال که سند زدم و همینطور دو سال پیش هم سه ماه طول می کشید،لابد امسال پیشرفت کردند و زودتر میدهند.
    در مورد جاده هم من یه خاطره تلخ رو بگم.
    پارسال تابستون تو جاده چالوس دو ترک میرفتیم و کلا هیچکی کارمون نداشت چون وسط هفته هم بود.یه امامزاده وسط جاده چالوس هست که اسمش رو بلد نیستم،اونجا یه کانکس راهنمایی رانندگی گذاشته بودن و من که خواستم رد بشم یهو 4 نفر پریدن جلوم(مامور و سرباز)منم چاره ای جز توقف نداشتم،البته از نظر مدارک . کلاه و .. هم مشکلی نداشتم ولی ماموره کلید کرد که باید بری پارکینگ و موتورت بخوابه،منم هرچی دلیل پرسیدم گفتن که جاده موتور ممنوعه،و اصلا هم زیر بار نرفتن که مقصر خودشونند و باید اطلاع رسانی کنند و یا حداقل پلیس راه کرج جلوی موتورسوارهارو بگیرند.
    خلاصه سرتون رو درد نیارم یه سرباز نشوندن پشت من که بریم موتورو واسه سه ماه بخوابونیم،منکه چاره ای نداشتم تو راه به سرباز گفتم بیا خودمون حلش کنیم و خلاصه نامرد از من 15 تومن پول شیرینی گرفت و ما هم از دست پارکینگ خلاص شدیم.
    تو راه برگشت که دوباره خواستن جلومون رو بگیرن(البته یه جا دیگه از جاده چالوس)دوتا سرباز پریدن جلومون که از دست این یکی ها گازیدیم و یکی از سربازا آویزون کوله پشتی ترک من شد(بدبختی هم اون یه تیکه سربالایی و شلوغ بود و نمیشد درست و حسابی گاز بدم) رفیق منم نامردی نکرد و با آرنج گذاشت تو صورت سربازه تا ولمون کرد.
    خلاصه این اتفاقات خیلی واسم زور داشت ولی بهترین کار اینه که آدم شب بره تا راحت بره و بیاد.

---------- Post added 19-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 18-06-2010 at 11:59 PM ----------

راستی پیری جان موتور چی داری؟

10. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

پیری جان من پارسال که سند زدم و همینطور دو سال پیش هم سه ماه طول می کشید،لابد امسال پیشرفت کردند و زودتر میدهند.
    در مورد جاده هم من یه خاطره تلخ رو بگم.
    پارسال تابستون تو جاده چالوس دو ترک میرفتیم و کلا هیچکی کارمون نداشت چون وسط هفته هم بود.یه امامزاده وسط جاده چالوس هست که اسمش رو بلد نیستم،اونجا یه کانکس راهنمایی رانندگی گذاشته بودن و من که خواستم رد بشم یهو 4 نفر پریدن جلوم(مامور و سرباز)منم چاره ای جز توقف نداشتم،البته از نظر مدارک . کلاه و .. هم مشکلی نداشتم ولی ماموره کلید کرد که باید بری پارکینگ و موتورت بخوابه،منم هرچی دلیل پرسیدم گفتن که جاده موتور ممنوعه،و اصلا هم زیر بار نرفتن که مقصر خودشونند و باید اطلاع رسانی کنند و یا حداقل پلیس راه کرج جلوی موتورسوارهارو بگیرند.
    خلاصه سرتون رو درد نیارم یه سرباز نشوندن پشت من که بریم موتورو واسه سه ماه بخوابونیم،منکه چاره ای نداشتم تو راه به سرباز گفتم بیا خودمون حلش کنیم و خلاصه نامرد از من 15 تومن پول شیرینی گرفت و ما هم از دست پارکینگ خلاص شدیم.
    تو راه برگشت که دوباره خواستن جلومون رو بگیرن(البته یه جا دیگه از جاده چالوس)دوتا سرباز پریدن جلومون که از دست این یکی ها گازیدیم و یکی از سربازا آویزون کوله پشتی ترک من شد(بدبختی هم اون یه تیکه سربالایی و شلوغ بود و نمیشد درست و حسابی گاز بدم) رفیق منم نامردی نکرد و با آرنج گذاشت تو صورت سربازه تا ولمون کرد.
    خلاصه این اتفاقات خیلی واسم زور داشت ولی بهترین کار اینه که آدم شب بره تا راحت بره و بیاد.

---------- Post added 19-06-2010 at 12:00 AM ---------- Previous post was 18-06-2010 at 11:59 PM ----------

کامنت شما رو که خوندم حالم بد شده . اصلا حس بدی بهم دست داده ! یعنی اینقدر هرکی-هر کیه که پلیس بزور وسیله نقلیه مردمو مثل وحشیها ضبط کنه تازه با مدارک کافی و ایام قانونی تردد وسط هفته ؟!!

شب رانندگی کردن در چالوس حتی وسط هفته یعنی خودکشی . نه دید سالمی تو جاده هست ، نه عرض جاده استانداره . نه حساب کتابی رو کامیونها و اتوبوسها هست . باقی راننده ها هم تصور می کنند چون شب شده پس باید گازشو بگیرن !
    تونل ها هم که هیچ دیدی ندارن با هوای خفقان آورشون . من تو هزار داخل تونل بیش از 40-50 جرات نداشتم گاز بدم .
    با این حساب همون 125 سی.سی هم بنظرم زیادیه وقتی قراره روزی 800 سی.سی بسوزونیم و تو هیچ جاده و بزرگراهی نریم .

هر چند بیشتر حق رو به پلیس می دم . وقتی می بینم موتور سوارای تهران بدون کلاه دو ترک روی یه لگن سی.جی که کمک هاش تاب برداشتن و بدون چراغ خطر عقب داره تو بزرگاه می رونه و بدون راهنما دادن در حالیکه آینه هم نداره جلوی اتوبوس شرکت واحد در حالیکه با موبایلش داره بلند بلند حرف می زنه از دور برگردون وارد بزرگراه می شه ... دیگه چی بگم

من تو یه چهارراه منتظر چراغ سبز بودم پشت خط عابر ، یکی اومده با زور از کنار موتور من رد شد و گفت : بکش اونور ردش کن دیگه !
    این بابا تصور کرده بود که من بین ماشینا گیر کردم که سر چراغ قرمز ایستادم و گرنه تابحال چهارراه رو رد کرده بودم . چراغ که سبز شد گاز موترو گرفتم و بهش رسیدم و با لگد زدم تو شونه اش . نفهمیدم با ترکش خورد زمین یا نه .

دو تا موتور بی خاصیت : دی یکی vn250 یکیشم که اردیبهشت خریدم اونجر 200
    هر دوتاشونم خراب شدن و تعمرگاهن پولم ته کشید از بس خرجشون کردم

12. این کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    صفحه 8140 کتاب زندگی ...

پيش فرض

هر دوتاشونم خراب شدن و تعمرگاهن پولم ته کشید از بس خرجشون کردم
    این آونجر که نو بود. برام جالبه بدونم مشکلش چیه و چقدر راه رفته؟!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

این آونجر که نو بود. برام جالبه بدونم مشکلش چیه و چقدر راه رفته؟!
    جدا از این که موتور اشغالیه - از لحاظ کیفی - کمک جلوش تاب ورداشته و از درب باکش بنزین بیرون می ریزه
    ترمز عقب نقص داره . از همه مهمتر انجین ایراد پیدا کرده و صدای موتور کاملا تغییر کرده . هر چند که بشدت صداش جالبتر شده و خوشم اومده مثل کاوازاکی 600 شده ولی خب یه جای کار می لنگه !
    از لحاظ کیفیت موترو ضعف های زیادی داره که بخشیش به عقیده ی من بخاطر مونتاژ ضعیف هموطنان بوده . بخشیش هم از جهت کلیه . مثلا موتور بقدری لرزش داره بعد از سرعت 90 که هیچ چیز در آینه ها پیدا نیست .
    یه چیزی که من تعجب کردم اینکه گارد انجین رو با دو تا پیچ نمره 6 بستن ! یکی از پیچ ها افتاده و من گارد رو با سیم آویزون کردم تا زیر پدال دنده نره

15. 2 کاربر از piremard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •