یه سری سووال :
من 5 شنبه هفته پیش مسیر شمال رو می روندم . هیچ موتور دیگه ای تو جاده نبود ولی کامیون زیاد بود . پس تصور نمی کنم منع رفت و آمد داشتم اما 7 تا پلیس راه رو رد کردم .
دو بار اخطار ایست گرفتم ولی گاز موتورو گرفتم و پلیس راه بعد پشت اتوبوس روندم که دیده نشم . شب هم همونطور برگشتم ولی با وجود جمعه بودن جاده پر بود از موتور سوار . حتی صبح که نزدیکای رودهن رسیده بودم پر بود از موتور سی.جی دو ترک . حالا جریانش چیه ؟ برای من جریمه می نویسن یا موتورو می خوابونند ؟ پس باقی موتور سوارای روز جمعه اخطار نمی گیرن ؟ اصلا چرا بین اونهمه اتومبیل که مرتب از خط سبقت مثل وحشی ها رد می کردن کار نداشتن ولی بمن علامت ایست می دادن ؟
چطوری می تونم روی صندوقهای موتورم چراغ بذارم . چجور چراغی بذارم ؟
راهنمای چشمک زن قرمز گذاشتن تو ایران تخلفه ؟ منظورم چشمک زن هایی مثل موتور پلیس هست .
ممنون
سلام
در مورد ممنوعیت تردد که خبر ندارم. به نظرم شما 20 ام حرکت داشتید.
معمولا وقتی قصد گرفتن دارند کفی می آورند و اجازه فرار نمی دهند (حتی شده با پرت کردن باتوم میان پره های چرخ!! - البته زیاد رخ نمی دهد)
ولی به احتمال زیاد خلافی را می نویسند
این قانون هست
13- عدم توجه به اخطار و تذكر پليس راهنمايي .
در مورد نحوه اجرای قوانین برای موتورسیکلت و سایر موتورسواران اطلاع دقیقی ندارم.
ولی راجع به نصب چراغ قانون زیر هست
8- استفاده از وسايل اخباري مخصوص وسايل نقليه امدادي از قبيل چراغ گردان آژير و نظاير آن .
و کلا هر چیزی که ظاهر را از حالت عادی خارج بکند
البته این هم هست
قسمت دوم : تجهيزات اختصاصي موتورسيكلت و دوچرخه
ماده 67 : موتور سيكلت ودوچرخه هاي موتور دار بايد داراي حداقل يك و حداكثر دو چراغ با نور سفيد در جلو و يك چراغ خطر با شيشه نو ر تاب قرمز درعقب و يك آئينه روي فرمان باشد . نصب راهنماي الكتريكي براي موتور هاي سه چرخ نيز ضروري است . راكبين موتور سيكلت بايد بكلاه كاسك مخصوص مجهر باشند.
ماده 68 : هردوچرخه بايد داراي تجهيزات زير باشد :
1- يك چراغ با نور سفيد در جلو كه تا مسافت 150 متري جلوي آن را بقدر كافي روشن سازد.
2- يك چراغ با نور قرمز در عقب كه از فاصله 150 متري ديده شود.
3- يك چراغ قرمز شب نما در عقب كه نور وسائل نقليه پشت سر را از فاصله بيست متري منعكس نمايد.
4- يك زنگ يا بوق كه صداي آن از فاصله سي متري شنيده شود . نصب و استعمال زنگهاي صوتي يا آژير يا بوق خطر براي دوچرخه ها ممنوع است.
5- ترمز كه بمحض گرفتن آن دوچرخه متوقف گردد.
نکته: با موتور کاری نکنید که بهانه دست مامور بدهید (وقتی قصد جمع کردن و خوابوندن داشته باشند به خط روی پلاک هم گیر می دهند)
در ضمن مجموعه جرایم مشمول جریمه در لینک زیر هست
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بعضی هاش خیلی جالبند
سلام
من اردیبهشت ماه سند زدم و اوایل خرداد کارتم اومد
الان من دقیق نفهمیدم چی شد!
50 لیتر یعنی سهمیه 2 ماه 25 لیتری
از طرفی سهمیه تابستون 25 لیتری هست نه بهار
بعد سند شما مربوط میشه به اوایل اردیبهشت یعنی تا آخر تابستون 2 ماه
کاش کارت من هم میاد 25 لیتر توش باشه!
*نکته : این موتوره یه هفته اشه