سلام دوستان...من یه نرم افزار میخوام که فایل صوتی با پسوند wv رو به mp3 تبدیل کنه...ممنونم
سلام دوستان...من یه نرم افزار میخوام که فایل صوتی با پسوند wv رو به mp3 تبدیل کنه...ممنونم
jax2 عزیز
فرمت 3gp کیفیت خوبی نسبت به فرمتهای دیگه نداره
منظور من از بهترین تنظیمات اینکه کدوم از فرمتهای دیگه غیر از 3gp کیفیت بالایی دارن؟mpeg4.h264,wmv
و برای تبدیل کردن چه تنظیماتی بالاترین کیفیت خروجی رو میده؟
مرسی![]()
سلام به همگی.
دوستان من یه برنامه میخوام که فرمت MKV رو به DVD تبدیل کنه .
خودم برنامه ConvertXToDVD رو دارم ولی مثلا من یه فیلم 720p دارم که میخوام رزولوشن در حد همین 720P بمونه ( که میشه HD ) ولی این برنامه حداکثر رزولوشنش D1 هستش .
یه برنامه که وقتی MKV با کیفیت HD بهش میدی ، DVD با کیفیت HD بهت بده .
مخلصیم .
سلام دوستان
من یه نرم افزار می خواستم که وقتی کانورت می کنه بتونه دو تا زیرنویس رو همزمان کانورت کنه یعنی فیلمی که کانورت شده هم
زیرنویس فارسی و هم انگلیسی رو همزمان نشون بده.اگه چنین نرم افزاری وجود داره لطف کنید اسمشو بگین.
ممنون
سلام
Xilisoft Video Converter Ultimate 5.0
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام دوست عزیز .
مرسی ولی باز هم وقتی من یه فیلم با کیفیت 720P بهش میدم و میخوام همون سایز رو نگه داره ولی باز همون D1 رو تبدیل میکنه !
پ.ن :
رفتم به این قسمت :
چندتا سوال !
1. سایزش از 4.7 میزنه بالا . چیکار میشه کرد ؟
2. Divx HD توسط DVDپلیرها قابل اجرا هستش ؟
مخلصیم .
Last edited by S A M S U N G; 21-03-2010 at 13:45.
باید بزارید روی divx plus hd تا به mkv تبدیل کنه
بهترین نرم افزار برای تبدیل فایل های acc به mp3 با کمترین کاهش کیفیت و سایر موارد چیه؟
سلام من یه کنور تور برای تبدیل فرمت vvf میخوام که بتونم فیلمهایی که با dvr ظبط کردم تو vcd ببینم
کانوکتور dvr به یکی از فرمتهای رایج ویدئویی که قابل پخش با دی وی دی خانگی یا پی سی باشه
ممنون
Last edited by mous3030; 01-04-2010 at 21:27.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)