تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 521 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 5208

نام تاپيک: کلوپ ا N82 ا

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Bangalore,INDIA

پيش فرض

اره!مشکلم حل شد!!دست شما درد نکنه!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام به همگی . ببخشید یک سئوال داشتم . هر چند دفعه یکبار که گوشی رو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل میکنم وقتی کارم تموم میشه و میخوام کابل رو جدا کنم گزینه remove توی نوار Task bar رو که میزنم اون علامت اتصال از روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه صفحه گوشی پر نور میشه و هنگ میکنه و حتی گوشی خاموش هم نمیشه و مجبورم باتری رو در بیارم . میخواستم بدونم مشکلش چیه ؟ میخواستم بدونم آیا راه دیگه ای داره که مثلا با حالت Pc Suite مموری کارت رو نشون بده ؟
    آخه قبلا N73 داشتم که توی Pc Suite گزینه File Manager داشت و راحت میشد داخل گوشی رفت . اگه راه حل دیگه ای نداره میشه مشکل هنگ کردن گوشی رو برطرف کرد ؟
    پیشاپیش از کمکتون ممنونم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست من شما Nseries pc suite که تو خود DVD گوشی هست بریز ، اونوقت براتون مثل n73 هم مموری گوشی و هم رم رو نشون میده ، ولی حتما ببر گوشیوتو رو یه کامپیوتر دیگه هم تست کن اگر اونجا هم اینجوری شد بده گارانتی ... احتمال داره شما گوشیتو درست ریموو نیم کنی وقتی ریموو دیوایس رو از رو ویندوز میزنی رو گوشی مینویسه که کابل رو جدا کنید اگر ننوشت یا ریموو درست انجام نشده یا گوشیت مشکل داره ...

4. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

e.khafan! جان ممنونم از اینکه جوابمو دادی اما روی کامپیوتر pc suite خود گوشی نصبه . یعنی وقتی میخواستم برنامه رو نصب کنم توی لیست برنامه های سی دی فقط nokia multy media converter و Nokia Nseries pc suite رو تیک زدم و نصب کردم . ولی وقتی pc suite رو باز میکنم گزینه ای به نام file manager نداره و مجبورم برای اینکه یک فایل رو به گوشی منتقل کنم از حالت data transfer استفاده کنم .
    راستی وقتی در حالت دیتا ترانسفر remove رو از task bar کامپیوتر میزنم پیغام remove روی گوشی میاد ولی هر چند دفعه یکبار ( مثلا هر 5 یا 6 دفعه که با دیتا ترانسفر وصل میشم بعد اینکه پیغام remove رو روی گوشی ok میکنم اون علامت اتصال گوشه بالا سمت راست روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه ال سی دی پر نور میشه و گوشی هنگ میکنه که مجبورم باتری رو در بیارم .
    میشه کمکم کنید ؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من همین الان ، حالتای مختلفو رو گوشیم تست کردم ولی هیچ کدوم مثل اون حالتی که شما گفتی نشد ... یه شوال شما تم گوشیتو عوض کردی ؟ اگر کردی روی مموریه یا رو خود گوشی ، احتمال داره از اون باشه ، چون مال منم یه 30 ثانیه ای میکشه تا گوشی بیاد حالت اول .

--
    اینم برای شما ...بعد از اینکه گوشیو وصل میکنی اینجوری می شه :

7. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

عجیبه من تا دیشب باهاش کار میکردم ، الان دیدم وقتی میرم تو n82 هیچی نیست! ببینم چیکارش میتونم بکنم بهتون میگم ...

9. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

هیچ تمی روی گوشی نصب نکردم . همون تمهای فابریک گوشیه . اینم عکس زمانیه که گوشی به کامپیتو وصل میشه :

اگه میشه کمکم کنید که بدون نیاز به حالت دیتا ترانسفر بتونم فایل توی گوشی منتقل کنم و به درایو های گوشی دسترسی داشته باشم . هر وقت که میخوام از حالت دیتا ترانسفر استفاده کنم خدا خدا میکنم که گوشی هنگ نکنه . ممنون

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام به همگی . ببخشید یک سئوال داشتم . هر چند دفعه یکبار که گوشی رو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل میکنم وقتی کارم تموم میشه و میخوام کابل رو جدا کنم گزینه remove توی نوار Task bar رو که میزنم اون علامت اتصال از روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه صفحه گوشی پر نور میشه و هنگ میکنه و حتی گوشی خاموش هم نمیشه و مجبورم باتری رو در بیارم . میخواستم بدونم مشکلش چیه ؟ میخواستم بدونم آیا راه دیگه ای داره که مثلا با حالت Pc Suite مموری کارت رو نشون بده ؟
    آخه قبلا N73 داشتم که توی Pc Suite گزینه File Manager داشت و راحت میشد داخل گوشی رفت . اگه راه حل دیگه ای نداره میشه مشکل هنگ کردن گوشی رو برطرف کرد ؟
    پیشاپیش از کمکتون ممنونم
    e.khafan! جان ممنونم از اینکه جوابمو دادی اما روی کامپیوتر pc suite خود گوشی نصبه . یعنی وقتی میخواستم برنامه رو نصب کنم توی لیست برنامه های سی دی فقط nokia multy media converter و Nokia Nseries pc suite رو تیک زدم و نصب کردم . ولی وقتی pc suite رو باز میکنم گزینه ای به نام file manager نداره و مجبورم برای اینکه یک فایل رو به گوشی منتقل کنم از حالت data transfer استفاده کنم .
    راستی وقتی در حالت دیتا ترانسفر remove رو از task bar کامپیوتر میزنم پیغام remove روی گوشی میاد ولی هر چند دفعه یکبار ( مثلا هر 5 یا 6 دفعه که با دیتا ترانسفر وصل میشم بعد اینکه پیغام remove رو روی گوشی ok میکنم اون علامت اتصال گوشه بالا سمت راست روی صفحه گوشی نمیره و بعد از چند ثانیه ال سی دی پر نور میشه و گوشی هنگ میکنه که مجبورم باتری رو در بیارم .
    میشه کمکم کنید ؟

دوست عزیز اگه منظورت این هست که فایل منجر تو my computer نمیاد باید بگم که برا من هم نمیومد
    ولی الآن هر وقت Nokia Application Inistaller را اجرا می کنم گزینه فایل منجیر مثل اون عکسی که دوستمون گذاشت میشه شما هم امتحان کن شاید جواب بده

اما برای قسمت دوم که گفتید هنگ می کنه و پر نور میشه باید بگم برا من هم عید و 2 ماه بعد از اون این طوری می شد
    که دوستان همین تاپیک گفتن که گوشی من جنی شده
    خلاصه از وقتی که رم گوشیم را عوض کردم این مشکل هم رفع شده امیدوارم گوشی شما هم درست بشه

یه پیشنهاد هم دارم اگه Cd گوشی N73 را نصب کنی بجای سی دی N82 خیلی بهتره من هم این کار را می خوام بکنم

12. 2 کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

یادتونه بهتون گفتم قبلا می شد با کامپیوترم پیامک بفرستم اما الآن نمیشه
    یادم اومد که اون موقع سی دی N73 یکی از دوستان را روی گوشیم نصب کرده بودم
    خیلی از N82 بهتر بود
    الآن هم می خوام این کار را بکنم
    نتیجه را می گم

14. این کاربر از Ice Star بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

احتمالا پی سی یوییت بد نصب شده ، وقتی از روی گوشی میزنی پی سی سوییت ف علامت کابل میاد ؟ اگر میاد مشکل از گوشی نیست ، حالا باید بری پی سی یوییت رو دست کاری کنی :

اول : بر روی آیکون پی سی یوییت دوبار کلیک کن

بعد برو به قسمت ستینگ ( روی اون عکس آچار کلیک کن )

بعد GEt connect wiz. رو بزن ، حالا بعد از نکست ، cable conn. بعدم گوشیو وصل کن ... همین اگر نشد یه بار دیگه پی سی رو نصب کن بازم اگه نشد ، متاسفم نمی دونم باید چیکار کنی .

-
    حالا اگر اصلا گوشی نفهمید که یو اس بی رو وصل کردی تو حالت پی سی ( علامت کابل بالای صفحه نیومد ) یه بار مستر ریست کن 99% مشکلت حل میشه .

ادتونه بهتون گفتم قبلا می شد با کامپیوترم پیامک بفرستم اما الآن نمیشه
    یادم اومد که اون موقع سی دی N73 یکی از دوستان را روی گوشیم نصب کرده بودم
    خیلی از N82 بهتر بود
    الآن هم می خوام این کار را بکنم
    نتیجه را می گم
    منم این کارو کردم ( تو عکس معلومه ) ولی نمی تونم اس ام اس بفرستم ، در ضمن سرعتشم کمتر از خود پی سی سوییت گوشیه .
    Last edited by e.khafan!; 25-07-2008 at 17:07.

16. این کاربر از e.khafan! بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •