تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 254 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2539

نام تاپيک: خـــودروهــــای ســـنـــگـــيـــن و اتوبوس

پروفشنال arash volvo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    ما زندگی نمی کنیم نفس می کشیم

پيش فرض

سلام دوستان

تو شمال هم كاميون هاي مختلفي داريم البته شمال كه وسعتش زياده من طرفاي خودمون رو ميگم(از گرگان تا ساري) شايد شيرين جان سعادت نداشتن البته اين درسته كه تو شمال نسبت به جاهايي مثل تبريز كاميون هاي جديد كمتره و بيشتر ولوو (N10 و N12) بازن و اسكانيا كمتر ديده ميشه ولي FH زياده...

راستي منم يه هفته رفته بودم طرف اصفهان و شيراز و تو عمرم انقدر كاميون نديدم مخصوصا تو جاده قم به اصفهان(همون كه از دليجان و سلفچگان و ... رد ميشه) كه فكر كنم بالاي 1000 تا تو يه روز كاميون ديدم بيشترشون هم بارشون از اين سنگ هاي بزرگ بود، نمي دونم چرا ولي خوشبختانه F12 زياد ديدم...

يه عكس ميگرفتم 5 تا كاميون مي افتاد توش، دقيقا 483(ضربدر 5) تا عكس گرفتم كه چن تا شو اينجا ميزارم:

در ضمن تو راه كه داشتيم ميرفتيم يه اتفاق بد افتاد. 50 تا به اصفهان مونده بود كه ما تو خط سبقت پشت سر يه F تريلي بوديم كه يه دفه اف با 110 تا سرعت لاستيك جلوي طرف رانندش تركيد و پا رو يه ضرب گذاشت رو ترمز و ما هم كه پشتش بوديم يه ضرب ترمز كرديم، فقط نمي دونم كه چجوري اون اف چپ نكرد و خدا ما و اون راننده رو خيلي دوست داشت... انقدر تو شوك بودم كه تا 30 كيلومتر ديگه عكس نمي گرفتم...

2. 2 کاربر از arash volvo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sJaguar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

اون کاماز کلا اتاقش آکسوره! موتور و زیرش هم کلا بنزه؟

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

اون کاماز کلا اتاقش آکسوره! موتور و زیرش هم کلا بنزه؟

تا اونجایی که من فهمید اتاق که آکسور تابلوالبته سفید خیلی بیشتر به آکسور میخوره یه کم هم انگاز از مان tgx برداشتن مثل چراغ و جلو پنجره موتورش هم

آکسور دیگه بقیه چیزاش نمیدونم فکر کنم بقیه چیزاش کاماز باشهولی خوشگل کاماز از اون چهره خشک و بدون جذابیت اش در اومده
    Last edited by ŞHÍЯÍŃ; 24-09-2011 at 01:46.

5. 3 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

فراز چینی

من فکر میکردم که فراز رو خود ایران خودرو طراحی کرده و از خودش هست نگو اینم واسه چینفقط اسمش رو عوض کردن گذاشتن فراز

این کلیپ رو ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. 2 کاربر از ŞHÍЯÍŃ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rami_hemi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

این کاوه هم یه مقداری قیافش رو چینی ها واسه ایران عوض کردن وگرنه همون دانگ فنگ 420 هستش .
    دانگ فنگ الان بین کامیونهای چینی موجود طرفدار بیشتری داره هوو ها رو میدونید چیکار کردن؟
    بعضی هاشون موتور عوض کردن بعضی ها اوردن گیربکس و دیفرانسیل عوض کردن کلا دیگه کمتر هوویی مونده که فابریک باشه یا قطعات بنز روش بستن یا ماک . حتی من شنیدم یه هوو بود موتور ماک روش بستن
    قبلا این مورد رو برای یه امیکو کشنده کرده بودن

9. این کاربر از rami_hemi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

فراز چینی

من فکر میکردم که فراز رو خود ایران خودرو طراحی کرده و از خودش هست نگو اینم واسه چینفقط اسمش رو عوض کردن گذاشتن فراز

این کلیپ رو ببینید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خر همون خره حتی پالونشم عوض نشده!

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

رامین جان من در مورد همه ماشین ها وقتی پدرم با دوستاش میشینن به حرف زدن شنیدم..دارم از زبون شوفری میگم که تا الان 20 سال راننده هست و عمرش رو روی این کار گذاشته الانم هوو داره و خیلی هم ازش راضیه به قول اون ماشین هرچی باشه اگه شوفر شوفر باشه هیچ مرگش نمیزنه!!
    نمونه بارزش وقتی اینتر ناش داشتیم پدرم 6 ماه باهاش کار کرد هیچ کاریش نشد اونم تو جاده بندر....شوفر دادیم ببره تا تهران و بیاد تو جاده ماشین جوش اورده بود اونم خالی کلی خرجش شد..!تجربه خیلی مهمه باید بدونی با ماشین چی کار کنی!بهت اگه بهترین ماشین دنیا رو هم بدن ندونی کی باید دنده بدی کی ندی چقدر گاز بدی به ماشین زور نیاد ماشین سرویس دوم تعمیر میخواد!

12. 2 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

این کاوه هم یه مقداری قیافش رو چینی ها واسه ایران عوض کردن وگرنه همون دانگ فنگ 420 هستش .
    دانگ فنگ الان بین کامیونهای چینی موجود طرفدار بیشتری داره هوو ها رو میدونید چیکار کردن؟
    بعضی هاشون موتور عوض کردن بعضی ها اوردن گیربکس و دیفرانسیل عوض کردن کلا دیگه کمتر هوویی مونده که فابریک باشه یا قطعات بنز روش بستن یا ماک . حتی من شنیدم یه هوو بود موتور ماک روش بستن
    قبلا این مورد رو برای یه امیکو کشنده کرده بودن

در مورد نیسان 300 هم همینطوره خیلی هاشون گیرباکس اینترناش مینداختن!
    375 هم اویل مشکل گیرباکس داشت البته در کنار همه مشکلات دیگش!!

14. 2 کاربر از sJaguar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

رامین جان من در مورد همه ماشین ها وقتی پدرم با دوستاش میشینن به حرف زدن شنیدم..دارم از زبون شوفری میگم که تا الان 20 سال راننده هست و عمرش رو روی این کار گذاشته الانم هوو داره و خیلی هم ازش راضیه به قول اون ماشین هرچی باشه اگه شوفر شوفر باشه هیچ مرگش نمیزنه!!
    نمونه بارزش وقتی اینتر ناش داشتیم پدرم 6 ماه باهاش کار کرد هیچ کاریش نشد اونم تو جاده بندر....شوفر دادیم ببره تا تهران و بیاد تو جاده ماشین جوش اورده بود اونم خالی کلی خرجش شد..!تجربه خیلی مهمه باید بدونی با ماشین چی کار کنی!بهت اگه بهترین ماشین دنیا رو هم بدن ندونی کی باید دنده بدی کی ندی چقدر گاز بدی به ماشین زور نیاد ماشین سرویس دوم تعمیر میخواد!
    صد درصد تائید می کنم به قول یکی از دوستان
    وسیله اگه بد بود نمی ساختن

16. 2 کاربر از بی باک بی بال بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2007

11

حرف شما رو من در کلیت قبول دارم وقتی آدم با ملاحظه رانندگی میکنه (مخصوصا وقتی صاب ماشینه) خیلی فرق میکنه تا اینکه ماشین رو بدی راننده. اما این باعث نمیشه که بگیم هوو بی کیفیت نیست چون بی کیفیته.
    اگه بخوام یه قیاس انجام بدم اینجا ما چون به ایرانخودرو خراسان نزدیکیم ماشینهای آشنا اونجا زیاد کار میکنن ( از تهران قطعه میارن و از اینور پالت خالی )فاصله ایرانخودرو خراسان تا تهران 900 کیلومتره یعنی رفت و برگشت 1800 تا. اکثر ماشین هایی که اونجا کار میکنن حالا اف هاش آکتروس 1843 1844 آکسور و اسکانیا ... توی ماه حتی تا 13 سرویس هم میرن دو تا راننده این یکی میاد میده اون یکی میره اما چون ماشین با کیفیته آخش نیست(هر چند رو دراز مدت خرج داره ) اما خوب اونقدر بیشتر کار میکنه که اون استهلاک بیشتر زیاد به چشم نمیاد و هزینه هاشو پوشش میده.
    حالا شما فکر کنم هوو بیاد 13 بار فاصله 1800 کیلومتری رو تو ماه بره فک میکنی چی میشه؟
    Last edited by sJaguar; 25-09-2011 at 00:08.

18. 3 کاربر از sJaguar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •