مگي جان ميشه اون لينك رو بزاري همون 128 ميگ هست
مگي جان ميشه اون لينك رو بزاري همون 128 ميگ هست
فایل تورنتش رو فقط دارم
بزاریدش توی BitTorrent و دانلودش کنید
هورا
من سوپر استار فوتبال شدم
فعلا که هر جا میرم همه نگام میکنند ولی کسی امضا نمیگیره
الان 50 هزار تا Life Time Happeins دارم . البته 70 هزار تا باید داشتم که ضدم یکی از خصوصیاتمو عوض کنه . اونم این بود که کم بخوابه . آخه تا از سر کار برمیگدشت میخوابید . الان ساعت 3 میخوابه 8 بیدار میشه !
الان چه REWARD بزنم فعال شه ؟ یا صبر کنم 75 هزار تا ؟ الان ارزوی دیگه ای نداره ؟
راستی من الان حدود 21 هزار دلار پول دارم با یه خونه بزرگ به نظرتون چیکارش کنم ؟ مجرده
دیگه سر کار نره یا ادامه بده؟ اگه ادامه بده چی میشه؟
راستی توی شهرش زن مناسب واسه ازدواج نیست ؟
سنش که Young Adult باشه .
بعد مجرد باشه
بعدشم کار داشته باشه یا نه مهم نیست
میگم نمیشه یه سوپر استار سینما مثلا پیدا کنیم طرف زن باشه و ..
آخه این سیمم مجرده حوصلش سر میره
از نظر ظاهریم ... :d
اگه پیدا کردید به مام بگید :d
راهنمای گام به گام در مورد سوالاتون!:
خوب در مورد اینکه کسی امضا نمی گیره باید اینکارو انجام بدید:جاهایی که به شما کار میدن یعنی میتونید اونجا کار کنید و رنگش توی نقشه قرمز رنگه این گزینه توش هست:hold premere این گزینه رو شما بزنید سیم شما با لباسش میره اونجا میایسته و مردم نگاش میکنن و امضا می گیرن اینکار در افسانه ی فوتبال بودن ممکنه نه سوپر استار بودن شما یک درجه ی دیگر نیاز دارید.
75 هزار تا یک دستگاه تلپورت هست خیلی هم خوب نیست من تجربشو دارم پس نیازی نیست بگیریدش بهتره بگم اصلا خوب نیست شما چیز های دیگه رو فعال کنید مثلا یکی از چیز های خوب Fast learner یعنی یادگیری سریع هست که شما باهاش میتویند سریع تر اسکیل یاد بگیرید حالا چیز های متنوع خیلی هست.
شما اگه اون 21 هزار دلارو به صورت اضافه دارید و همه ی چیز های گرونو خریدید بهتره برید یه جا سرمایه دار شید خیلی بهتره میزنید روی جایی که به شما کار میده یعنی شما میتونید توش استخدام شید این گزینه اگه پول کافی داشته باشید میاد:become a partner یعنی سرمایه دار شدن این رو که بزنید هر دوشنبه روی اون شرکت بزنید میرید پولتونو میگیرید حالا بسته به نوع سرمایه داریتون همون قدر پول میگیرید یعنی هرچی پول بدی آش میخوری اگه شرکتو گم کنید که امکان نداره هنگامی که پول میدید و سرمایه دار میشید یک تابلو در کیف شما میاد که هر دو شنبه روش بزنید این گزینه هست collect money 00000$ به جای 0 می تونه مقدار پول باشه اگرم دوشنبه نباشه بازم 0 هست روی اون مکان اصلی هم که بزنید بازم همین گزینه برای گرفتن پول هست.
وقتی سرمایه دار میشه سیمتون مفت خور میشه دیگه اون میل شماست که سیم شما بشینه و مفت خوری کنه یا اینکه بره سرکار و جون بکنه!
بهترین زن برای ازدواج که یونگ ادولت باشه هولی هست holy که در خونه ی صورتی رنگی هست یعنی دیواراش صورتیه دو تا پارکینگ هم داره اگه شما خونتونو توی اون بزرگترین زمین شهر بنا کردید سمت راستتون اون خانواده هستند یه خانواده ی پول دار دخترش از نظر ظاهری بد نیست کاری نداره مجرده وقتی شما این کارو کردید چند تا انتخاب دارید اینکه دختررو بیارید خونتون یا شما بشید داماد سرخونه این گزینه برای کسایی هست که خونه ی کوچک دارن و می تونن این کارو بکنن:وقتی ازدواج کردن داماد سرخونه شن و اختیار همه ی اعضا رو به دست بگیرن سپس به روی مامان یا بابای طرف کلیک کنن و بزنن موو و اون دوتارو از خونه بندازن بیرون وقتی این گزینه میاد شما میتونید گزینه ی kick out رو فعال کنید تا این اتفاق بیافته و پولارو بالا بکشید!امید وارم خوشتون اومده باشه.
در ضمن فاصله ی بین جمله هاتون بیش از حد زیاده در فاصله گذاشتن بین جمله ها دقت کنید تا اسپم حساب نشه و پاک نشه با تشکر.
Last edited by Zende; 19-06-2009 at 16:57.
سلام ، سلام!
يه رمز جديد:
testingcheatsenabled true
با اين رمز ديگه نميخواد براي تلپورت يا اين كه سيمتون كم بخوابه يا كم غذا بخوره و يا ... امتياز اسپرين بگيريد.
ميتونيد با درگ كردن احتياجاتتون رو پر كنيد يا با گرفتن شيفت و كليك كردن رو زمين ميتونيد خودتون رو تلپورت كنيد.![]()
ممنون از راهنماییت
بنده سهام کلی جا رو دارم :d
پولشم میگیرم
ماشینم آخرین مدله
خونم که خوبه ولی یه بزرگ تر میخوام
راستی گزینه ازدواج کدومه ؟ اول چیکار کنم ؟ بعد Kiss ...![]()
اولا اگر زن مناسب رو توی شهر پیدا نمیکنید میتونید خودتون بسازیدش و مثلا توی یکی از خونه های شهر قرارش بدید
برای ازدواج به ترتیب : اول از همه going Steady هست بعد marriage بعد هم یا میتونید جشن بگیرید یا یک گزینه ی ازدواج مخفیانه میاد که سریع ازدواج میکنن
آقا من این بازی رو نصب کردم و حدود 1 هفته ای میشه بازی میکنم ! من یه مشکلی دارم ! تمام وقتم به کار کردن و خابیدن صرف میشه اصلا وقت نمیشه با کسی بیرون برم با کسی حرف بزنم . آیا راهی داره کمتر خسته بشن ؟ یا راهی داره که این قسمت خوابشون سریعتر پر بشه . البته اینو بگم که من بهترین تخت رو براشون خریدما همون 3500 دلاری ! ولی بازم وقت معاشرت با اینو و لون رو پیدا نمیکنم ! الان که دیگه پیر شد رفت .انشاالله یاد دادین بهم واسه نسل بعد امتحان میکنم !
یه چیز دیگه . موبایلم وقتی زنگ میزنه یه چیزی میاد که yes و no داره !من اون علامت تیک رو میزنم یه چیزی میره تو همون قسمت ستاره اون پایین . ولی نمیدونم چیه ! بعضی موقع ها هم یه ساعت و تاریخی داده ! که اونم نمیدونم چیه !
راههای افزایش حقوق رو هم بگید ؟ البته کتاب خوندم و ... رو بلدم . ولی مثلا کتاب خوندنشون در لول های آخر خیلی طول میکشه نمیرسم که انجام بدم سریع ماشین اداره میاد دنبالشون . راهی هست که سریعتر تموم بشه ؟!
Last edited by mahyarSAMSUNG; 19-06-2009 at 19:50.
سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
---
شما باید سعیتو بکنی 25 هزار تو life time پیدا کنی بعد مثل خودم بره mid car چی چی رو بخری از قسمت rewards بعد میتونی خصوصیاتتو عوض کنی . این گزینه رو بدذار جای چیزی که لازم نیست :
Light Sleeper
Last edited by HoJJaT_007; 19-06-2009 at 19:52.
میشه! ولی عواقب رو نمیدونم!سآقا ما با یکی ازدواج کردیم حالا میخوام طلاقش بدم برم یه زن دیگه بگیرم
نمیشه ؟
اثراتش چیه ؟ یعنی طوری میشه؟
تو منوی حرف زدن mean رو بزن بعد Break Up...
به هم میزنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)