من که حسابی گیج شدم ... اینجا سوال من با دعوای شما و اون که میاد میگه من حالم بهم می خوره قاطی پاتی شد ... خودم شروع می کنم دیگه ...
من که حسابی گیج شدم ... اینجا سوال من با دعوای شما و اون که میاد میگه من حالم بهم می خوره قاطی پاتی شد ... خودم شروع می کنم دیگه ...
بياين گفتم شايد عكس اول خوب ديده نمي شد
اينم كامل ترش
با متني از طرف رئيس روئساي اتحاد.............اون نوشته هايي كه سمت راسته رو ميگم
ديدين ....من هميشه به فكر رفيقام هستم
مطمئن باشين
در مورد موضوع فعال كردن هم واقعا معذرت ميخوام
جدا ميگم.......من رو همه كليك كردم ولي نميدونستم تا سرور شروع نشه نميتونم فعالشون كنم:43::43::43:![]()
نگو منو جا گزاشتي!![]()
چيتو جا گذاشتم؟
اگه به خاطر لينك ميگي من كه گقتم شرمنده![]()
تا وقتی سرور شروع نشده، هر چی کلیک کنید فایده نداره. اول باید سرور شروع بشه(اون تایمر تموم شه) بعد کلیک کنید که فعال شه.
تو سرور 4 هزار بار امتحان کردم. قبل از شروع سرور فعال شدنی در کار نیست.
حالا شما دعوا کنید. کرک جان شما هم فکری برای این اکانت لعنتی ما کن دیگه فعال شه....
سرور شروع شده؟
بچه ها مطمئن باشید فعال کردن مال زمان شروع سروره !
یعنی همه ی لینک های فعال سازی رو توی چند تا تب فایر فاکس باز میکنید ؛ وقتی تایمر تموم شد صفحه اتوماتیک رفرش میشه . من همین طوری عمل کردم توی همین سرور 4 !
الان هم توی اسپید واسه خودم و 4 تا از دوستام رو با هم فعال کردم ؛ همه بقل دست هم افتادیم . . .
اما من هنوز متوجه نشدم فعال سازی قبل از بازی که شما ازش حرف میزنید دیگه چه صیغه ایه . . .
خسته نباشی . 12 شروع شد !سرور شروع شده؟
الان همه رو 30 تا جمعیتن .
ديدي بدبخت شدم؟ من كه رفتم خودم فعالش كنم.
كرك ما روت حساب ميكرديم اين چه كاري بود؟ من بدبخت كه خودم فعال كردم. حداقل بگيد اسم اكانتتون چيه ببينم چقدر فاصله داريم؟
نه ! چرا بدبخت ؟ خوب خودت فعال کن .ديدي بدبخت شدم؟ من كه رفتم خودم فعالش كنم.
من خیلی بهتون توضیح دادم توی صفحه های قبل ؛ اما شما یه طور دیگه فکر میکردید .
اما خوب اینا همش تجربه میشه . بیخیال برو فعال کن بازی از دستت در نره !
اخه من خودم براي سرور 3 همين كار رو كرده بودم. نميدونم چرا اين نشد.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)