این رو منم قبول دارم که اکتانش بالاس و برای ماشین بهتره ولی اگه واقعا بنزین سوپر باشه نه این اشغالی که من زدم.
در ضمن بنزین سوپر تولید داخل است.
این رو منم قبول دارم که اکتانش بالاس و برای ماشین بهتره ولی اگه واقعا بنزین سوپر باشه نه این اشغالی که من زدم.
در ضمن بنزین سوپر تولید داخل است.
تا جایی که می دونم بنزین سوپر را باید از خارج وارد کنند نه خودشون به نظرم تحریم ها جدی شده.
والا قبل از تحریمها و بحث تولید بنزین در داخل , در یک مصاحبه که در روزنامه خراسان از قول یکی از مقامات شرکت نفت چاپ شده بود , ایشون گفته بودن که چون بنزین تولید داخل اکتان پایینی داره با بنزین خارجی وارداتی ترکیب میشه و بعد به دست مصرف کننده میرسه. دیگه بنزین سوپر رو که اصلا فکر نکنم بتونن تولید کنند و برای همین بود که در یک بازه زمانی اگه یادتون باشه یارانه بنزین سوپر رو برداشتند و 570 شده بود قیمتش که بعد دوباره اصلاحش کردند!
به هر حال موتور TU5 به بنزین و اکتان پایین خیلی حساس هست و الان که به فصل سرما نزدیک میشیم ممکنه این بنزین آشغال برای موتور تو استارتهای صبحگاهی مشکل ایجاد کنه. ( لرزش معروف صبحگاهی 206 ها )
سلام به دوستان
من میخوام یه 206 sd گازسوز (v2) بگیرم. کسی از دوستان میدونه مصرف واقعی خودرو در حالت ترکیبی چنده( لطفأ اعداد سایت ایران خودرو رو نگین )
در کل کسی از کیفیت اون اطلاعاتی داره؟
میگن چون سنگین تر شده شتابش افت پیدا کرده. این قضیه صحت داره؟
Last edited by dreams4gotten; 01-01-2011 at 09:10.
یه سوال الان TYPE 5 تولید میشه دیگه؟
ایران خودرو قیمت زده 15800
کسی میدونه مصرف سوخت 206 صندوقدار اتوماتیک درون شهر چقده؟!
SD معمولی سیکل ترکیبی 7 تا 7.5، SD دوگانه 7.5 تا 8 و اتومات هم حدود 8. مصرف در شهر با ترافیک برای اتومات تک سوز بالای 8.3
سلام
دوست عزیز شما تو واقعیت با بنزین ایران خوشبینانه ترین حالت رویه 10 حساب کن داخل شهر رو.
اس دی دنده ای 8 تا 8.5 هست با رانندگی معمولی!
راست میگه منم در عمل طرفای 10 میدونم که البته معنیش این نیست که پر مصرفه !
من هم همین فکر رو میکنم (صدی 10)
بابام هفته پیش 35 تا زده تو باک ماشین رفته ماموریت حالا برگشه شاکی شده چیکار کردین این 35 لیترو؟!
میگه با این 35 تا 700 کیلومتر میشد رفت!!!
حالا میخوام ببینم راست میگه؟!
آخه هر جور حساب میکنم نصف این قدر هم باهاش نرفتم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)