دوستان لایزر هم سرعت رو بالاتر میبنده ؟
شب پایین نمیاره ؟
محدود نمیکنه ؟
پشتیبانی و خدماتش چه طوره ؟
دوستانی که اطلاع دارند بگن سرعت سرویس های زیر چقدر هست ؟
B01
B02
B04
( شتاب شبانه )
کرج - منظقه مخابراتی نصرآبادی
دوستان لایزر هم سرعت رو بالاتر میبنده ؟
شب پایین نمیاره ؟
محدود نمیکنه ؟
پشتیبانی و خدماتش چه طوره ؟
دوستانی که اطلاع دارند بگن سرعت سرویس های زیر چقدر هست ؟
B01
B02
B04
( شتاب شبانه )
کرج - منظقه مخابراتی نصرآبادی
بله من سرویسم 128 هست ولی برام 512 بستن.دوستان لایزر هم سرعت رو بالاتر میبنده ؟
شبا پایین میاد سرعت ولی شما اصلا این اشتباه رو نکن و صبح رایگان بگیر چون من الان با 128 با سرعت 60 70 دانلود میکنم.شب پایین نمیاره ؟
محدود از چه لحاظ؟محدود نمیکنه ؟
پشتیبانیش زیاد جالب نیست یعنی کلا سرویس دهنده های اینترنت همینطورن...پشتیبانی و خدماتش چه طوره ؟
در اخر هم بهتون پیشنهاد میکنم که شتاب صبح رایگان بگیرید و سرعت 128.
ممنون بابت پاسخ
مثلا چقدر ؟ من تا 40 - 50 هم قبول دارم اگه 128 رو بدهشبا پایین میاد سرعت ولی شما اصلا این اشتباه رو نکن و صبح رایگان بگیر چون من الان با 128 با سرعت 60 70 دانلود میکنم.
مثلا شاتل اگه کسی دانلودش زیاد باشه ( از نظر خودشون ) یا از کل ساعات رایگان استفاده کنی و موارد مشابه محدود میکنه رو 2 - 3 کیلوبایت ! لایز هم از این کارا میکنه ؟محدود از چه لحاظ؟
یعنی کاری داشته باشیم راه نمی اندازن ؟ چون دوست من لایزر داشت میگفت گوشی رو بر میدارم نت قطع میشه هرکار کردم کسی از پشتیبانی جواب درست حسابی بهم نداد . پشتیبانی شاتل و پنل مدیریتیش فوق العاده هست ولی کیفیتش افتضاحپشتیبانیش زیاد جالب نیست یعنی کلا سرویس دهنده های اینترنت همینطورن...
به نظرتون تو ساعات رایگان روز چقدر میشه دانلود کرد ؟ اگر از شب هم اطلاع دارید ممنون میشم بگید .در اخر هم بهتون پیشنهاد میکنم که شتاب صبح رایگان بگیرید و سرعت 128.
یعنی سرعت ساعات رایگان روز بهتره ؟ چون من فکر کنم خیلی ها چون روز راحت تر هستن روز رو انتخاب کنند ! البته از اونطرف چون شب ساعات بیشتره امکان انتخاب شب هم زیاده ...
Last edited by milad_gta; 23-11-2011 at 12:23.
من قبلا شبانه داشتم بعضی موقع ها روی 20 هم میومدمثلا چقدر ؟ من تا 40 - 50 هم قبول دارم اگه 128 رو بده
نه این از اینکارا بلد نیست بکنهمثلا شاتل اگه کسی دانلودش زیاد باشه ( از نظر خودشون ) یا از کل ساعات رایگان استفاده کنی و موارد مشابه محدود میکنه رو 2 - 3 کیلوبایت ! لایز هم از این کارا میکنه ؟
چرا ولی باید نیم ساعت وایسی تا یکی گوشی رو بردارهیعنی کاری داشته باشیم راه نمی اندازن ؟ پشتیبانی شاتل فوق العاده هست ولی کیفیتش افتضاح
البته همیشه هم اینطوری نیست.
ولی کیفیتشون خوبه.
تو ساعات رایگان روز تا 1 گیگ رو راحت میشه دان کرد من تا 1.5 گیگ هم دانلود کردم .به نظرتون تو ساعات رایگان روز چقدر میشه دانلود کرد ؟ اگر از شب هم اطلاع دارید ممنون میشم بگید .
قبلا که شب داشتم تقریبا 500 600 مگ .
پس من از شر شاتل خلاص شدم یک ماه 128 روزانه میگیرم ببینیم چطور پیش میره ! بعد میشه به جا تمدید مستقیم رفت تو 3 ماهه ؟ شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
بعد عذر میخوام شما هم کرج هستید ؟
سه ماهه هم میتونی بگیری ولی من بهت پیشنهاد نمیدم همون یه ماه یه ماه عالیه..پس من از شر شاتل خلاص شدم یک ماه 128 روزانه میگیرم ببینیم چطور پیش میره ! بعد میشه به جا تمدید مستقیم رفت تو 3 ماهه ؟ شما کدوم رو پیشنهاد میدید ؟
بعد عذر میخوام شما هم کرج هستید ؟
نه من کرج نیستم تهرانم منطقه ی افسریه.
خیلی لطف کردی دوست عزیز فقط اگر امکانش هست چند تا عکس از پنل لایز قرار میدید ؟( اگه مقدور بود اگه نه که فدا سرتون )
اینم عکس:
محتوای مخفی: 1
فقط یه چیزی میتونی منو به عنوان معرف بگی که به من یه گیگ بدن
به خاطر یه گیگ کمکت نکردم باور کن اگه برات زحمتی نیست اینکارو بکن
![]()
حتما دوست عزیز ٬ شناسه خودتون رو برام بفرستید موقع سفارش شما رو معرف میزنم ٬ فقط یک مشکل دارم اینکه ظاهرا سرویس شتاب نمیدن![]()
ممنون عزیز لطف داریحتما دوست عزیز ٬ شناسه خودتون رو برام بفرستید موقع سفارش شما رو معرف میزنم ٬ فقط یک مشکل دارم اینکه ظاهرا سرویس شتاب نمیدن![]()
شناسم 26448 بگو این معرفمه حله
امکان نداره تماس گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)