سلام
من تازگی یک f480 خریدم. فریم ورش F48LVOHL1 هستش! هرچی هم سعی می کنم با نگه داشتن ۳ دکمه توی منو نصب فریم ور نمیره
می خوام فارسیش کنم باید چیکار کنم؟
مرسی
سلام
من تازگی یک f480 خریدم. فریم ورش F48LVOHL1 هستش! هرچی هم سعی می کنم با نگه داشتن ۳ دکمه توی منو نصب فریم ور نمیره
می خوام فارسیش کنم باید چیکار کنم؟
مرسی
سلام دوستان من سامسونگ f480 دارم اما نمیتونم هیچ برنامه یا بازی روش نصب کنم.
باید چیکار کنم؟
اصلا چه فرمتی رو میشناسه من که هرچی امتحان میکنم خطا میزنه
لطفا کمک کنید
ممنون
سلام سامسونگي ها......... ميخواستم بدونم ميشه روي منوي اصلي f480 قفل بزاريم،يا اگه برنامه قفلي که با اثر انگشت کار کنه،کمک کنيد ممنون
سلام
میخواستم بدونم آخرین فریمور ارایه شده برای f480 که ساپورت فارسی داره کدوم ورژنه؟
با سپاس فراوان از زحمتکشان تاپیک
سلام
مرسی از بابت آموزش پست اول
من به شدت امیدوارم که بعد از این همه مدت بتونم روی گوشیم دیکشنری بریزم .
فقط یه مشکل دارم ، زمانی که نرم افزار TkFileExplorer رو باز میکنم ، برای انتخاب پرت ، یه com6 هست که بعد از ok کردن برای کانکت شدن این ارور رو میگیرم از نرم افزار .
در ضمن هیچ مشکلی هم تو کانکت شدن گوشی از طریق pc studio نیست .
چند بار هم گوشی رو خاموش روشن کردم و دوباره امتحان کردم ولی همین مشکل تکرار میشه .
ممنون میشم اگر کسی بتونه مشکل منو حل کنه ، چون خیلی بهش احتیاج دارم .
سلام به اساتید محترم!
می خواهم با گوشی F480 در یک دیکشنری سرچ کنم.
اما مشکل اینجاست که وقتی می خواهم نام را وارد کنم باید با دکمه های کوچک پایین صفحه کار کنم.
آیا راهی برای ورود اطلاعات مثل خود گوشی (مثلا دفترتلفن و... که خود گوشی صفحه ی کیبرد مجازی را باز می کند) وجود دارد؟
یا ابنکه شما یک دیکشنری خوب می شناسید؟
سلام ميشه چندتا بازي تمام صفحه براي f480 معرفي کنين البته به غير از اونايي که تو سايت 4shared هست،مرسي ممنون
سلام چرا تو اين کلوپ کسي به سوالا جواب نميدي،ولي من ميپرسم شايد جوابي داده بشه،ميخواستم بدونم ميشه روي f480 تم نصب کرد اگه ميشه توضيح بديد ممنون ميشم با تشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
امیدوارم که بتونم تعداد زیادی از سوالات دوستان رو جواب بدم.
نخیر دوست عزیز یکی از اشکالات اف 480 نصب نشدن فونت روی اون هست. اما شما میتونید اقدام به نصب فریمور های متفاوت کنید که ظاهر نرم افزار گوشیتون تغییر کنه. البته پیشنهاد می کنم قبل اینکه بخواید فریمور رو آپدیت کنید حتما کاملاً در موردش تحقیق کنید بعد این کار رو انجام بدید.سلام چرا تو اين کلوپ کسي به سوالا جواب نميدي،ولي من ميپرسم شايد جوابي داده بشه،ميخواستم بدونم ميشه روي f480 تم نصب کرد اگه ميشه توضيح بديد ممنون ميشم با تشکر
من تو کانکت شدن با کابل به برنامه pc stadio مشکل دارم
میتونم رم گوشی و حافظه داخلی رو باز کنم وفایلهامو ببینم اما با برنامه Samsung PC Studio که توی سیدی بود مشکل دارم . ورژن جدیدشم از سایت سامسونگ گرفتم ... پیغام میده موقع کانکت شدن که sync رو تنظیم کنم . موضوع چیه ؟ کممممممممممک کنید جون مادرتون . به من بدبخت بیچاره کمک کنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)