تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 241 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

pحجم فایل autoplay 528 کیلو بایت هست. و من فایلو اینجا گذاشتم اگه برای شناسایی ویروس لازمه خودتون ببینیدش:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام.
    ویروسه شما smss است به اون تاپیک برو.
    اونجا یه آنتی براش گذاشتم.
    موفق باشید.

داره خودمونی میشه morbidtale82's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

picher جان ممنون از توضیحات خوب شما. من با کمک توضیحات شما و کاربر el2a تونستم یه روشی سر هم کنم و کول دیسکمو فرمت کردم بدون اینکه سیستم آلوده بشه. من اینطوری عمل کردم:
    بر اساس توضیحات شما فهمیدم که فایل اصلی پدر سوخته باید در documents and settings باشه اونجا رفتم و دیدم بعله فایل smss با حجم 528 اونجاست. آستینارو بالا زدم. تمام سیستم و درایوها رو فرمت کردم و یه ویندوز سالم ریختم. رفتم توی فولدر recycler درایوهام و یه فایل autoplay.exe الکی ساختم به این امید که ویروسش بی شعور باشه و نتونه اور رایت کنه. توی روت هم فایل اتو ران الکی گذاشتم و توی documents and setting هم فایل smss.exe الکی. بعدش اومدم توی رجیستری کلید ساختم که قابلیت autorun درایو ها از کار بیفته. نهایتا کول دیسکو وصل کردم و فرمت کردم و الان نه کامپیوتر ویروس داره و نه کول دیسک.
    حالا 2 تا سوال دارم:
    1- به نظر شما من ویروس رو با موفقیت حذف کردم؟ ممکنه هنوز یه جایی تو سیستم باشه که من ندونم و مثلا 1 هفته دیگه باز رونمایی کنه؟
    2- چرا من فولدر مخفی recycler دارم اما کامپیوترهای دیگه که نگاه میکنم اینو ندارن
    ؟

مرسی

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

در ضمن الان که چک کردن به جز docs and setting فایل smss.exe توی windows\system32 هم هست اما با حجم 49.5 کیلو بایت . این فایل سیستمه یا ویروسه؟؟!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نمي دانم سيستم من ويروس يا تروجان گرفته چون تاريخ سيستم را به 2070 وساعت سيستم را تغيير مي دهد وباعث هنگ كردن كامپيوتر مي شود
    كسي نيست جواب بده

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

بی زحمت جواب ما رو هم بدین. الان چند روزه کارام رو هواست. از ترس این ویروس جرات نمیکنم هارد اکسترنالم رو به کامپیوتر وصل کنم و کارام رو بریزم...

thanx

داره خودمونی میشه omid__ss's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چند روزیه که حجم درایو c من خود به خود کم و زیاد میشهحجم کلیش 30Gb نرم افزار زیادی هم نصب نکردم

پروفشنال sajad_n90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض klif.sys & gasretyw0.dll

سلام به همه دوستان
    کمک فوری
    من رو سیستمم اخرین ورژن سیمانتیک دارم و هر روز هم اپدیت میکنم ولی چند روز هست که برام مشکلی پیش ا.مده و 2 تا ویروس حال خودم و سیستمم رو گرفته . اسمشون هست klif.sys و gasretyw0.dll که هر دوشون به صورت مخفی هستن . سیمانتیک هر دوشون رو میشناسه و قرنتینه میکنه و از تو قرنتینه هم پاکشون میکنم ولی بازم هستند.
    اومدم که دستی پاکشون کنم ولی نشد اخه هر بار که فایل های مخفی رو show میکنم ولی دیده نمیشن و برمیگردم از گزینه فولدر اپشن نگاه میکنم میبینم که show نشدن یعنی اینکه اجازه نمیده که فایل های مخفی دیده بشن.
    از اون روشی هم که تو صفحه اول هست برای دیدن فایل های مخفی استفاده کردم همون روش که وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنیم و روی هیچ گزینه ای دوبل کلیک نمیکنم ولی بازم فایل ها رو نشون نداد ولی از اون روش محیط داس نتونستم یعنی بلد نشدم
    میخواستم خواهش کنم که منو راهنمایی کنید آخه اگه ویندوز عوض کنم تمام نرم افزار هام میپرن و حیاتی هم هستن.
    راستی تا یادم نرفته وقتی روی درایوی هم دوبل کلیک میکنم که باز بشه یه صفحه جدید باز میکنه و در همون لحظه آنتی ویروس ویروس klif.sys رو میشناسه.
    اطلاعات ویروسها و محیط داس رو به صورت عکس به این شکل هست:
    ممنون میشم کمکم کنید

کد عکس ها:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by sajad_n90; 07-03-2009 at 15:38. دليل: ویرایش

آخر فروم باز Ghaioom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    ترکمن صحرا

پيش فرض

در ضمن الان که چک کردن به جز docs and setting فایل smss.exe توی windows\system32 هم هست اما با حجم 49.5 کیلو بایت . این فایل سیستمه یا ویروسه؟؟!!
    فایل سیستم هست.
    چند روزیه که حجم درایو c من خود به خود کم و زیاد میشهحجم کلیش 30Gb نرم افزار زیادی هم نصب نکردم
    شما از یه آنتی ویروس به روز مثلاً NOD32 استفاده کنید.
    از تروجان پاکن Malwarebytes' Anti-Malware هم استفاده کن.
    سلام به همه دوستان
    کمک فوری
    من رو سیستمم اخرین ورژن سیمانتیک دارم و هر روز هم اپدیت میکنم ولی چند روز هست که برام مشکلی پیش ا.مده و 2 تا ویروس حال خودم و سیستمم رو گرفته . اسمشون هست klif.sys و gasretyw0.dll که هر دوشون به صورت مخفی هستن . سیمانتیک هر دوشون رو میشناسه و قرنتینه میکنه و از تو قرنتینه هم پاکشون میکنم ولی بازم هستند.
    اومدم که دستی پاکشون کنم ولی نشد اخه هر بار که فایل های مخفی رو show میکنم ولی دیده نمیشن و برمیگردم از گزینه فولدر اپشن نگاه میکنم میبینم که show نشدن یعنی اینکه اجازه نمیده که فایل های مخفی دیده بشن.
    از اون روشی هم که تو صفحه اول هست برای دیدن فایل های مخفی استفاده کردم همون روش که وقتی که کامپیوتر رو روشن میکنیم و روی هیچ گزینه ای دوبل کلیک نمیکنم ولی بازم فایل ها رو نشون نداد ولی از اون روش محیط داس نتونستم یعنی بلد نشدم
    میخواستم خواهش کنم که منو راهنمایی کنید آخه اگه ویندوز عوض کنم تمام نرم افزار هام میپرن و حیاتی هم هستن.
    راستی تا یادم نرفته وقتی روی درایوی هم دوبل کلیک میکنم که باز بشه یه صفحه جدید باز میکنه و در همون لحظه آنتی ویروس ویروس klif.sys رو میشناسه.
    اطلاعات ویروسها و محیط داس رو به صورت عکس به این شکل هست:
    ممنون میشم کمکم کنید

کد عکس ها:
    شما هم از آنتی ویروس به روز مثلاً NOD32 استفاده کنید.
    یا از تروجان پاک کن Malwarebytes' Anti-Malware هم استفاده کن.

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    Milan

پيش فرض

سلام...

چند روزه ای که رم من هی مقدارش تغیییر میکنه میخواستم بدونم ویروسی شده؟

کاربر فعال انجمن نرم افزار picher_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    زیر چتر اویرا در تفریج!

پيش فرض

بی زحمت جواب ما رو هم بدین. الان چند روزه کارام رو هواست. از ترس این ویروس جرات نمیکنم هارد اکسترنالم رو به کامپیوتر وصل کنم و کارام رو بریزم...

Thanx
    عزیز مال سیستمه.
    بهش دست نزن.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •