دوست من بر اساس قوانين سايت نوشتن مطالب به صورت فينگليش ممنوعه.اين فايل رو دانلود و اجرا كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه.
اگر باز مشكلي بود بگيد تا فكر ديگه اي بكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست من بر اساس قوانين سايت نوشتن مطالب به صورت فينگليش ممنوعه.اين فايل رو دانلود و اجرا كنيد ببينيد مشكلتون حل ميشه يا نه.
اگر باز مشكلي بود بگيد تا فكر ديگه اي بكنم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز من هم با این پیغام مواجه شدم..لازم به انیستال کردن کسپر نیست
هرچند که حذف کردنش هم کار ساده ای نیست..شما روی مور دتلیس کلیک کنید
و هر چندتا اکتیو تو پنجره باز شده هست رو دلیت کنید..بعد لایسنس جدید رو وارد کنید
البته با راست کلیک روی ایکون کسپر و انتخاب اکتیو..من که اینجوری اکتیوش کردم و
الان هم جوره جوره
سایونارا
سلام
مي خواستم بدونم اگه آنتي ويروس كسپر رو دان كنم بهتره يا اينرنت سكوريتي؟!
اگه آنتي ويروس رو دان كنم با چه فاير والي كاركنم بهتره!!!!
آخرين ورژن هم كي مياد؟!
سلام:
من يك برنامه جاسوسي نصب كردم.حالا ميخوام يه كاري كنم كه كاسپر نشناسه اون.چيكار كنم؟
ممنون ميشم كمك كنيد...
خوشحالم كه تونستم قدمي در جهت رفع مشكل شما و ساير دوستان بردارم.براي همه بروبچه هاي خوب P30WORLD آرزوي موفقيت ميكنم.
من یه ویندوز سرور 2003 دارم و چند تا کلاینت. حالا می خوام آنتی ویروس کاسپر رو رو شبکه نصب کنم . باید چی کار کنم ؟ (من این ها رو دانلود کردم : Kaspersky® Anti-Virus for Windows Workstations و Kaspersky® Anti-Virus for Windows Servers و Kaspersky® Administration Kit ) باید چیز دیگه ای هم دانلود کنم ؟ ضمنا باید هر کدوم از اینها رو باید رو چی نصب کنم . منظورم این هست که مثلا ادونس کیت رو باید رو همه کامپیوتر ها نصب کنم یا رو سرور و همینطور هم دو فایل دیگه .
سلام mska
من این مشکل را داشتم ولی خدا را شکر رفع شد در قدم اول همانطور که یکی از دوستان اشاره نمودند به بخش سرویس برو و لایسنس قبلی را حذف کن حالا شما پیام اخطار های متعددی را می بینی در صورتی که با شماره سریال ها اکتیو نشد با کی ها عمل کن
موفق باشی
درضمن من دیر به دیر سر می زنم شاید جوابی از من نبینی...
سلام دوستان
آنتي ويروس من هم blacklisted شده. پستهاي قبلي رو خوندم و يك كم گيج شدم.
تا حالا فهميدم كه :
1. اول بايد انتي ويروس رو unistall كنم.
حالا يه سوال:
اين كار روش خاصي داره؟ اگه داره ممنون ميشم توضيح بدين.
و اگه كاسپر اسكاي يه فايلهايي رو block كرده باشه و يا چه ميدونم قرنطينه كرده باشه بايد چه كار كنم؟
2. بعدش دوباره كه اينستال ميكنم بايد يكي يكي كدهايي رو كه فايلشو گذاشتين بر مبناي ورژن كاسپر امتحان كنم؟
3. يكي از دوستان آدرس يه سايت رو دادن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توي اين سايت يه فايل براي دانلود بود. اين فايل به درد ميخوره؟
ممنون ميشم كه جواب بدين.
من هم همین مشکل رو داشتم. بعد از uninstall و نصب مجدد و استفاده از یکی از key های گذاشته شده که تا 7/2007 اعتبار داره مشکلم حل شد و الان آپدیت میشه و پیغام blacklist رو هم نمیده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)