اگر شرکت پخش کننده یگانه آدم بود و آلبوم رو همون اوایل شهریور منتشر میکردن
به آلبوم چاووشی هم نمیخورد که حالا نگران افت فروششون بشن
بعدم حالا از کجا معلوم آلبوم چاووشی مهر بیاد؟
شاید اونم تاخیر بخوره
اگر شرکت پخش کننده یگانه آدم بود و آلبوم رو همون اوایل شهریور منتشر میکردن
به آلبوم چاووشی هم نمیخورد که حالا نگران افت فروششون بشن
بعدم حالا از کجا معلوم آلبوم چاووشی مهر بیاد؟
شاید اونم تاخیر بخوره
البته اینا حدس های من بود معلوم نیست درست باشه
یه سرچی تو سایت های مختلف کردم. اینجوری که به نظر میاد آلبوم خواجه امیری به خاطر 2تا از شاعرهای اصلیش بدجوری گیره و برای همین به این زودی ها خبری ازش نیست
ولی آلبوم یگانه فقط تراک "دوست دارم" مشکل داشت که بعدا گفتن اونم مجوز گرفته پس احتمالا مشکل از طرف ارشاد نیست دیگه، مگر این که به یه چیز جدید گیر داده باشن
درباره آلبوم چاوشی هم به نظر نمیاد تاخیر زیادی بخوره چون ارشاد بعیده به چیزیش بتونه گیر بده و شرکت پخشش هم حرفی درباره تاخیر نزده. به احتمال قریب به یقین حتی اگه کمی تاخیر هم بخوره دیگه تا نیمه اول آبان میاد
اون زمان که گفتن مشکل "دوست دارم" حل شده یه خبرایی بود که مثل اینکه یه مشکل دیگه ای پیش اومده (اگه اشتباه نکنم خود محسن گفته بود)
اینکه الان مشکل همونه یا چیز دیگه اصلا معلوم نیست.
متاسفانه این چند وقت آرش حسینی هم نیست کلا هیچ خبر درست درمونی در این مورد نیست.
سلام دوستان...
این چه وضعشه؟!
لعنت خدا بر ارشاد و دار و دسته اش...
دیگه چقد باید انتظار کشید آخه؟!
واقعا دارن کارایی میکنن که آرزو کنیم محسن بره خارج...
وقتشه محسن دوباره حرف بزنه.
دوست عزیز این مطالب مال عید فطر سال قبل بوده نه الان...
مگه آلبوم قرار نیست نیمه اول مهر بیاد..؟
مگه اون مطلب ممنوع الکار واسه یکسال پیش نیست ؟ پس واسه چی دوباره تاخیر خورده ؟
علی نیکونیا گفته امکان داره این آلبوم و آلبوم خواجه امیری مهر هم نیان که اونم همش بخاطره ارشاده.مگه آلبوم قرار نیست نیمه اول مهر بیاد..؟
مگه اون مطلب ممنوع الکار واسه یکسال پیش نیست ؟ پس واسه چی دوباره تاخیر خورده ؟
اینم اون دوستمون گزاشتن و گفتن که شاید به خاطر اینه که بعید میدونم. با شخصیتی که اون آقا و دارودستش نشون دادن اگه به خاطر این قضیه بود 100 در 100 مصاحبه میکردن که ما نزاشتیم آلبوم بیاد بیرون که یه اسمی در کنن.
دوستان همین الان تلفنی با علی ثابت صحبت کردم . از آلبوم پرسیدم و گفتم که کاملا بی خبریم و هیچ خبر موثقی نداریم . علی آقا گفت که مشکل الان فقط مشکل مجوز ِ " دوستت دارم " هستش و هیچ مشکل دیگه ای نداره آلبوم . گفت که شرکت احتمالا نمی تونه کاری بکنه واسه این ترَک و گویا داره از راه دیگه ای تلاش میشه واسه گرفتن مجوز این آهنگ . پرسیدم آلبوم میاد تا آخر مهر ماه یا میره واسه بعد محرم و صفر که علی آقا خندید و گفت " نه آقا ، میاد میاد ")) ولی امکان داره دوستت دارم حذف بشه ...
منبع:
علیرضا ادمین وبلاگ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در جوابیه روابط عمومی موسسه «آوای هنر» به برخی سایتهای موسیقی؛
شایعات پیرامون آلبوم های جدید محسن یگانه و احسان خواجه امیری تکذیب شد
موسیقی ما – بهمن بابازاده: در روزهای گذشته برخی سایتهای خبری موسیقی با انتشار گفتگویی از «علی نیکونیا» (روابط عمومی موسسه آوای هنر)، به نقل از وی اخباری منتشر کردند تا دوستداران دو خواننده محبوب کشور (محسن یگانه و احسان خواجه امیری) در نگرانی و اضطرابی بزرگ فرو بروند. در این گفتگوها نقل شده که آلبومهای جدید احسان خواجه امیری و محسن یگانه به مشکلات عدیدهای بر خوردهاند و تا اطلاع ثانوی نباید منتظر انتشار آنها بود.
برای پیگیری صحت و سقم این گفتگو با «علی نیکونیا» تماس گرفتیم و او ابتدا منکر هرگونه گفتگو و اظهار نظری شد و پس از دیدن صحبتهای منتشر شده از قول خودش، ضمن گلایه از مسئولین این رسانهها و رفتار سطحی و مبتدیانه و غیرحرفهایشان، جوابیهای را در اختیار «موسیقی ما» قرار داد که متن این جوابیه را بدون کوچکترین کم و کاستی با هم میخوانیم:
«بسمه تعالی
ضمن عرض سلام و وقت بخیر
میبایست به اطلاع برسانیم در چند روز اخیر صحبتها و نقلهایی از طرف روابط عمومی موسسه آوای هنر در قالب مصاحبه بر روی چند سایت خبری مشاهده شده که متاسفانه با رویکردی کاملا غیرحرفهای و مبتنی بر حدس و گمانهای شخصی اشخاص و یا سودجویی و ایجاد شایعه و یا در نظر نگرفتن صحت مصاحبه در رابطه با موضوع انتشار آلبوم حباب آقای محسن یگانه و آلبوم عاشقانههای آقای احسان خواجه امیری مطرح و عنوان شده است که میبایست به اطلاع برسانیم که هیچ مصاحبهای از موسسه آوای هنر به عنوان صاحب امتیاز این دو آلبوم با هیچ رسانهای صورت نگرفته است و تماماْ شایعه و کاملا رد و تکذیب میشود.
. این اولین اطلاعیه رسمی موسسه آوای هنر در این مورد میباشد که قابل توجه علاقه مندان و طرفداران این دو هنرمند محبوب مطرح و مواردی را ایراد خواهیم داشت.
این دو آلبوم موسیقی ذکر شده درحال طی نمودن مراحل اخذ مجوز میباشد و با توجه به سپری شدن بخش عمده این روند و نیز با مساعدت و حمایتهای همیشگی دفتر محترم موسیقی تاکنون از موسیقی و هنرمندان در مراحل پایانی است. ضمنا هیچ تاریخ رسمی پخش و انتشار این دو آلبوم نیز تاکنون اعلام نشده و تا زمان دریافت مجوز نشر نیز اعلام نخواهد شد. قطعا پس از دریافت مجوز نشر بلافاصله نسبت به پخش آلبوم اقدام و اطلاع رسانی خواهیم کرد. در نظر داشته باشید اطلاع رسانی موسسه آوای هنر فقط از وب سایت موسسه و یا رسانههای معتبر از جمله سایت «موسیقی ما» انجام شده و خواهد شد. پس نسبت به صحت خبر و مصاحبه و منبع انتشار دهنده آن توجه لازم را داشته باشید.
۱۳۹۱ / ۰۶ / ۲۵
سید علی نیکونیا
روابط عمومی موسسه آوای هنر»
منبع : اختصاصی سایت موسیقی ما
از این همه سنگ اندازی آدم جون به لب میشه...
یکیم نمیاد بگه جریان چیه اگه فقط به میکسش گیر دادن خب میکس عوض بشه اگه کلا مشکل دارن مطمئن باشین دو ماه دیگه هم مجوز نمیدن مگه اینکه تغییری ایجاد بشه...
چی میشه اگه اصلا به دوست دارم مجوز نمیدن بلافاصله بعد انتشار البوم اینترنتی پخش بشه تا اونجایی که من میدونم رو مجوز تک آهنگ های فضای مجازی زیاد گیر نمیدن..!
+
ممکنه اینجا اتفاقاتی بیفته:
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)