سلام دوستان من ميخام adslبگيرم اذ كدوم شركت وچه سرعتي بگيرم؟؟
هذينه هاش چجوريه؟؟مركذ امت اي دي اس ال ميده؟؟هيچ چي نميدونم راهنمايي كنيد
سلام دوستان من ميخام adslبگيرم اذ كدوم شركت وچه سرعتي بگيرم؟؟
هذينه هاش چجوريه؟؟مركذ امت اي دي اس ال ميده؟؟هيچ چي نميدونم راهنمايي كنيد
Last edited by alirony; 20-02-2009 at 13:56.
بالاخره مخابرات براي سرويسش پشتيباني گذاشت
7230000
باز صبا داره حال ميده براي چي خدا ميدونه
مگه روزانه صبا چقدر بوده ؟
یعنی تا حالا نداشته !!!؟؟؟؟![]()
معلومه که نداشت با سرعت پایینش. زوریه دیگه
چي شد كسي مارو ادم حساب نكرد؟؟جواب--------------------------------------------------------------------------------سلام دوستان من ميخام adslبگيرم اذ كدوم شركت وچه سرعتي بگيرم؟؟هذينه هاش چجوريه؟؟مركذ امت اي دي اس ال ميده؟؟هيچ چي نميدونم راهنمايي كنيد
صبانت بگير
اينم شمارش خودشون همه اطلاعات رو بهت ميدن
6047400
علیک عزیز
شما باید بگی چقدر حاضری پول بدی و چه سرعت و حجمی نیاز داری و......؟
اگه سوالی داشتی میتونی تو مسنجر یاهو ازم بپرسی
agha_mohammad2005
ببین عزیز adsl 2 و adsl معولی از تکنولوژی کمی باهم فرق می کنند . اما این فرق به حال من شما هیچ تفاوتی نداره , چرا ؟ چون در سرعت هایی که ما می گیریم تفاوتی جز قیمت نباید باشه ( که اونم نیست ) .
تشریح : adsl2 شعاع بیشتر و سرعت بیشتری رو ارائه می ده . و این در واقع برای سرویس دهنده ها بهتره که با همون تجهیزات مشترک بیشتری رو بچاپن و همین هست که گفتم فرقی به حال شما و البته من نداره . هر چند باید با سر شکن شدن هزینه ها بهای کمتری دریافت کنند . و البته منظورم از سرعت سقف سرعت این نوع استاندارد است و این بدین معنی است که اگه شما 128 میگیری هر دو نوع استاندارد 128 همون 128 است .
در مورد آسیاتک و پارس آنلاین هم خبر ندارم ولی مشهدی ها چون گرونتر تموم می شه نمی رن سراغشون و به همین صبای دزد و شیتیل ( شاتل ) چسبیدن
شما بگو چقدر مایه می خوای بدی و چه حجم و سرعتی نیاز داری و........؟
اگه سوال داشتی تو یاهو مسنجر میتونی بپرسی ازم . چون اینجا هم زیاد نمیام
ای بابا موندم بعده این همه هنوز نفهمیدی چرا این صبا اینطوری شل کن و سفت کن در میاره![]()
سلام به همه...![]()
من از سرویس اکو 512 شاتل استفاده میکنم, متاسفانه از ساعت 10 صبح تا 2 بعد از ظهر پینگ بالایه 1000 میزنه و بعد از اون هم تاساعت 6 بالایه 700. تماس گرفتم میگن از مخابراته و همه isp ها همین مشکلو دارن در مرکز انقلاب!!!
ممنون میشم دوستانی که از مرکز انقلابن یه خبر از وضعیت پینگشون بدن...میخوام بدونم واقعا همچین مشکلی وجود داره یا شاتل داره بهانه مخابراتو میاره! برای گرفتن پینگ:
run<start >داخل run تایپ کنید cmd و ok بزنید> توی پنجره ای که باز میشه تایپ کنید: ping[SPACE]yahoo.com و enter بزنید.
Last edited by DANIAL_2000; 23-02-2009 at 00:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)