این کیبورد هنوز ورزن بتا هست و برای استفاده هنوز کرک نشده.فقط میشه روی گوشی تست کرد.
این کیبورد هنوز ورزن بتا هست و برای استفاده هنوز کرک نشده.فقط میشه روی گوشی تست کرد.
میشه لینک دانلود نرم افزار رو بزاری ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون
در ضمن اواتارت چقدر خوشگله
سلام به همه دوستان
من هم بالاخره بعد از ترديد هاي بسيار در بين گوشي هاي مختلف w960 خريدم
سرعتش زياد جالب نيست كه طبيعيه
فقط نمي تونم حالت صفحه رو از افقي به عمودي بچرخونم . تو كليپ هاي تبليغاتي ديدم همچين خاصيتي داره
مبارکت باشه.این قابلیت رو نداره.فقط نمي تونم حالت صفحه رو از افقي به عمودي بچرخونم . تو كليپ هاي تبليغاتي ديدم همچين خاصيتي داره
آقا کسی راه حلی بلد نیست وقتی توی گیم های uiq3 هستی بشه همزمان موزیک هم گوش داد اعصابمو خورد کرده
بستگی به برنامش داره، بعضی از برنامه ها رو اگه Mute کنی میتونی از واکمن استفاده کنی و بعضیا هم نمیشه...آقا کسی راه حلی بلد نیست وقتی توی گیم های uiq3 هستی بشه همزمان موزیک هم گوش داد اعصابمو خورد کرده
سلام با چه نرم افزاری میشه sms رو بین W960 و کامپیوتر مبادله کرد ؟ لطفا لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو هم بهم بدید. مممنون (ضمنا من PC SUITE CD اورجینال خود گوشی رو نصب کردم چنین قابلیتی نداشت)![]()
نرم افزار MobTime Cell Phone Manager رو خودم امتحان کردم، خیلی عالیه. هم کانتکتها رو کپی میکنه و هم SMS. روی انواع گوشیای مختلف هم جواب میده (از نوکیا گرفته تا پاناسونیک!!) اینم لینک دانلودش (36 مگ):سلام با چه نرم افزاری میشه sms رو بین W960 و کامپیوتر مبادله کرد ؟ لطفا لینک آخرین ورژن این نرم افزار رو هم بهم بدید. مممنون (ضمنا من PC SUITE CD اورجینال خود گوشی رو نصب کردم چنین قابلیتی نداشت)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میشه شماقدم به قدم بگی چی کارکردی.
به من میگه باید cd اورجینال رو وارد کنی. با الکول هم امتحان کردم![]()
من همین دیروز گوشیم رو خریدم. قیمش 275 بود که با کلی نرم افزار و رجیسترش شد 290 تومن
تا حالا هم که با هاش کارکردک و حدود یک گیگ پرش کردم به نظرم سرعتش خوب بوده و کند نیست.
ولی خداییش خیای خوش دسته و والکمنش هم حرف نداره.....
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)