تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 144 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1439

نام تاپيک: کلوپ n81

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

elvis عزیز کاری که گفتی انجام دادم . مرسی. اما باز احساس می کنم سرعت گوشیم نسبت به روزهای اول خیلی پایین تر اومده. اگر ورژنشو اپگرید کنم فرقی میکنه، روی گوشی من زبان فارسی هم هست می ترسم با اپگرید دیگه زبان فارسیش بپره. اصلا اپدیت کردن گوشی خوب هست یا نه؟ اپگرید این گوشی رو از کجا می تونم پیدا کنم؟ ممنون
    بله 100% تاثیر داره .... شما مطمئن باش اگه لزومی برای آپدیت جدید نبود هیچ موقع از طرف نوکیا ارائه نمیشد ... پس بهتره گوشیتونو به آخرین فریمور آپدیت کنید ....
    در ضمن اگه گوشیتون زبان فارسی داره مطمئن باشید با آپدیت زبان فارسی از بین نمیره چون پروداکت کد گوشیه شما زبان فارسی رو ساپورت میکنه در هر شرایطی مگه اینکه نکد گوشی رو عوض کنید ... پس با خیال راحت آپدیت کنید ...
    در مورد آپدیت هم اول باید چک کنی ببینی برای گوشی آپدیت جدید ارائه شده یا نه که شما میتونی با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن کد گوشی که زیر باتری گوشی هست آخرین فریمور گوشی رو ببینید اگه با فریمور گوشی مطابقت نداشت و بالاتر بود متوجه میشید که براش آپدیت اومده ....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از Saman-tci بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه bobosibzam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان gps n81 چه جوری می شه فعال کرد؟

داره خودمونی میشه arsecid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

ای بابا یعنی چی قیمتش رفته بالا؟!
    اصلا آخرین قیمتش رو کسی نداره؟
    هم معمولی هم 8 گیگ.
    والا تو سایتا که تا 280 هم دیدم می فروشن معمولی رو. سایتایی مثل دیجی کالا و گوشی شاپ.
    با گارانتی اصل نوکیا برای خدمات طلایی نیا من 415000 تومان هفته پیش قیمت دارم برای 8g

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

بله 100% تاثیر داره .... شما مطمئن باش اگه لزومی برای آپدیت جدید نبود هیچ موقع از طرف نوکیا ارائه نمیشد ... پس بهتره گوشیتونو به آخرین فریمور آپدیت کنید ....
    در ضمن اگه گوشیتون زبان فارسی داره مطمئن باشید با آپدیت زبان فارسی از بین نمیره چون پروداکت کد گوشیه شما زبان فارسی رو ساپورت میکنه در هر شرایطی مگه اینکه نکد گوشی رو عوض کنید ... پس با خیال راحت آپدیت کنید ...
    در مورد آپدیت هم اول باید چک کنی ببینی برای گوشی آپدیت جدید ارائه شده یا نه که شما میتونی با مراجعه به لینک زیر و وارد کردن کد گوشی که زیر باتری گوشی هست آخرین فریمور گوشی رو ببینید اگه با فریمور گوشی مطابقت نداشت و بالاتر بود متوجه میشید که براش آپدیت اومده ....

کد:
    سامان جان می تونم از ورژن الان گوشیم یه بک آپ اول بگیرم که اگر بعد از آپدیت جدید به مشکل خوردم همون ورژن قدیمی خودمو استفاده کنم؟ یا اینکه ورژن قبلیه دیگه قابل دسترسی نیست. راستش می ترسم گند بخوره تو گوشیم با آپدیت جدید.

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

دوستان gps n81 چه جوری می شه فعال کرد؟
    ان81 جی پی اس نداره ......

اگه دوست دارید جی پی اس داشته باشید ، باید دستگاه جی پی اس بلوتوث بخرید که از طریق بلوتوث با گوشی ارتباط برقرار میکنه .......

آخر فروم باز ELVIS PRESLEY's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    UFC Cage

پيش فرض

سامان جان می تونم از ورژن الان گوشیم یه بک آپ اول بگیرم که اگر بعد از آپدیت جدید به مشکل خوردم همون ورژن قدیمی خودمو استفاده کنم؟ یا اینکه ورژن قبلیه دیگه قابل دسترسی نیست. راستش می ترسم گند بخوره تو گوشیم با آپدیت جدید.
    بابا چرا میترسی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!
    اپدیت کردن بسیار راحته.فقط مرحله به مرحله برو جلو هر چی برنامه گفت انجام بده.همین.
    متاسفانه تا الان راهی برایه داونگرید کردنه فیرمور های نوکیا به جز فلش نیست.
    اما اگه احیانا مشکلی پیش اومد میتونی ورژن جدیده رو ری اینستال کنی.
    پیشنهاد میکنم بگردی و فایلایه اپدیتش رو گیر بیاری و به صورت افلاین اپدیت کنی.
    این روش اینجوریه که شما فایلا رو از اینترنت دان لود میکنی بعد تو یک ادرسه خاص قرار میدی. اینجوری میتونی از خونه اپدیت کنی حتی با دیال اپ.15 دقیقه هم طول نمیکشه و خوبیش اینه که هر موقع خواستی میتونی ری اینستال کنی .

8. 2 کاربر از ELVIS PRESLEY بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

توی همین forum جایی هست که فایل اپدیت n81 باشه؟
    خدا کنه مشکلی پیش نیاد. پیش به سوی اپدیت. D:

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

کد:
    دوست عزیز وقتی کد گوشی رو تو سایت نوکیا می زنم همون ورژن خود گوشیمو میده. Version: 11.0.045
    یعنی براش آپدیت نیومده هنوز؟ مگه میشه؟ من شنیده بودم ورژن 20 هم برای N81 اومده که؟ خیلی ممنون میشم راهنماییم کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه rooholla_86's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

پیشنهاد میشه که آپ دیت نکنی چون:

1 آپ دینش فعلا برداشته شده.
    2 هک نمیشه ==> بسیاری از نرم افزار ها رو نمیتونی نصب کنی.
    3 مثل من پشیمون میشی و متحمل صرف هزینه و وقت میشی.

چقد اداری حرف زدم ...

آخر فروم باز nemesis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

مگه همین آپدیت چشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •