تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: از کدام دوربین دیجیتال استفاده میکنید

راي دهنده
2236. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • kodak

24 1.07%
  • canon

1,135 50.76%
  • sony

539 24.11%
  • fuji

123 5.50%
  • panasonic

141 6.31%
  • samsung

46 2.06%
  • olympus

33 1.48%
  • nikon

178 7.96%
  • toshiba

2 0.09%
  • casio

15 0.67%
صفحه 124 از 1635 اولاول ... 24741141201211221231241251261271281341742246241124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 16344

نام تاپيک: مشاوره و راهنمایی برای خرید دوربینهای عکاسی کامپکت و شبه حرفه ای / لوازم جانبی

اگه نباشه جاش خالی می مونه lofa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

مرسي بد نبود بگي نگي پاس ميشيم.راستي شما از كدوم دياريد؟؟؟؟كيفيت عكساش تا اون سايزي كه گفتيد عاليه و اصلا نگران نباشيد.در حالت p عكس هاي خوبي ميگيره.مد اتوماتيك هم تو نور كافي خوب عمل ميكنه اما در نور كم افتضاحه.اين كه من اينجوريم دليلش اينه كه توقعم يه كم بالاست فلاشش خوبه و عكس هاي نسبتا خوبي در شب ميگيره/ مد عكاسي در شب بسيار كارآمدي داره (البته با 3پايه چون لرزش دست در شب عكس ها رو تار مياره.چند عكس جديد امروز باهاش گرفتم ميتوني تو فتوبلاگم ببيني(البته با فتوشاب يه كم تغيير دادم).
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خسته نباشد
    هم شهری هستیم
    بابا عجب مریشکه لاریه کجا گیر آوردی بیچاره رو

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

دوست عزیز مدل انتخابی شما s2000hd بود دیگه نه؟
    اگر اینطوریه،سایت mexapixel.net برنامه بعدیش ریویو این دوربین هستش که من پیشنهاد میدم منتظر بمونین تا نتیجش در بیادش.
    این سایت که گفتم،یکمی کم کار هستش یعنی معمولا هر دو هفته یک دوربین ریویو می کنه ولی انصافا ریویو هاش خیلی کامل هستند.حتی از سایت dpreview هم قویتر هستند منتها چون گفتم دیگه کم کاره،به همین خاطر زیاد مشهور نیست.
    من جای شما بودم منتظر این ریویو می موندم.
    من دوست عزیز
    اما این سایت که شما معرفی کردید من رفتم چیزی در مورد دوربین در اون نبود یا شاید من احتمالا اشتباهی رفتم
    یه چک بفرمائید
    ممنون می شم

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    اي كاش نامتان را مي نوشتيد ....
    اكثر دوربين ها خصوصا 8 مگاپيكسلي ها تماماً به شما كيفيت خوب چاپ تا 20 * 25 را مي دهند ...
    سلام بر جناب کاویان عزیز
    فتح الهی هستم
    معذرت می خوام از اینکه زودتر خودم رو معرفی نکردم

4. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من فقط می خواستم بگم یک ماه پیش canon ixus 870IS خریدم... فوق العاده دوسش دارم و راضیم و به همه پیشنهاد می کنم حتی شما دوست عزیز

6. 2 کاربر از JayR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من دوست عزیز
    اما این سایت که شما معرفی کردید من رفتم چیزی در مورد دوربین در اون نبود یا شاید من احتمالا اشتباهی رفتم
    یه چک بفرمائید
    ممنون می شم
    حق با شماست.اشتباه تایپی بوده.

کد:

8. 2 کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    مد auto فقط در حالت outdoor از سوژه ثابت خوب جواب مي دهد و وقتي در حالت indoor عكاسي مي كنيد (خصوصا با نورهايي مثل تنگستن و فلورسنت) ديگر مد auto پاسخگوي شما نيست ... اكثر دوربين ها (90 درصد) در حالت auto عكس خوبي مي گيرند اما اين فقط 30 درصد مساله است و 70 درصد داستان ديگري است ...
    اما در مورد فوجي بايد عرض كنم برند محبوب خود من هست و در اولين فرصت قطعا يك فوجي خواهم خريد .. خصوصا مدل هاي slr-like كه واقعا زيبا و خوش دست هستند ... لنز بلند (دست ها بهترين جاي دوربين را مي گيرند و به شما لذت و آرامش خاصي مي دهد) .... البته مدل هاي آلفا سوني هم به همينگونه هستند با اين تفاوت كه لنزهاي ارزان و ضعيفي روي آنها سوار است (البته لنزهاي كيت را عرض مي كنم) و تا 5 متر عكاسي خوبي خواهيد داشت و بالاي 5 متر را در كنترل نداريد و بايد هزينه زيادي كنيد تا لنز قوي تري بخريد ... بنابراين من اگر جاي شما بودم قيد همه چيز را مي زدم و s9000 يا s9600 را مي خريدم (با كمي هزينه بيشتر نسبت به h50 و sx10 به قيمت بازرگاني ها)
    به زودي مطلبي راجع به s9000 و s9600 قرار خواهم داد ...
    با احترام
    كاويان

جناب کاویان این دوربین فوجی 9600 دوربین بسیار عالیه هرجا درموردش خوندم از اش تعریف کردن اما چه کنم که لرزشگیر نداره و من ناشی هم یقینا نمی تونم اون طور که حقش ازاش استفاده کنم این می شه تلف کردن وقت و هزینه برای من
    ولی انصافا برای اساتید و کسانی که در عکاسی دستی دارند دوربین ماهی است
    ضمن اینکه هرچی گشتم تو سایتها هیچ کدومشون این دوربین و نداشتن

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام دوست من
    در مورد lcd چرخان بايد عرض كنم مزيت هايش بسيار زياد است اما معايب بزرگي هم دارد از جمله اينكه استفاده زياد و چرخاندن زياد lcd باعث پارگي سيم رابط مربوطه مي شود خصوصاً پس از چند ماه استفاده در مكان هاي مرطوب كه اين اتفاق زيادتر رخ مي دهد ...
    اما در مورد عكاسي از صحنه هاي پرازدحام و پرتنش: بايد عرض كنم شما فرصت ديدن صحنه از lcd بالاي سر خود را نخواهيد داشت چون جمعيت به هم پيوسته و دائم شما را تكان مي دهند، در اين حالت ديگر فرقي نمي كند كه دوربين شما اصلا lcd داشته باشد يا خير، چون بايد آنرا بالاي سر خود بگيريد و در حالت حدودي با تنظيمي حدودي مكررا از صحنه جلوي خود آنقدر عكس بگيريد تا يكي از آنها مطلوب و مناسب باشد ... بالا گرفتن يا پايين گرفتن دوربين و نگاه در lcd در مواقعي است كه جمعيتي شما را تهديد نكند و به خوبي بتوانيد سوژه مورد نظر را يافته و شاتر را بفشاريد ...
    Lcd هاي بزرگتر از 5/2 اينچ نيز اين مشكل را دارند كه دست دائما روي آن قرار مي گيرد! بنابراين lcd در دوربين هاي ديجيتال به نظر من مزيت خاصي نيست صدالبته كه lcd چرخان بهتر از ثابت آن است و صد البته lcd هاي 5/2 اينچ شكيل تر و زيباتر از 3 اينچي ها هستند! شما پشت دوربين h50 را با sx10 مشاهده كنيد!‌ همه بر اين عقيده هستند كه پشت sx10 زيباتر از h50 مي باشد و اين قطعا يك دليلش lcd كوچكتر sx10 مي باشد ...
    با احترام
    كاويان
    سلام مجدد بر دوست عزيز
    اين حرف را نزنيد دوست من ... ما همه اينجا جمع شده ايم تا جوار دوستان عزيزي چون شما و ساير عزيزان به بحث و گفتگو بنشينيم تا حقايق را بفهميم و خريد درستي انجام دهيم ...
    به نظر من هرشخصي هر چقدر برايش سوال مطرح مي شود بايد تشريف بياورد جلو و بپرسد و ساير دوستان هم لطف كنند راهنمايي بفرمايند ... قطعا همه ما از صحبت هاي يكديگر چيزهاي بسيار مفيدي فرا خواهيم گرفت ....
    با احترام
    كاويان
    راستش من مشکل استفاده از دوربین رو تو مراسمهای شلوق ندارم چون با قد 190 سانتی متری کمتر کسی هست که بتونه بالاتر از من باشه (من باب شوخی)
    راستش من خودم چون زیاد تا حال اهل عکاسی نبودم چیز زیادی در این زمینه نمی دونم
    به همین دلیل هم بود که به این فروم پیوستم تا بتونم از تجربیات دوستان استفاده کنم
    بهرحال جناب کاویان شاید همه مثل حضرتعالی فکر نکنند
    من از الطاف جنابعالی و جناب سناتور و آقای فتاحی کمال تشکر را دارم امیدوارم که بتونم جبران کنم

11. این کاربر از lofa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

حق با شماست.اشتباه تایپی بوده.

کد:
    ممنون از اینکه به فکر بنده بودید
    به نظرتون احتمالا کی ریو اونها آماده بشه

آخر فروم باز Senator_F's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از اینکه به فکر بنده بودید
    به نظرتون احتمالا کی ریو اونها آماده بشه
    معمولا یک هفته تا ده روز.از شانس شما نوبت به این دوربین رسده وگرنه معلوم نمیشه کدوم دوربینو کی ریویو می کنن.

14. این کاربر از Senator_F بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه unforgiven2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای اینکه از قطعات اصل مطمئن باشین،فقط و فقط و فقط از مرکز سونی بخرین.از فروشگاههایی که ادعا می کن نمایندگی هستند نخرین.و دقت کنین پک حتما آکبند بوده باشه.بقیش حله.
    مشکل اینجاست که مرکز سونی مثلا h50 را با قیمت 430 تومان می فروشد ولی در سایر مراکز 350 .فکر نکنم دلیل آن غیر اصلی بودن آن باشد چون من را از نمایندگی شرکت بازرگانی ایران 350 قیمت گرفتم.و همچنین میتوانید برای اینکه خیالتان راحت شود h50 در مرکز سونی را با مشخصات و محتویات باکس سایر فروشگاها مقایسه کرد.در نهایت همه این اقلام سرویس تگ دارند و با مراجعه به سایت آن میتوان به اصل بودن آن پی برد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •