به مغازه ها که بالای 100 نمی تونی بفروشی...باید که آشنایی چیزی پیدا کنی به اون بفروشی در غیر این صورت اصلا صرف نداره...پس به نظر شما چه قدر بفروشم؟
به مغازه ها که بالای 100 نمی تونی بفروشی...باید که آشنایی چیزی پیدا کنی به اون بفروشی در غیر این صورت اصلا صرف نداره...پس به نظر شما چه قدر بفروشم؟
دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مال اینه که گوشیت زبان فارسی ندلاره.می تونی اس ام اس فارسی بفرستی؟اگه گوشیت را اپدیت کنی به ورژن 5.11 فارسی یا بدی بیرون واست فلش کنند اونوقت مشکلت حل می شه.اگه هم دوست نداری 1 هفته صبر کن چون یه طرفند هست اگه جواب داد اموزشش را واست می زارم.این ترفند هنوز 100 درصد امتحان نشده.فقط یک هفته فرصت بهم بده.
چرا، فارسي داره ، ميتونم فارسي اس ام اس بنويسم . در ضمن از اول كه اينجوري نبود! يه ماهه اينطوري شده (فقط توي صفحات اينترنت به جاي حروف مربع ميذاره)
ممنون ميشم اگه كمك كنيد، چون حسابي بهش احتياج دارم.![]()
مال من هم Gulf Edition هست و فارسی نداره ولی وب رو درست و روون نشون میده.دوست عزیز به احتمال خیلی زیاد مال اینه که گوشیت زبان فارسی ندلاره.می تونی اس ام اس فارسی بفرستی؟اگه گوشیت را اپدیت کنی به ورژن 5.11 فارسی یا بدی بیرون واست فلش کنند اونوقت مشکلت حل می شه.اگه هم دوست نداری 1 هفته صبر کن چون یه طرفند هست اگه جواب داد اموزشش را واست می زارم.این ترفند هنوز 100 درصد امتحان نشده.فقط یک هفته فرصت بهم بده.
اگه گوشی عربی یا فارسی داشته باشه کافیه...
سلام
من تازه یه 6120 خریدم ،
دنبال یه نرم افزار که روی پوشه هام کد عبور بذاره میگردم.
ممنون میشم
bye
دوست من شما اول از هر چیز یا باید گوشیتون رو هک کنید یا درخواست فایل cer بدین .....
شما بهترین برنامه ها توی این زمینه همشون برای نصب احتیاج به ساین دارن .....
مثل PhoneGuardian
تو قسمت مموری کارت گزینه ای به نام back up phone memory وجود داره.
چیه؟
Last edited by armin_software; 15-02-2009 at 17:20.
armin_software اگه قصد فروش داري من ميخرم
از موارد دلخواهتون مثل مسیج ها و برنامه ها و ... که روی فون مموری هستند بکآپ می گیره میریزه روی Memory Card.تو قسمت مموری کارت گزینه ای به نام back up phone memory وجود داره.
چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)