بازی مال pc نیست که می گی سیستم چی می خواد.بازی فعلا واسه xbox360 و ps3 می یاد.
بازی مال pc نیست که می گی سیستم چی می خواد.بازی فعلا واسه xbox360 و ps3 می یاد.
دموش واسه xbox 360 بود که ALI RAnger 22 گذاشته بود تو همین تاپیک بسرچی میابی![]()
این نسخه از بازی کی ریلیز میشه؟
و مشخصاات سیستمش مشخص شده یا نه؟(چه سیستمی مورد نیازه برایش)
به نظر من که بازی همون سبک قدیم رو داره فقط با کمی افزایش گرافیک!!!!!!!!
مراحل بسیار کمه و همینطوری آسون!
فقط چند تا زامبی میاد شما هم باید بکشیدشون
ترس که اصلا نداره صد رحمت به ورژن قبلی!
انشالله توی رزیدنت اویل 6 ما شاهد تغییر کلی در بازی باشیم!!!!
به نظر من که گیم پلیش مثل قدیم بود و چیزه خاصی نداشت.
مگه قراره برای pc بیادش ؟!
هنوز معلوم نیست شاید بیاد (احتمالش زیاده)مگه قراره برای pc بیادش ؟!
دلیل ها:
1.همه ی نخسه های رزیدنت اویل رو پی سی اومده
2.کپکام هنوز حرفی در موردش نزده
3.برای چی رو پی سی نیاره اگه واسه این نمیاره که با پچ میتونن موس رو تو بازی فعال کنن که دلیل قانع کننده ای نیست
4.همه ی شرکت های بازی سازی اول دنبال سودن تا رضایت کاربر
5. مورد مشابه راکستار گیم که میگفت رو پی سی نمیاد یه دفعه گفت سه ماه دیگه واسه پی سی میاد (جی تی ای ای وی)
خلاصه نگران نباشید اگه هم به احتمال 1 در صد واسه پی سی نیومد یه x360 میخرید بازی میکنیم دیگه پی اس 3 نمیخواد بخرین که!
دموش که دیواانه کننده بود حالا خودش بیاد میخواد چکار کنه من که لحظه شماری میکنم.
حالا از رفقا کسی میدونه که بخش مالتی پلیرش چطوریاس؟
ديگه چيزي به زمان ريليز بازي نمونده بالاخره معلوم ميشه بازي تا چه حد موفق بوده البته بيشتر داستان بازي جالبه چون
تو اين قسمت داستان بازي تموم ميشه.
كاملا درسته احتمال اينكه بازي براي pc بياد خيلي زياده ولي حداقل بايد 6 ماه تا يكسال بايد از عرضه بازي بگذره.نوشته شده توسط aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله تایید میشه بلاخره یه کم صبر کردن چیزی کم نمیکنه این همه مدت صبر کردیم اینم روش...كاملا درسته احتمال اينكه بازي براي pc بياد خيلي زياده ولي حداقل بايد 6 ماه تا يكسال بايد از عرضه بازي بگذره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)