تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 291 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ژيونر هاي ايراني بوندس ليگا/
    ولفسبورگ نمره 3.5 دريافت كرد

خبرگزاري فارس: بازيكن تيم فوتبال ولفسبورگ با وجود دادن پاس گل، نمره خوبي دريافت نكرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، اشكان دژاگه در پايان مسابقات هفته هفتم بوندس ليگا با وجود دادن پاس گل به دژكو هم تيمي اش در بازي منجربه تساوي 2 بر 2 با شالكه، از سوي نشريه كيكر نمره 3.5 دريافت كرد.

اين نشريه در تازه ترين شماره خود كه امروز (دوشنبه) منتشر شد،‌ به بازيكنان تيم ولفسبورگ اينگونه نمره داد:

بنگاليو 2
    شفر 3.5
    بارزاگلي 4
    ريكاردو كوستا 5
    زاگاردو 3
    گنتر 3.5
    خوزه 3
    ريتر 4
    دژاگه 3.5
    ميسموويچ 3.5
    دژكو 3

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آرزوي جديد ملي پوش هرتابرلين
    فريدريش: دوست دارم در ليگ برتر انگليس بازي كنم

خبرگزاري فارس: كاپيتان ملي پوش تيم هرتابرلين آلمان گفت: دوست دارم بخت بازي در ليگ برتر انگليس و تيمي پرقدرت را بيابم.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كيكر، آرنه فريدريش اظهار داشت: پس از سال‌ها بازي در بوندس ليگا و هرتابرلين، نياز به محيط تازه اي دارم تا با انگيزه قوي تلاش كنم به موفقيت برسم.

اين بازيكن 28 ساله كه تيم ملي آلمان را در جام جهاني 2006 و جام ملت هاي 2008 همراهي كرد و كاپيتان هرتابرلين محسوب مي‌شود، افزود: بازي در ليگ برتر به من تجربيات زيادي مي دهد. دوست دارم در سال‌هايي كه از دوران بازيگريم مانده، از اين فرصت بهره مند شوم.
    اين بازيكن چندين سال است كه عضو هرتابرلين به حساب مي‌آيد و يكي از بازيكنان متعصب به پيراهن باشگاهش محسوب مي شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

در يك برنامه تلويزيوني اتفاق افتاد

هوينس به انتقادات عليه بايرن مونيخ پاسخ گفت

خبرگزاري فارس: مدير تيم بايرن مونيخ در مهمترين برنامه ورزشي تلويزيون آلمان حاضر شد و به انتقادات پاسخ گفت.

به گزارش خبرگزاري فارس، اولي هوينس در برنامه‌اي كه يكشنبه شب در شبكه ز.د.اف تحت عنوان اشپورت شاو برگزار شد، اظهار داشت: بايرن دستخوش تغييرات گسترده شده و منتقدان بايستي به اين نكته در نظريات خود توجه اساسي كنند.
    وي در پاسخ به گزارشگر اين برنامه كه بابت كسب نتايج ضعيف بايرن در فصل جاري سئوال مي كرد، عنوان كرد: براي ساختن تيمي منسجم به يورگن كلينزمان وقت مي دهد. هرچند مانند هواداران از كسب نتايج به دست آمده ناراحت است.
    وي خاطر نشان ساخت: در شرايط فعلي آنچه بايرن بيشتر از هر چيزي نياز دارد، حمايت گسترده از كلينزمان است. او مي خواهد تفكرات مترقي خود را در بايرن جا بيندازد و باشگاه نيز از او حمايت مي كند.
    اين مقام بايرن كه يك ساعت به سؤالات پاسخ گفت، آرزو كرد بايرن به زودي به شرايط مطلوب خود بازگردد.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

/لژيونرهاي ايراني بوندس‌ليگا/
    مهدوي كيا با وجود بازي نمره نگرفت

خبرگزاري فارس: بازيكن ايراني تيم اينتراخت فرانكفورت با وجود ديدار برابر هوفن هايم، ‌نمره دريافت نكرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي مهدوي‌كيا در هفته هفتم بوندس ليگا كه روز شنبه در زمين تيم تازه به دسته اول صعود كرده هوفن هايم از دقيقه 71 به جاي اشتاين هوفر به ميدان آمد، از سوي نشريه كيكر نمره نگرفت.

اين نشريه كه هر هفته در پايان مسابقات به بازيكنان نمره بازي از يك (عالي) تا شش (ضعيف) مي دهد، به خاطر كم بودن مدت حضور مهدوي‌كيا به وي نمره نداد.
    در اين مسابقه كه با برتري 2 بر يك هوفن هايم همراه شد، نيكولف دروازه بان اينتراخت با دريافت نمره 2.5 به عنوان بهترين بازيكن از جمع ياران مهدوي‌كيا شناخته شد.

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

لارس ریکن و طرحی جدید برای تیم های پایه

طرح جالب ريكن برای تیم های پایه دورتموند

بازيكن سابق تيم ملى آلمان و بروسيا دورتموند براى تقويت تيم هاى رده سنى پايه طرح هاى پيشرفته اى دارد لارس ريكن كه چند ماهى است عهده دار مسئوليت مديريت فنى تيم هاى پايه شده به مديريت دورتموند طرح هايى ارائه كرده كه سخت مورد توجه قرار گرفته است مقامات دورتموند از اين برنامه هاى ريكن استقبال كرده و قرار است اين برنامه به تدريج عملى شوند تا بنيه تيم هاى رده سنى پايين دورتموند قوى شده تا در سال هاى آينده تيم بزرگسالان به بازيكنان تيم ها نياز كمترى داشته باشد در ابتداى سال 2008 پس از اينكه در 32 سالگى متحمل چندين آسيب ديدگى شديد شد به دوران ورزشى خود خاتمه داد و با بروسيا دورتموند در زمينه پرورش بازيكنان جوان و نوجوان همكارى خود را شروع كرد.

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد از کسب نتایج خوب یول با هامبورگ

حمايت بکن باوئر از مارتين يول

بکن باوئر از رفتارى که مسوولان تاتنهام فصل گذشته با مارتين يول داشتند بسيار متعجب است قيصر فوتبال آلمان به تعريف و تمجيد از مارتين يول سرمربى کنونى هامبورگ پرداخت و گفت:نميدانم فصل گذشته چه اتفاقاتى در باشگاه تاتنهام رخ داد و باعث اختلافات بين مسوولان اين باشگاه و يول شد. به هرحال باور اينکه تيمي مارتين يول را به عنوان سرمربى قبول نکند واقعاً سخت است.مارتين يول در هامبورگ عملکرد فوق العاده اى داشته است.او يکى از چهره هاى ارزشمند دنياى فوتبال است.مهره ارزشمندى که فوتبال انگليس آن را از دست داد حالا در خدمت فوتبال آلمان است و ميتواند در پيشرفت فوتبال آن بسيار تأثيرگذار باشد.

منبع:روزنامه توپ ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

بعد از کسب نتایج ضعیف

سرمربى بروسیا مونشن گلادباخ اخراج شد

پس از كسب نتايج ضعيف بوروسيا مونشن گلادباخ و ثبت تنها 3 امتياز از 7 ديدار نخست حضورش در ليگ آلمان مسوولان باشگاه جوز لوهوكاى سرمربى اين تيم را از كار بركنار كردند بنا به اعلام اين باشگاه كريستين سيگه مدير ورزشى اين تيم تا يافتن جانشين مناسبى براى لوهوكاى به طور موقت هدايت اين تيم را برعهده خواهد گرفت سيگه در مصاحبه با وب سايت باشگاه گفت:ما با دقت بيشتر به دنبال يك سكاندار مناسب براى تيم هستيم و هيج عجله اى نيز براى انتصاب سرمربى جديد نداريم به همين دليل تا زمان حضور سرمربى جديد من مربيگرى تيم را پذيرفته ام مونشن گلاباخ با هدايت لوهوكاى معزول فصل گذشته در دسته دوم به قهرمانى رسيد و جواز صعود در بوندس ليگا را به دست آورد.

منبع:روزنامه ایران ورزشی

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

من يك جنگجو هستم

كلينزمن:اين تيم را درست مى كنم

بايرن مونيخ اين روزها اولين كلمه اى كه پس از شنيدن اين نام به ذهنمان مى رسد بحران است بايرن پس از حضور قدرتمندانه خود در رقابت هاى فصل گذشته بوندسليگا اين فصل را بسيار ضعيف شروع كرده است بايرن در شروع رقابت هاى فصل جديد بوندس ليگا هيچ نشانى از تيم قهرمان فصل گذشته نداشته است يورگن كلينزمن سرمربى بايرن به خوبى مى داند كه ادامه اين روند براى هواداران و مسئولان بايرن غير قابل تحمل است شايد در صورت ادامه داشتن سريال ناكامى هاى بايرن سرنوشتى مشابه با سرنوشت فليكس ماگات در انتظار سرمربى جوان بايرن باشد كلينزمن پس از تساوى نا اميد كننده تيم خود در باشگاه بايرن به سؤالات خبرنگاران پاسخ داده است سرمربى بايرنى ها سعى دارد همچنان خودش را آرام و خونسرد نشان دهد.

تساوى مقابل بوخوم
    تا دقيقه 84 با 2 گل از حريف پيش بوديم متأسفانه بازيكنان ما بازى را تمام شده مى دانستند و همين مسأله باعث شد تا در چند دقيقه پايانى بازى را از دست بدهيم ما 84 دقيقه تيم برتر ميدان بوديم اما در فوتبال 7 دقيقه هم كافى است تا يك برد به يك تساوى و يا باخت تبديل شود بازى مقابل بوخوم بازى تلخى براى ما بود اما من طبيعتاً جنگجو هستم روحيه جنگندگى را هميشه با خودم داشته ام مى دانم تيمم چه مشكلاتى دارد همه ما براى برطرف كردن اين مشكلات تلاش خواهيم كرد مطمئن باشيد رفته رفته همه چيز در بايرن بهتر خواهد شد من اين تيم را درست مى كنم

تعويض هاى ناموفق
    ما با نتيجه 1-3 از حريف جلو بوديم زى روبرتو در طول 80 دقيقه اى كه در ميدان بود بهترين بازيكن ما بود من احساس كردم كه او خسته شده و نمى تواند به مانند دقايق قبل خوب بازى كند وقتى او را بيرون كشيدم بازيكن جانشينش هرگز نتوانست جاى او را پر كند من نمى توانم چنين چيزى را در تيم خود قبول كنم در بايرن همه بايد به ما نشان دهند كه لياقت پوشيدن پيراهن پرافتخارترين تيم آلمان را دارند در تيم بزرگى همچون بايرن نبايد فاصله اى بين بازيكنان اصلى و بازيكنان نيمكت نشين وجود داشته باشد.

عكس العمل هواداران
    ما هوادارانمان را درك مى كنيم آنها حق دارند تا اين حد عصبانى باشند عملكرد و جايگاه بايرن در پايان هفته هفتم رقابت هاى بوندس ليگا اصلاً مناسب نيست هيچ كس نمى تواند اين شروع ضعيف را قبول كند اين شروع ضعيف براى خود من هم غيرقابل قبول است هميشه هواداران بايرن وظايف خود را در قبال اين تيم انجام داده اند حالا وظيفه ما است كه به وظايف خود عمل كنيم ما وظيفه داريم هواداران خود را آرام كنيم و اين جز با نتايج خوب ميسر نمى شود.

توانايى تيمى بايرن مونيخ
    بايرن پتانسيل قهرمانى در رقابت هاى بوندسليگا و حضورى موفق در ليگ قهرمانان را دارد بايرن توانايى هاى بالاى خود را در ديدار مقابل ---- و استوابخارست به نمايش گذاشت من به بازيكنان خود ايمان دارم و مطمئنم كه با اين نفرات مى توانم به اهداف خود و تيم بايرن دست يابم اهداف بايرن در فصل جارى هنوز براى رسيدن به اهداف تيم در فصل جديد رقابت هاى باشگاهى دير نشده ما هنوز 7 هفته از رقابت هاى بوندسليگا را پشت سر گذاشته ايم من هنوز به همان اهدافى فكر مى كنم كه در ابتداى فصل در ذهنم بود در جام حذفى آلمان همچنان به عنوان يك مدعى حضور داريم در ليگ قهرمانان اروپا هم در صدر جدول خودمان قرار گرفته ايم در بوندسليگا هم هنوز فرصت جبران داريم البته نبايد فراموش كنيم كه براى ترميم تيم و برطرف كردن مشكلاتمان فرصت زيادى نداريم

منبع:روزنامه ابرار ورزشی

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام بچه ها
    ببخشید که کم سر میزنم
    متاسفانه بایرن هم که همش در حال گند زدنه.بوخوم رو هم نتونستن ببرن
    آدم رغبت نمیکنه دیگه نگاه بکنه
    امیدوارم بات رو بزاره دروازه تا کمی از نظر آخرین نفر خیالمون راحت باشه

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آره فک کنم دیگه رفته سراغ بات

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •