فاشیست جان، ممنون بابت خبرهایی که میذاری..
جدول سری آ، تا پایان هفته بیستم :
راستی، بقیه ی گل های میلان رو هم دارم. اگه خواستید بگید تا واستون بذارم..
فاشیست جان، ممنون بابت خبرهایی که میذاری..
جدول سری آ، تا پایان هفته بیستم :
راستی، بقیه ی گل های میلان رو هم دارم. اگه خواستید بگید تا واستون بذارم..
بچه ها ممنون. ایشالا هر چه زودتر صدرنشین بشیم.
خلاصه بازی رو کسی نداره بزاره؟ این سایت topgoal.ir هم باز نمیشه.
ایشالا از فردا دوباره را میفته
گفته بودن دو روز بسته اس
خلاصه بازی :خلاصه بازی رو کسی نداره بزاره؟ این سایت topgoal.ir هم باز نمیشه.
سایت که باز شد، روی تصویر که کلیک کنین، شروع به دانلود میکنه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم فایل : حدوداً 9 مگ
فرمت : mp4
کیفیت : خوب
مدت زمان کلیپ : 2 دقیقه و 8 ثانیه
واسه من که دانلود شد. نمیدونم سایتش مشکل داره یا خودش اینجوریه. آخه ظاهرش میگه که از youtube میخواد پخش کنه !
من که از همین سایت، بازی میلان - فیورنتینا رو هم دانلود کردم.. امیدوارم شما هم دانلود کنین و از دیدنشون لذت ببرید..
از همه دوستان ممنونم.
چهارشنبه با تیم جنوا توی سن سیرو بازی داریم
امیدوارم جنوا رو هم ببریم و انتقام شکست دور رفت رو بگیریم
بکام براي ادامه حضور در آث ميلان اظهار تمايل کرد
ديويد بکام هافبک انگليسي تيم آث ميلان ايتاليا روز يکشنبه براي ادامه بازي در اين تيم اظهار تمايل کرد.
بکام که به طور قرضي و براي مدت سه ماه با آث ميلان قرارداد دارد روز يکشنبه و پس از به ثمر رساندن نخستين گل خود براي اين تيم براي ماندن در تيم آث ميلان اظهار تمايل کرد.
به گزارش خبرگزاري فرانسه/ وي پس از پيروزي چهار بر يک تيمش در برابر بولونيا در چارچوب هفته بيستم رقابت هاي کالچيو گفت احساس بسيار خوبي در اين تيم دارم و اين تيمي است که سال ها دوست داشتم در ان بازي کنم و تماشاگران آث ميلان هم منحصر به فردند.
پس از گلزني براي ميلان
بكام: درخشش در كنار كاكا لذت بخش است
خبرگزاري فارس: هافبك انگليسي ميلان كه برابر بولونيا براي اولين بار با لباس تيمش موفق به گلزني شد اين گل را به هواداران تقديم كرد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از كانال 4 ايتاليا، ديويد بكام پس از پيروزي تيمش برابر بولونيا گفت: درخشش در كنار بازيكن بزرگي مثل كاكا بسيار لذت بخش و خاطره انگيز است.
وي افزود: از زماني كه به ميلان ايتاليا آمده ام بارها متوجه شده ام هواداران توقع زيادي از تازه واردها ندارند و به آنها احترام خاصي مي گذارند. اين گل را به آنها هديه مي دهم و اميدوارم درخششم در ميلان تداوم داشته باشد.
آ.ث ميلان شب گذشته با نتيجه 4 بر يك برابر بولونيا به پيروزي رسيد.
بكام: شايد بيشتر با ميلان باشم
ديويد بكام ستاره انگليسي تيم فوتبال لس آنجلس گالكسي كه به صورت قرضي در ميلان بازي ميكند، در خصوص آيندهاش با ميلان حرفهايي را بيان كرد.
ديويد بكام ستاره انگليسي تيم فوتبال لس آنجلس گالكسي كه به صورت قرضي در ميلان بازي ميكند، در خصوص آيندهاش با ميلان حرفهايي را بيان كرد.
به گزارش خبرگزاري ورزش ايران (ايپنا)، ستاره انگليسي تنها تا نهم ماه مارس بايد در ميلان بماند و مدت قرارداد قرضياش در اين تاريخ به پايان ميرسد، اما اخبار و همچنين شايعاتي به گوش ميرسد كه حاكي از علاقه وي به ادامه همكاري با ميلان است.
بكام در اين خصوص اظهار داشت: "اينجا احساس خوبي دارم. به تيمي آمدهام كه مرا براي چند سال ميخواهد و من هم براي هواداران بينظير اين تيم بازي ميكنم. تا ماه مارس اينجا هستم و بايد ببينيم چه اتفاقاتي رخ خواهد داد. فعلاً كه بر روي فوتبالم تمركز كردهام."
بكام در بازي روز گذشته ميلان مقابل بولونيا گل چهارم را وارد دروازه حريف كرد. وي درباره اين بازي نيز ميگويد: "گل ويژهاي بود. بهخصوص آنكه اين گل را اينجا وبراي ميلان بهثمر رساندم. مهمترين چيز پيروزي بود. حالا ما اعتماد بهنفس بيشتري براي بازي چهارشنبه داريم."
آنجلوتی: اخراج مورینیو درست بود
Ariensport.com: جنگ لفظی میان " کارلو آنجلوتی " و " خوزه مورینیو " با اخراج سرمربی اینتر در دیدار برابر سمپدوریا دوباره آغاز شد...
سرمربی میلان بعد از اولین گل " دیوید بکام " برای روسونری ها خواهان ادامه حضور او در این تیم شد. به نظر می رسد خود " بکام " هم تمایل دارد در میلان به فوتبال ادامه دهد و قصد دارد قرارداد خود را لس انجلس گالکسی فسخ کند.
" آنجلوتی " به " Radio Anchio Sport " در مورد ماندن " بکام " در میلان گفت: « در فوتبال هر چیزی امکان پذیر است. موضع باشگاه همان است و ما در این مورد تحت فشار نیستیم. بکام تصمیم خودش را خواهد گرفت. ما امیدواریم که او اینجا در میلان بماند. قطعاً برای ما ناراحت کننده است زمانی که بکام میلان را ترک کند، در حالی عملکرد خوبی دارد. »
" آنجلوتی " همچنین معتقد است اخراج " مورینیو " در دیدار برابر سمپدوریا درست بوده. به نظر می رسد سرمربی اینتر جملاتی به داور گفته که به مذاق او خوش نیامده و مجبور به اخراج " مورینیو " شده است.
سرمربی میلان افزود: « من فکر نمی کنم داور ترسیده باشد. فکر می کنم مورینیو کمبود احترام خود را نشان داده و تصمیم بر اخراج او درست بوده است. »
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)