تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 949 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 9483

نام تاپيک: Adsl Fanava / شركت فن آوا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

خودم میدونم!
    از وقتی سرعتا قاطی شده مال منم شده اوراکل!
    یه یکی دو صفحه قبلو بخونی متوجه میشی
    عزیزم فن آوا پهنای باند رو از اوراکل تهیه میکنه
    این که خیلی وقته

پروفشنال whitewolf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

گوش شیطون کر الان 5 صبحه و دارم با سرعت همیشگی 55-50 دانلود می کنم.دیگه از سرعت 30 خبری نیست

خدا کنه همین طوری بمونه
    Last edited by whitewolf; 18-08-2010 at 03:59.

3. این کاربر از whitewolf بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

این شرکت مسخره فن آوا، قبلنا اکانت روزانت که اعتبارش تمام میشد، هم چنان با همون اکانت night وصل میشد...

اما الان که همه چی رو یه سره کردن (که البته کلا بهتره ولی) دیگه وقتی اعتبارت تموم میشه نمیتونی با شبانه که تو سایتشون تو بوق و کرنا کردن که :
    شبانه رایگان !

وصل بشی.

پروفشنال lurenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

اینم از تست سرعت امروز صبح من! ( 10:30 AM)
    سرویس 512 در تهران! (شبانه در چند شب گذشته افتضاح!!!)

جالب اینجاست به پشتیبانی که زنگ میزنم میگم چرا شب ها اینقدر سرعت پایینه ، با کمال افتخار جواب میده که آره چند وقته که شبانه رو روی 128 بستن!!! بهش میگم من از اون سرویس هایی دارم که شبانش رایگانه و از اکانت خودم استفاده میکنم نه از night@fanava !!! میگه همه رو روی 128 بستن!!!؟؟؟
    حالا بماند که طرف چرت میگفت و سرعتم یه چیزی بین 256 و 512 میشه شب ها ولی اینکه شما بابت 512 که پول میدی 24 ساعت شبانه روز اگر از اکانتت استفاده کنی باید سرعتت در همون حد باشه ، ولی اینا میگن چون 2 تا 7 رایگانه پس سرعتت بیاد پایین مسئله ای نیست!!؟؟

افرادی که قصد دارن از این شرکت ADSL بگیرن اول این حرف ها رو بخونن بعد تصمیم بگیرن!!!

6. این کاربر از lurenzo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria-ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    سگ دونی (تهران)

پيش فرض

سلام
    دیروز gtaexcess عزیز اکانت من رو یکمی دست کاری کرد،شبانم بهتر شد،در عرض 3:40 دقیقه 400 مگ دانلود کرد
    فک کنم میانگینم اومده روی 34-5
    دستت درد نکنه
    Last edited by pooria-ir; 18-08-2010 at 10:31.

آخر فروم باز ناخدا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    يه جاي كوچيك توي اين دنيا من راضيم

10

عزیزم اگر 256 داری و سرعت دانلودت 32 هست اصلا تغییر سرویس نده که وضعیت فن اوا فعلا خوب نیست
    بنابراین
    سرویس 512 سرعت دانلود 64
    سرویس 256سرعت دانلود 32
    سرویس 128 سرعت دانلود16
    اینا استاندارد هست که معمولا در سرویس های شرکت ها کمتر دیده میشه ولی شما ببین چه سرعتی و چه پورتی خودت قضاوت کن
    نکته بعدی اینه بچه ها من به همتون اسیا تک پیشنهاد میدم البته فقط سرویس 128نامحدود که ماهی 28440 هست فکر کنم سرویس خوبیه شباشم سرعتش به 70 میرسه ( معادل 512)
    بهرحال اینم گفتم نگیدئ همش طرفداری شرکت میکنم
    پس پیشگامان خوبه .
    پس چطور با همون سرویس 256 بعد از اعتراض زیاد حدودا 1 ماه ما رو گذاشت روی سرویس تهران وبعد سرعتم چنان بالا رفت که داشتم پرواز میکردم البته توی ایران نه خارج سرعت روزانم 60 الی 70 الی 80 الی 90 بود البته روزهای تعطیل 150 کمتر نبود وبعضی مواقع حتی به 200 می رسید جریان چیه .
    منظور از چه پورتی چیه ؟
    مرثی

شما سرعتتون استاندارده
    با شرکت های دیگه میتونی بیشترشم کنی البته

حالا جالبه ما بخوایم بریم همه، شما تازه می خواین بیاین.
    اتوبان رو برعکس میای دوست جان
    ما چرا باید ماهی 70 بدیم بعد بهمون 32 بدن این واقعا ظلمه این سرویس خیلی کمه من بیشتر ازین می خواهم شاید برم دنباله vsat حداقل اون یه اینترنته با سرعت بالاست قیمتش هم مهم نیست بدون محدودیت بدون بالا پایین اومدن سرعت یا قطع شدن یا فیلتر .

داره خودمونی میشه AmirAra2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Faraway

پيش فرض

سلام جناب gtaexcess راستش من هنوز منتظر پاسخ شما به پست های قبلیم هستم ، فکر کنم چون دیر تأیید شده بود شما ندیدیشون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هنوز همون مشکلات رو دارم .
    قرار بود از پنل کاربری خودتون یک فایل رو برای من بفرستید و بعد هم دریافتش کنید ببینید سرعت من چجوریه ولی خبری نشد .
    خوشحالم که حالا پست هام نیاز به تأیید نداره و ما هم شدیم کاربر این فروم .
    Last edited by AmirAra2; 18-08-2010 at 14:31.

10. این کاربر از AmirAra2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

گوش شیطون کر الان 5 صبحه و دارم با سرعت همیشگی 55-50 دانلود می کنم.دیگه از سرعت 30 خبری نیست

خدا کنه همین طوری بمونه
    خوب ديديد كه گفتم پهناي باند جديد شركت خريده احتمالا بهتر ميشه سرعت ديديد همين ديروز گفتم
    ضمن اينكه سرويس شمارو يكم دستكاري كردم با ماله چند از بچه ها شايدم بخاطر اونه چون پورت جديد قرار از فردا شب اضافه بشه احتمال دستكاريام اثر بخش بوده

این شرکت مسخره فن آوا، قبلنا اکانت روزانت که اعتبارش تمام میشد، هم چنان با همون اکانت night وصل میشد...

اما الان که همه چی رو یه سره کردن (که البته کلا بهتره ولی) دیگه وقتی اعتبارت تموم میشه نمیتونی با شبانه که تو سایتشون تو بوق و کرنا کردن که :
    شبانه رایگان !

وصل بشی.
    عزيزم اون موقع هم كه اكانت نايت فعال بود اگر روزانت تموم ميشد نميتونستي شب وصل بشي تعجب ميكنم چطور چنين چيزي ميگيد شما
    از كجا سرويس داريد و كدوم منطقه مخابراتي يا كدوم شهر

سلام
    دیروز gtaexcess عزیز اکانت من رو یکمی دست کاری کرد،شبانم بهتر شد،در عرض 3:40 دقیقه 400 مگ دانلود کرد
    فک کنم میانگینم اومده روی 34-5
    دستت درد نکنه
    بله در بالا هم گفتم دستكاريم براي شما و دوتا ديگه از دوستان ظاهرا اثر بخش بود
    بقيه هم اگر دوست دارند نام كاربريشونو بدن براشون همون تنظيمات رو كانفيگ كنم بلكه بهتر بشه يكم سرعت براشون

سلام جناب gtaexcess راستش من هنوز منتظر پاسخ شما به پست های قبلیم هستم ، فکر کنم چون دیر تأیید شده بود شما ندیدیشون :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    من هنوز همون مشکلات رو دارم .
    قرار بود از پنل کاربری خودتون یک فایل رو برای من بفرستید و بعد هم دریافتش کنید ببینید سرعت من چجوریه ولی خبری نشد .
    خوشحالم که حالا پست هام نیاز به تأیید نداره و ما هم شدیم کاربر این فروم .
    بسيار عالي عزيز نام كاربريت يكبار ديگه با عنوان تست بفرست همه پيام خصوصيامو ديروز پاك كردم
    بعدشم فردا ساعت 10تا1 عصر مودمت خاموش باشه بعدشم بين ساعت 1 تا 2 عصر كانكت نشو اصلا كه هم پورتتو چك كنم هم سرويس و اكانتتو بهتر جواب بدم بهت عزيزم
    کیفیت سرویس من که توی 5 ماه گذشته عالی بوده فقط 2 روزه که خراب شده ، بدجوری هم خراب شده ، آخه ستمه خداییش ، آدم پول 512 بده اونوقت سرعتش یه چیز افتضاح باشه !!!!
    خوب سرويس شما خو بوده 2 حالت ممكنه يا رو پورتي كه هستي چندتا مشترك اومده سرعتت كم شده يا گرفتار همين مشكلات كلي شدي ولي صبر بهترين چيزه
    Last edited by شـیـفــو; 18-08-2010 at 17:59.

12. این کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

ما چرا باید ماهی 70 بدیم بعد بهمون 32 بدن این واقعا ظلمه این سرویس خیلی کمه من بیشتر ازین می خواهم شاید برم دنباله vsat حداقل اون یه اینترنته با سرعت بالاست قیمتش هم مهم نیست بدون محدودیت بدون بالا پایین اومدن سرعت یا قطع شدن یا فیلتر .
    شما كه سرعت يك تا دو مگ داري تقريبا حالا 70 تومن بده چيزي نميشه عزيز
    ولي براي شما من توصيه ميكنم برو يه مودم edge بگير با يه سيم كارت ايرانسل سرويس نامحدود ايرانسل ماهي 10 هزار تومن با سرعت بين 20تا39 حدودا
    بصرفه - مطمئن - ارزون تر از مخابرات حتي و پر سرعت
    Last edited by شـیـفــو; 18-08-2010 at 18:00.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ولي براي شما من توصيه ميكنم برو يه مودم edge بگير با يه سيم كارت ايرانسل سرويس نامحدود ايرانسل ماهي 10 هزار تومن با سرعت بين 20تا39 حدودا
    بصرفه - مطمئن - ارزون تر از مخابرات حتي و پر سرعت
    به نظر شما اگر همچین چیزی حقیقت داشته باشه که متاسفانه نداره کسی میره سرویس محدود از فن آوا بگیره؟

15. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •