Sorry !!!just a kiDDing
Sorry !!!just a kiDDing
PS3 firmware v2.52 منتشر شد!
Sony Computer Entertainment Americ امروز اعلام کرد که که PS3 firmware جدید اکنون در دسترس هست.که کیفیت playback های اغلب فورمت های PS3 رو بهبود میشده و مشکل وارد کردن متن رو که موقع استفاده از صفحه کلید on-screen یا USB و Bluetooth رخ میداد رو بر طرف میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kidding too...I'm not that bad tempered!
خدایی سونی این یه موردو اذیت میکنه...اینجوری هر بار برای آن شدن باید آپدیت کرد،اونم 130 مگ!خوب نمیگن یکی سرعت یا BandWidth لازمو نداشت چه خاکی به سرش بریزه؟Sony Computer Entertainment Americ امروز اعلام کرد که که PS3 firmware جدید اکنون در دسترس هست.که کیفیت playback های اغلب فورمت های PS3 رو بهبود میشده و مشکل وارد کردن متن رو که موقع استفاده از صفحه کلید on-screen یا USB و Bluetooth رخ میداد رو بر طرف میکنه.
دوستاني كه حرفي گلايه اي انتقادي هر چي دارن اينجا بگن تا در نامه اي به سوي شركت ارسال و جواب انها را جويا شويم.
توجه: تا شنبه لطف كنيد اقدام كنيد
با تشكر![]()
اولین انتقاد و از سونی من میکنم .
سلام خسته نباشید سونی. واقعا که خیلی نامردی . اگر از احوال ما بخواهی همه گونه ملالی هست .آخر این چه کنسولی بود که بتولید رسوندی و همه ما رو دربدر کردی. آخر مگر تو سونی امپریالیسمی که جوری ساختیش که جماعت مومن هکر نتوانن مورد لطف قرارش دهند. تو با این کارت دشمن ابدی همه بازی خورهای دنیا خواهی بود باشد تا رغیبانت درس گیرند( مایکروسافت اینا) .
دوست عزيز من نميتونم اينو تو نامه بنويسم چون اين جز هيچ يك از مشكلات نيست.
براي نمونه:چرا اپديتها رو جدا گانه نميكنين؟
يا يك Download Manager براي دستگاه بذارين
و.....
اين را هم حتما مي دانيد كه اگه كساني قبلا اين كار را نمي كردن الان از Trophy و امثال ان هيچ خبري نبود پس در گفتن مطلب دقت كنيد
با تشكر
خودت چیزی در نظر داری یا نه؟
به نظر من میتونی پیشنهاد کنی امکانی اضافه کنن که از خود دستگاه بدون دانلود کل فیرمور و فقط با دانلود فایل هایی که عوض شدن بشه آپدیت کرد.من فکر میکنم اونور آب کلا متوجه نیستن که همه Broadband ندارن!اینجوری راحت میشه آپدیت کرد و آپدیت موند.
Last edited by Arshia001; 06-11-2008 at 22:41.
رفیق اینو واسه شوخی گفتم . وگر نه ما کی باشیم که به شما بگیم چی بگو چی نگو.
با سلام من تا چند روز دیگه میخام یه پس3 بخرم اگه میشه ممنون میشم راهنامایم کنید
پلی 3 خریدن اگه بدونی کدوم پکشو میخوای بخری راهنمایی احتیاج نداره.فقط محض احتیاط تو مغازه از رو دفترچه ی راهنماش محتویات بسته رو چک کن.
اما اگه نمیدونی کدوم پکشو میخوای بخری،یه توصیه ی کلی بهت میکنم:ببین چقدر میخوای پول بدی،به همون نسبت پک گرونتر وردار.بدیهیه که هر چی گرونتر باشه محتویاتش بیشتره(مثل بازی،دسته ی 2 و...) و اگه همونا رو بخوای جدا جدا بخری n برابر پیاده میشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)