تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 208 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 2077

نام تاپيک: .:: مشاوره برای خرید Pocket PC ::.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام رفقا!!!

یه قیمت حدودی از htc p3450 می تونید بهم بدید؟! البته قیمت صفرش
    حدودی هم باشه اوکی هست!

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام کارهای عمومی با PPC انجام بدم یعنی فایل Word,EXCEL, PDF و . . .

به نظر شما ارزش داره آدم 405 بده HTC 3G بخره یا HTC Viva با قیمت کمتر و قابلیتهای کمتر؟

این نکته رو فراموش کنید که چه توقعی از گوشی داری و یا چقدر میخواهی هزینه کنی. سوال من اینجاست که کدوم یک از این دو تا گوشی ارزش دارند و حدود 130 اختلاف قیمت می ارزه یا نه.

موفق باشید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

من میخوام کارهای عمومی با PPC انجام بدم یعنی فایل Word,EXCEL, PDF و . . .

به نظر شما ارزش داره آدم 405 بده HTC 3G بخره یا HTC Viva با قیمت کمتر و قابلیتهای کمتر؟

این نکته رو فراموش کنید که چه توقعی از گوشی داری و یا چقدر میخواهی هزینه کنی. سوال من اینجاست که کدوم یک از این دو تا گوشی ارزش دارند و حدود 130 اختلاف قیمت می ارزه یا نه.

موفق باشید
    اگه میخوای 3G بگیری برو دایموند بگیر که بدون گارانتیش 460 تومنه و خیلی بهتره .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

اگه میخوای 3G بگیری برو دایموند بگیر که بدون گارانتیش 460 تومنه و خیلی بهتره .
    به نظر بنده حقیر که تجربه کار با دیاموند و 3G رو دارم به طور قاطع نمیشه گفت صد در صد دیاموند بهتره.

اگه رزولوشن صفحه 3G کمتره در عوض سرعت بسیار خوبی داره ( حتی بهتر از دیاموند )
    در ضمن 3G گوشی سبک تر و خوشدست تری است و برخی معایب بدنه دیاموند از جمله موندن جای دست روی بدنه یا سابیده شدن قسمتهای برجسته پشت بدنه رو نداره.

نکته بسیار مهم دیگه که مزیت بزرگ 3G نسبت به دیامون محسوب میشه عمر باطری بهتر ( به خاطر مصرف کمتر ) در 3G هستش.

یه چیز دیگه هم بگم و برم! دیاموند دارای حافظه داخلی 4 گیگ هستش ولی در عوض کارت مموری نمی خوره و قابل ارتقا نیستش. ولی 3G درسته که همچین حافظه داخلی نداره اما یک کارت حافظه 8 گیگ رو به راحتی هلو برو تو گلو ساپورت می کنه. تازه بعضی از دوستان بنده کارت 16 گیگ پرسرعت روش انداختن و مشکلی هم نداشتن.
    در مجموع این سلیقه شماست که حکم می کنه چی بگیرید و قصد من تنها ذکر نکات فنی بود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه yazdankhah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اگه رزولوشن صفحه 3G کمتره در عوض سرعت بسیار خوبی داره ( حتی بهتر از دیاموند )
    .
    ممنون از نظراتت. اما سوال من انتخاب بین Viva و 3G بود . شما تجربه کار با Viva رو دارید؟ ترس من از سرعت پائین CPU اونو یعنی در عمل جواب کارهای عمومی رو میده یا تند تند هنگ میکنه و حافظه هم میاره و مشکلات این چنینی داره؟
    آیا قیمت پائین اون یعنی 270 بخاطر نداشتن کیف و هندزفری هست یا نه خود دستگاه یه چیز ضعیفه که همون 270 رو انداختی تو سطل آشغال؟

نکته و سوال من اینجا بود. ممنون میشم به این هم اشاره ای بکنید.

آخر فروم باز mhaf's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ممنون از نظراتت. اما سوال من انتخاب بین Viva و 3G بود . شما تجربه کار با Viva رو دارید؟ ترس من از سرعت پائین CPU اونو یعنی در عمل جواب کارهای عمومی رو میده یا تند تند هنگ میکنه و حافظه هم میاره و مشکلات این چنینی داره؟
    آیا قیمت پائین اون یعنی 270 بخاطر نداشتن کیف و هندزفری هست یا نه خود دستگاه یه چیز ضعیفه که همون 270 رو انداختی تو سطل آشغال؟

نه آقا من دوساله یه HTCp3400 دارم که تقریبا مشابه همین VIVA هست
    یعنی CPU اش 200 هست
    تو این مدت خیلی کم پیش اومده که هنگ کرده باشه
    یکی از دوستام همینو داره روش WM6 ریخته میگه خیلی بهتر از WM5 کار میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehr1095's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    قم

پيش فرض

من تا به حال viva نداشتم ولی Touch داشتم که تمامی ویژگی هاش به جز سیستم عاملش شبیه viva است.

من با touch مورد هنگی نداشتم ولی برای بعضی برنامه ها چند ثانیه ای معطل خواهی شد. فقط چند ثانیه. تا 3 الی 4 برنامه رو هم می تونی با هم باز کنی. نسبت به قیمتش و کیفیت ساختش عالیه.

ولی من اگه خودم باشم در صورتی که بتونم هزینه کنم قطعا" 3G رو انتخاب می کنم. سرعتش و ظرافت ساختش با Viva قابل مقایسه نیست.

داره خودمونی میشه k i a r a s h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام . نه دوست من ویوا اصلا هنگ نمی کنه که هیچ سرعتش واقعا خوبه و به نظر من واقعا به قیمتش می ارزه و عالی هستش . یه جورایی مفت شده دیگه باید گفت خیلی خیلی می ارزه . به نظر من ویوا تو هیچ چیزی از 3G کم نمیاره . فقط برتری 3G اشتن دوربین قوی تر و داشتن GPS هستش . حالا اگه این دوتا چیز برات مهمه 3G بگیر . اگه مهم نیست ویوا بگیر . برتری ویوا به 3G وایرلس بسیار قوی . جنس بدنه ی بسیار عالی و زیبا و قیمت بسیار کمتر . در مورد جمله ی آخرتون هم عرض کنم که دوست من قیمت پایین ویوا برای اینه که سعی شده تا این گوشی با قیمت پایین تولید بشه برای فروش بیشتر برای همین هم کیف و هندفری نداره . اما کیفیت اون بسیار خوبه . مخصوصا بدنش که چندین بار از دستم افتاد ولی اصلا خط روش نیفتاده .
    Last edited by k i a r a s h; 31-05-2009 at 22:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

یه جوون مرد نبود چراغ اول رو روشن کنه؟!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام رفقا!!!

یه قیمت حدودی از htc p3450 می تونید بهم بدید؟! البته قیمت صفرش
    حدودی هم باشه اوکی هست!
    یه جوون مرد نبود چراغ اول رو روشن کنه؟!
    دوست عزیز فکر کنم منظورتون همون htc p4350 هستش چون p3450 نداریم.
    این گوشی یه ذره قدیمی شده.ولی حدودا قیمتش با گارانی پرشین تله کام 500 تومن و با گرانتی یاس حدود 580 الی 590 تومن هستش.
    موفق باشی.

11. این کاربر از ninja3000sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •