تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 197 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1963

نام تاپيک: در بوته ي نقد كاربران

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

از کی تا حالا آدم ها رو از از روی آواتار میشه شناخت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    تهـــــران

پيش فرض

هیییییی .
    گفتین امین یاد قدیم ندیما افتادم . اون موقع که اینجا سر جمع 15 هزارتا عضو داشت . اواتورش یه چیز تو همین مایه ها بود :

خوراکمون هم کل کل با فیفایی ها سر PES و FIFA بود که البته همیشه پیروز بودیم ولی مگه حرف تو سر فیفایی ها میرفت

یه تاپیک هم داشتیم که گلهای قشنگمون رو اپ میکردیم و توش میزاشتیم .
    البته امید (مدیر سابق انجمن بازی) و ساب زیرو (داود) هم باهامون بودن که یه جورایی شده بودیم دار و دسته نیویورکی !

اخر سر هم گنده های فیفایی رو عشق PES کردیم تا خیالمون راحت شد .

آخر فروم باز RezaTayebiJ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آواتار شما که آیکون نرم افزار iphoto سیستم عامل مک اپل هست!

داره خودمونی میشه mehrad3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

واقعا من هم که همیشه از انجمن فیلم استفاده می کنم از روش ایشون و رسیدگیشون به کارهای انجمن خیلی راضی هستم خسته نباشید amin

اگه نباشه جاش خالی می مونه DoNkHoWaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Space

2

به نظر من اویتار و امضا شخصیت آدم رو نشون می ده.؟!

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

خوب دوستان نقد امين عزيز رو به اتمامه از فرصت بدست آمده نهايت استفاده رو بكنيد
    موفق باشيد
    همچنان منتظر نقد من باشيد

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

چرا از وقتی امین اومد تو بوته زار اینقدر کم پیدا شد؟ واقعا کم سابقه بوده هان!!! الان بیشتر از 5 روزه که اثری ازش نیست. نه؟!؟! کسی میدونه چرا؟ مردیم از دوریت بابا!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

و ناگهان چه زود دير ميشود

سلام به همه ي دوستان و دوستان.

به به ببين كي روي اين بوته ي داغ نشسته ! AMIN

اينجا بايد كاربرها رو نقد كرد ؟؟؟خوب تاحالا كه نقد نشدي ها ؟؟؟ حالا من ميخوام نقدت كنم البته اگر قوانين فروم اجازه ي نقد يك مدير رو بده .
    اميدوارم نقد هاي منو فقط خودت جواب بدي نه دوستان و رفقا و خانوم هاي محترم همكار و مديران ارشد و ............

1-اول اينكه يك مدير بايد جنبه ي نقد شدن رو داشته باشه و كنترلش دست خودش باشه . كه خوب متاسفانه ما كه تو فاز اولش چيزي نديديم. چون پدارم خان مصرند كه نقود مستند باشه خوب ماهم زحمت گردآوريش روكشيديم ديگه.
    حاج مهدي وشيردل توي همين تاپيك اومدند وعده ي نقد شما رو دادند. مثل خيلي هاي ديگه كه اگر شبهه اي بود براتون اسم ميبرم.
    خلاصه اينكه تا اين پست اومد عكس العمل ازهمكار انجمن و رفيق شفيق شما عسل بانو اومد دقيقا پشت بند پست شيردل اين پست رو داد و خوب خيلي واضح روشن منظورش با شيردل و حاج مهدي بود واينو خوب همه ميدونند چه خود امين چه خود عسل بانو و چه هر كس ديگه اي كه بايد بدونه ميدونه

نقل قول:نوشته شده توسط Asalbanoo
    سلام

شاید اینو بشه گفت ایراد..نقد..نمی دونم
    به نظرم امین برخی اوقات در برار برخی افراد زیاد تسامح و تساهل به خرج می ده...
    افرادی که تنها علاجشون برخورد خیلی جدی هست.
    اما امین واقعا با سعه صدر باهاشون رفتار می کنه.....

فكر ميكنيد مير محترم در جواب عسل بانو و خطاب به اين دو كاربر و امثال اينها چه جواب دادند ؟؟؟

نقل قول:نوشته شده توسط Amin
    سلام

یه حکایت

سگی پای صحرانشینی گزید ؛ به خشمی که زهرش ز دندان چکید. شب از درد بیچاره خوابش نبرد. به خیل اندرش دختری بود خرد. پدر را جفا کرد و تندی نمود. که آخر تو را نیز دندان نبود ؛ پس از گریه مرد پراگنده روز , بخندید کای مامک دل فروز مرا گرچه هم سلطنت بود و بیش. دریغ آمدم کام و دندان خویش. محال است اگر تیغ بر سر خورم که دندان به پای سگ اندر برم. توان کرد با ناکسان بد رگی و لیکن نباید ز مردم سگی.
    .....

خود دوستان قضاوت كنند كه درسته يك مدير كاربران رو سگ خطاب كنه ؟؟؟ خواهشا اين مطلب بيان نشه امين جان كه منظورم اينها نبودند يا چيز ديگه. چون عسل بانو از افرادي صحبت كرده منظور هم مطمئنا انسان هست ديگه نه ؟؟؟ خوب مطمئنا نقد مال دنياي نت بوده ديگه نه و منظور هم پي سي ورد بوده.پس در نتيجه منظور عسل بانو مستقيما بعضي از كاربرهاي پي سي ورد بوده كه خوب حتي بدترين كاربران و بن شده ها هم نبايد اين صفت رو به دوش بگيرند. واقعا به اين ميگن افتضاح حالا ميخواد منظور با شيردل و حاج مهدي باشه يا هر كاربر ديگه .

تمام اين اتفاقات در صفحه ي 117 اين تاپيك رويت ميشود.

2-هر كس خودش احترام خودش رو نگه ميداره پس بعد از تاييديه ي نقد 1
    سوتي اين جمله گرفته شد سگی[/color] پای صحرانشینی گزید و رفت توي سوتي بازار كار نداريم كه سوتي بود يا نبود اما بدون اينكه اسم برده بشه بچه ها خودشون اومدند و قضاوت كردند و پاسخ دادند و بماند كه چقدر خنديدند و ....... .عكس العمل چي بود ؟؟؟ پست جناب مافيا و بعدش پست امين كه شعر سعدي رو گذاشته و تاپيك رو قفل كرده. فكر ميكنيد دوستان اگر اين جمله رو كسي جز امين گفته بود وسوتي بازار راه افتاده بود اين تاپيك قفل ميشد ؟؟؟ به اين ميگن خودكامگي

كد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3-توي همين تاپيك بالا مافيا از باند بازي گفته و يكي از علل اخراج حاج مهدي وشيردل رو باند بازي اعلام كرده . اما خوب جز باند شيردل و حاج مهدي و كل متفرقه ظاهرا يكباند مخوف تر و خفيفي تري هم هست كه كسي جرات نميكنه صداشو دربياره. باند مافيا البته منظورم اون مافيايي نيست كه هدفن توي گوشش هست و تيريپ مرام رفقا دشمن كشي ميكنه و صداي هيچكسو نميشنوه نه منظورم اون نيست ولي يكيشون فكر كنم همون باشه كه بخاطر امين دونفر رو به سادگي نه اخطار و نه بن موقت بلكه بن دائم كرد.جوخه هاي بن اسم با مسمايي ميتونه باشه .اين نقد مافيا نبود نقد امين بد كه باعث بن شدن اين دو كاربر و احتمالا كاربرهاي بعد توسط دوستش مافيا شد. كه بقول مافيا 10 نفر که هیچی 50 نفر رو من محو می کنم.
    كاش شما هم توي اون تاپيك احزاب شركت ميكرديد قول ميدادم كه هم بيشترين عضو رو جذب ميكردين و هم ديفنستون ميرفت بالا و هم اينطوري احتياجي نبود ساير كاربرهايي كم از مديريت شما نداشتن حذف بشوند.

4-رفيق بازي شما فقط به قضيه ي بن شدن اين دوتا نيست خيلي موارد ديگر كه من فقط نامي و نشاني ميدم و ميگذريم.
    يك تاپيكي بود بنام شماهم نماينده ي مجلس شويد كه بيش از 5000 بازديد و بيش از 600بازديد داشت . حالا اين قسمت رو بهخاطر بسپاريد تا برم جاي ديگه؛
    در راستاي همين تاپيك يكتاپيك ايجاد شد به نام احزاب مجلس، كه در آن چندتا حزب تشكيل ميشد و هم فكر ها توي يك حزب و براي مباحثه در مجلس مجازي.به دلايلي تاپيك خز شد و بين بچه ها درگيري پيش اومد. درگيري چند تا از كاربرها با يك كاربر ديگه به انجمن بازيها كشيده شد و .............
    اون بنده خدايي كه توي انجمن بازيها پست هاشوتاپيك هاش به سخره گرفته شد از قضا دوست آقا امين ما بوده . آقا امين هم كه دست به جبران و جواب هاي هوي دادنش خوبه سريع احساسات پاكش رو منتقل ميكنه به تاپيك مجلس . به عبارتي مجلس رو به توپ ميبنده .تاپيك قفل ميشه تا بابك بياد تصميم بگيره .ما و دوستان كه هرچه ديديم و چشمهاي ضعيفمونكار كرد پست نامربوط يا بقول امين جدي گرفتن تاپيك نديديم.شايد عينكمون لاغر شده .اما نه يه چيزهايي رويت شد ظاهرا اون چند نفري كه دوست آقا امين رو توي انجمن بازيهاي تخريب كرده بودند اينجا هم پست ميدادند.
    چه چيزهايي آدم ميبينه . حتما جواب امين هم اينهكه ما داريم اشتباه ميكنيم و همچين چيزهايي نبوده و ما با كسي كدورت نداريم و با همه دوستيم و...............

اي واي چرخ فلك چقدر سريع ميچرخه .فكر كنم دوهفته نميشه كه تاپيك ترين ها و دوست داشتني ترين كاربرها اسم همين چند نفر بن شده صدر جدول بود . ...........فكر ميكنم اون تاپيك الان اسمش شده كاربران اخراج شده از سايت .چون اسم همون دوستان صفحات آخرش رو مزين كرده.فكر ميكنم امين خان و جناب مافيا ميتونستند راههاي بهتري براي تشخيص هويتشون ارائه بدهند تا اينكه ................

اگه هدفتون اين بود كه كم كم در كتفرقه رو تخته كنيد خوب كاري كرديد و خوب كسايي رو برگذيديد و خوب به هدفتون رسيديد .چون ديگه صدايي از تو متفرقه در نمياد

شايد نقد من يك كم خشك و زنند باشه اما توش غرضي نيست و با احترام به امين تقديم ميشه و اميدوارم كه مثمر ثمر باشه . هرچند اينجا فقط اسمش تاپيك نقده و كسي مثل من دل و جيگر نقديدن نداره يا شايد هم اصلا نقدي بهت وارد نيست كه اميدوارم اينطور باشه.
    خلاصه نميدونم براي يك نقد مستند و عادلانه چه جزايي در انتظارمه . ويرايش پست ؟ اخطار ؟بن ؟ ...تا كي ؟؟

گردی از راهی نمی خیزد سواران را چه شد.مرده اند از بیم یاران نامداران را چه شد.
    جز صدای جغد ها چیزی نمی آید به گوش قمریان آخر کجا رفتند ساران راچه شد.
    از هجوم کرکسان شوم قلب من گرفت.بلبلان قرقاولان کبکان هزاران را چه شد.
    دور تا دور من از دشمن سیاهی می زند. دوستان ما کجا رفتند یاران را چه شد.
    قمریان آخر کجا رفتند سرارن را چه شد.
    هرکجا سوز زمستان است و تاراجی خزان. روح تابستان و اسب نوبهاران را چه شد.
    زیر سم لشکر ضحاک پشت من شکست. کاوه ی لشکر شکن کو شهسواران را چه شد.
    لشکر توران به قلب سرزمین ما رسید. رستم و گودرز کو اسپندیاران چه شد.
    خشکسالی در زمین بیداد و غوغا میکند.بخشش هفت آسمان کو باد و باران را چه شد.
    قمریان آخر کجا رفتند ساران را چه شد.

آخر فروم باز Payan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شهر تو...

پيش فرض

پست اول اديت شد........
    فقط دو نكته:
    1-لقب امين فراموش نشه روزهاي پايانيه
    2-در مورد پيشنهادي كه پيرمرد عزيز دادن فقط اين نيست كه من قبول كنم بلكه بايد دوستان بپذيرن وقتي استقبال نشه........من هيچ كارم

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

3-توي همين تاپيك بالا مافيا از باند بازي گفته و يكي از علل اخراج حاج مهدي وشيردل رو باند بازي اعلام كرده . اما خوب جز باند شيردل و حاج مهدي و كل متفرقه ظاهرا يكباند مخوف تر و خفيفي تري هم هست كه كسي جرات نميكنه صداشو دربياره. باند مافيا البته منظورم اون مافيايي نيست كه هدفن توي گوشش هست و تيريپ مرام رفقا دشمن كشي ميكنه و صداي هيچكسو نميشنوه نه منظورم اون نيست ولي يكيشون فكر كنم همون باشه كه بخاطر امين دونفر رو به سادگي نه اخطار و نه بن موقت بلكه بن دائم كرد.جوخه هاي بن اسم با مسمايي ميتونه باشه .اين نقد مافيا نبود نقد امين بد كه باعث بن شدن اين دو كاربر و احتمالا كاربرهاي بعد توسط دوستش مافيا شد. كه بقول مافيا 10 نفر که هیچی 50 نفر رو من محو می کنم.
    واسه همینه که من از بابک خوشم میاد...
    چون اهل این باند بازیها نیست

ویرایش (علت: چون پستم جنبه نقد نداشت از لحاظی)

خوب...
    البته این نظر شخصی منه...
    نمیخوام کسی رو متهم کنم یا خدای نکرده توهین... شاید برداشتم کاملا اشتباه باشه...
    اما منظورم از جمله بالا اینه که منم حس میکنم این خود مهران و تعدادی از دوستانش (از جمله امین) هستن که باند بازی میکنن...
    البته میشه اسم بعضی از کارها رو هم گزاشت حمایت از مدیران انجمن... ولی زمانی این صحبت درست هستش که این حمایت، معقول و برای همه مدیرها باشه...
    یادمه زمانی که همکار بودم... برخورد مهران یه جورایی عکس بود با من... پس مورد دوم مطمئنن نقص میشه(حمایت از همه)

پینوشت:
    البته در مورد قضیه سوتی بازار... حمایت مهران تا حدی معقول بود... اما نه در این اندازه... چون امین هم با گفتن اون حکایت.. توهین بزرگی کرده بود به بچه ها
    Last edited by Kolang; 15-11-2007 at 13:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •