در نسخه 2003 كمي پيچيده تر هست موضوع
با اين ويدئو كليپ همه چي معلومه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در نسخه 2003 كمي پيچيده تر هست موضوع
با اين ويدئو كليپ همه چي معلومه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام
وقتی من چند فایل ذخیره شده اکسل دارم و میخوام اونها رو باز کنم وقتی اولی را باز کردم و میرم دومی رو باز کنم دقیقا روی اولی باز میشه یعنی نمیتونم هر دو تا را در یک آن در کنار هم داشته باشم
چیکار کنم تا هر فایلی را که باز میکنم توی یک پنجره جدا باز بشه؟؟
چون من میخوام چند تا فایل را بطور همزمان روی صفحه مونیتور داشته باشم(البته با تغییر سایز اونهاو در کنار هم)
(در تغییر سایز مشکلی ندارم.فقط مشکل در اینجاست که فایل جدید که باز میکنم دقیقا روی فایل قبلی باز میشه و در هر لحظه فقط یکی از اونها رو روی صفحه نمایش دارم)
با تشکر
سلام دوست عزيز
در برنامه اكسل به دليل اينكه فايلها در اون ميتونن با همديگه مرتبط باشن و اصطلاحا لينك تشكيل بدن معمولا در يك محيط باز ميشن كه به اون گفته ميشه Workspace
در يك Workspace تنها ميشه در خود محيط فايلها رو از لحاظ سايز ظاهري كوچك و بزرگ كرد
اگه نياز داريد كه در محيط ويندوز دو تا فايل اكسل همانند پنجرههاي ديگه در كنار هم باز بشه بايد دو بار اكسل را اجرا كنيد و در هر كدام فيل موردنظر را باز كنيد
سلام
اگر بخواهیم در اکسل 2003 در یک سلول دو کلمه زیر هم بنویسیم چه کار باید کرد چون در حالت معمولی اگر نوشته بیشتر اندازه یک سلول بشه ادامه نشته میره در خانه کنارش اینتر هم که کنم میاد در خانه زیرش مثلا کلمه تامین اجتماعی در یک خانه با طرز نوشته شود تامین بعد زیرش کلمه اجتماعی امیداورم منظورم را فهمیده باشید
سلام
براي نوشتن چند خطي در خانههاي اكسل بايد از ALT+Enter استفاده كرد
سلام .
من می خوام یه جدول را از یه فایل word به excel انتقال بدم . این جدول شامل ستون هایی هست که نام افراد و ستون هایی که شماره موبایل افراد در اون نوشته شده.
موقع کپی کردن اسامی با مشکلی مواجه نمی شم ولی وقتی شماره های موبایل را از ستون جدول داخل word کپی می کنم صفر اول شماره موبایل را حذف می کنه. به طور مثال شماره موبایل 09121234567 را وقتی از جدول word در یکی از خانه های اکسل کپی می کنم اینجوری میشه 9121234567 یعنی صفر قبل از 912 را حذف می کنه.
من از آفیس 2007 استفاده می کنم.فکر کنم برای این کار تنظیمات خاصی داشته باشه.
کسی می تونه به من کمک کنه؟؟
واقعاً ممنون میشم اگه کمک کنین.![]()
![]()
سلام
اين مورد ربطي به نسخه آفيس نداره
كافيه ابتدا فرمت اون خونههايي كه قراره پيست توش انجام بشه رو روي Text تنظيم كني و وقتي پيست ميكني از دكمه Paste Option كه ظاهر ميشه match destination formatting رو بزني
سلام خدمت همه دوستان
من فایل اکسل که باز میکنم وقتی میخواهم آن را ببندم (بدون اینکه کوچکترین تغییری داده باشم) سوال میکنه که ذخیره کنم یا نه که بعضی وقتها دچار مشکل میشوم و بعدا متوجه میشم که بهم ریخته
لطفا کمکم کنید![]()
Last edited by maj87; 11-02-2009 at 12:31.
با سلام
گاهی اوقات پیش میاد که تعداد ستونهایی که مطلب نوشتیم زیاد هست و در عوض تعداد ردیفها کم.در چنین حالتی بخواهیم روی کاغذ a4چاپ بگیریم در دوا صفحه چاپ میده که نیم صفحه پایینی کاملا خالی هست(بعلت کم بودن تعدا ردیفها)آیا راهی هست که قبل از چاپ روی کاغذ ابتدا مطالب نوشته شده را 90درجه بچرخانیم و بعد چاپ بگیریم؟؟
چون با این روش کل مطالب در یک صفحه a4چاپ میشه
یا بعبارت بهتر آیا میشه تنظیمات را طوری تغییر داد که بجای اینکه بصورت عرضی روی کاغذ a4چاپ بگیره بصورت طولی روی آن چاپ گرفته شود؟؟
با تشکر
شما كتابي در خصوص برنامه نويسي با اكسل ميتونيد معرفي كنيد يا سايتي كه بتونه به من كمك كنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)