تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 524 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 5234

نام تاپيک: ▓ Microsoft Excel سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

حـــــرفـه ای wordist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

ممنون از جوابت
    ولی من توشرکت از 2003 استفاده می کنم راهشو توی 2003 بگو
    بازم از راهنماییت متشکرم
    در نسخه 2003 كمي پيچيده تر هست موضوع

با اين ويدئو كليپ همه چي معلومه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

1 اشکال در باز کردن فایلهای ذخیره شده اکسل

با سلام

وقتی من چند فایل ذخیره شده اکسل دارم و میخوام اونها رو باز کنم وقتی اولی را باز کردم و میرم دومی رو باز کنم دقیقا روی اولی باز میشه یعنی نمیتونم هر دو تا را در یک آن در کنار هم داشته باشم

چیکار کنم تا هر فایلی را که باز میکنم توی یک پنجره جدا باز بشه؟؟

چون من میخوام چند تا فایل را بطور همزمان روی صفحه مونیتور داشته باشم(البته با تغییر سایز اونهاو در کنار هم)

(در تغییر سایز مشکلی ندارم.فقط مشکل در اینجاست که فایل جدید که باز میکنم دقیقا روی فایل قبلی باز میشه و در هر لحظه فقط یکی از اونها رو روی صفحه نمایش دارم)

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

با سلام

وقتی من چند فایل ذخیره شده اکسل دارم و میخوام اونها رو باز کنم وقتی اولی را باز کردم و میرم دومی رو باز کنم دقیقا روی اولی باز میشه یعنی نمیتونم هر دو تا را در یک آن در کنار هم داشته باشم

چیکار کنم تا هر فایلی را که باز میکنم توی یک پنجره جدا باز بشه؟؟

چون من میخوام چند تا فایل را بطور همزمان روی صفحه مونیتور داشته باشم(البته با تغییر سایز اونهاو در کنار هم)

(در تغییر سایز مشکلی ندارم.فقط مشکل در اینجاست که فایل جدید که باز میکنم دقیقا روی فایل قبلی باز میشه و در هر لحظه فقط یکی از اونها رو روی صفحه نمایش دارم)

با تشکر
    سلام دوست عزيز

در برنامه اكسل به دليل اينكه فايلها در اون ميتونن با همديگه مرتبط باشن و اصطلاحا لينك تشكيل بدن معمولا در يك محيط باز ميشن كه به اون گفته ميشه Workspace

در يك Workspace تنها ميشه در خود محيط فايلها رو از لحاظ سايز ظاهري كوچك و بزرگ كرد

اگه نياز داريد كه در محيط ويندوز دو تا فايل اكسل همانند پنجره‌هاي ديگه در كنار هم باز بشه بايد دو بار اكسل را اجرا كنيد و در هر كدام فيل موردنظر را باز كنيد

پروفشنال sokote mordab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام
    اگر بخواهیم در اکسل 2003 در یک سلول دو کلمه زیر هم بنویسیم چه کار باید کرد چون در حالت معمولی اگر نوشته بیشتر اندازه یک سلول بشه ادامه نشته میره در خانه کنارش اینتر هم که کنم میاد در خانه زیرش مثلا کلمه تامین اجتماعی در یک خانه با طرز نوشته شود تامین بعد زیرش کلمه اجتماعی امیداورم منظورم را فهمیده باشید

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام
    اگر بخواهیم در اکسل 2003 در یک سلول دو کلمه زیر هم بنویسیم چه کار باید کرد چون در حالت معمولی اگر نوشته بیشتر اندازه یک سلول بشه ادامه نشته میره در خانه کنارش اینتر هم که کنم میاد در خانه زیرش مثلا کلمه تامین اجتماعی در یک خانه با طرز نوشته شود تامین بعد زیرش کلمه اجتماعی امیداورم منظورم را فهمیده باشید
    سلام

براي نوشتن چند خطي در خانه‌هاي اكسل بايد از ALT+Enter استفاده كرد

داره خودمونی میشه MRI 2599's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض مشکل با اکسل

سلام .

من می خوام یه جدول را از یه فایل word به excel انتقال بدم . این جدول شامل ستون هایی هست که نام افراد و ستون هایی که شماره موبایل افراد در اون نوشته شده.

موقع کپی کردن اسامی با مشکلی مواجه نمی شم ولی وقتی شماره های موبایل را از ستون جدول داخل word کپی می کنم صفر اول شماره موبایل را حذف می کنه. به طور مثال شماره موبایل 09121234567 را وقتی از جدول word در یکی از خانه های اکسل کپی می کنم اینجوری میشه 9121234567 یعنی صفر قبل از 912 را حذف می کنه.

من از آفیس 2007 استفاده می کنم.فکر کنم برای این کار تنظیمات خاصی داشته باشه.

کسی می تونه به من کمک کنه؟؟

واقعاً ممنون میشم اگه کمک کنین.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ‡‡‡ Icy Heart ‡‡‡

پيش فرض

سلام .

من می خوام یه جدول را از یه فایل word به excel انتقال بدم . این جدول شامل ستون هایی هست که نام افراد و ستون هایی که شماره موبایل افراد در اون نوشته شده.

موقع کپی کردن اسامی با مشکلی مواجه نمی شم ولی وقتی شماره های موبایل را از ستون جدول داخل word کپی می کنم صفر اول شماره موبایل را حذف می کنه. به طور مثال شماره موبایل 09121234567 را وقتی از جدول word در یکی از خانه های اکسل کپی می کنم اینجوری میشه 9121234567 یعنی صفر قبل از 912 را حذف می کنه.

من از آفیس 2007 استفاده می کنم.فکر کنم برای این کار تنظیمات خاصی داشته باشه.

کسی می تونه به من کمک کنه؟؟

واقعاً ممنون میشم اگه کمک کنین.
    سلام

اين مورد ربطي به نسخه آفيس نداره

كافيه ابتدا فرمت اون خونه‌هايي كه قراره پيست توش انجام بشه رو روي Text تنظيم كني و وقتي پيست ميكني از دكمه Paste Option كه ظاهر ميشه match destination formatting رو بزني

9. این کاربر از wordist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه maj87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

9

سلام خدمت همه دوستان

من فایل اکسل که باز میکنم وقتی میخواهم آن را ببندم (بدون اینکه کوچکترین تغییری داده باشم) سوال میکنه که ذخیره کنم یا نه که بعضی وقتها دچار مشکل میشوم و بعدا متوجه میشم که بهم ریخته
    لطفا کمکم کنید
    Last edited by maj87; 11-02-2009 at 12:31.

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض چاپ در اکسل

با سلام
    گاهی اوقات پیش میاد که تعداد ستونهایی که مطلب نوشتیم زیاد هست و در عوض تعداد ردیفها کم.در چنین حالتی بخواهیم روی کاغذ a4چاپ بگیریم در دوا صفحه چاپ میده که نیم صفحه پایینی کاملا خالی هست(بعلت کم بودن تعدا ردیفها)آیا راهی هست که قبل از چاپ روی کاغذ ابتدا مطالب نوشته شده را 90درجه بچرخانیم و بعد چاپ بگیریم؟؟

چون با این روش کل مطالب در یک صفحه a4چاپ میشه

یا بعبارت بهتر آیا میشه تنظیمات را طوری تغییر داد که بجای اینکه بصورت عرضی روی کاغذ a4چاپ بگیره بصورت طولی روی آن چاپ گرفته شود؟؟

با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

من بعيد ميدونم كه چنين امكاني با فرمول نويسي وجود داشته باشه

مگه اينكه با اسافاده از كدهاي vba براش كد نويسي كرد

شما كتابي در خصوص برنامه نويسي با اكسل مي‌تونيد معرفي كنيد يا سايتي كه بتونه به من كمك كنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •