لطف کنید تایپیکی که طریقه اورکلاک cpu رو توضیح میده معرفی کنید..البته اگر چنین تایپیکی هست
لطف کنید تایپیکی که طریقه اورکلاک cpu رو توضیح میده معرفی کنید..البته اگر چنین تایپیکی هست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دستت درد نکنه
راستش من اصلا از cpu سر در نمیارم
e2180 باسه گرافیکم 8800gts 512mb مناسب هست
اورکلاک هم چتوری می شه
ضرر داره یا نه
گرافیکت خوبه..اورکلاک هم پیشنهاد نمیشه چون اگه حرفه ای نباشی سیستمت رو میریزه به هم![]()
من توی یه سایت دیدم چند مدل سی پی یو داریم به شرح زیر:
AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 4600+
AM2 - Athlon X2 4850e 2.1GHz
AM2+ Phenom 8450 - 2.1GHz
میدونم که فنوم یه پردازنده چهارهسته ای هست و از این حرفها. ولی نمیدونم فرق دو مدل اولی چیه وقتی به مشخصات مراجعه کردم تقریبا میشه گفت مثل مدل بالایی هست.میخواستم بدونم کدوم بهتره و چه فرقی باهم داره (البته به فرکانس و مدل خودش کار نداشته باشین چون از سایت کپی کردم)
[
AM2+ Phenom 8450 جزء خانواده Phenom X3 هست و 3 هسته ای هست . اون دو مدل 2 هسته ای هستند .
مصلمآ Phenom 8450 از دو مدل دیگه یه سرو گردن قوی تره .
یه کم ضعیفه برای G92 ! البته میشه با یه اورکلاک کنترل شده و اساسی با همون فن STOCK تا فرکانس 2.6 یا 2.8 به پایداری کامل رسید . و این ضعف هم جبران بشه .
شما 20 صفحه آخر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنی متوجه میشی .
سلام من می خوام فردا CPU بگیرم (مادربرد XFX nForce 630i ) قصدم E2200 بود
ولی یک سئوال داشتم اگه E2180 بگیرم میشه توضیح بدین اورکلاکش کنم تا چه حدی میشه ؟؟؟و روش اورش چه جوریه ؟؟؟
سلام
من يك Geforce 7300GT و 512 MB رم دارم
مي خوام 200 تومن هزينه كنم يك cpu ، motherboard و يك ram جديد بخرم
دو حالت زير را در نظر بگيريد:
1-من موقع كار هميشه چند تا نرم افزار باز دارم مثلا ورد، فتوشاپ و كاسپر اسكاي. اما خوب سرعتم كند هست چون حتي در كپي كردن هم سرعت براي من مهم است در ضمن قصد دارم از اين به بعد آفيس 2007 و ويستا استفاده كنم
حالا با اين اوصاف چه بخرم؟
2- در كنار اين استفاده نرم افزاري بازي هم مي كنم البته توقع ندارم بازي هاي روز را با آخرين رزولوشن بازي كنم همين كه بتوانم روان و بدون هنگ آنها را اجرا (فعلا) كفايت مي كنم
حالا با اين اوصاف چه بخرم؟
يك سوال خارج از بحث: آيا mB MSI خوب است و اينكه مي گويند با AMD بهتر از بقيه MB ها مچ مي شود راست است؟
دوستان عزيز حالا لطفاكمكم كني
البته Micro system قبلا كمكم كرده ميخوام ببينم بقيه چي ميگن
به نظرم با این بودجت AMD بهتره
سوال خارج از بحثتو میشه اینجوری گفت بعضی از شرکت ها با بعضی از چیپست ها تو مادربوردشون امکانات بهتری ارائه کردن
اون حرفی که بهت گفتن غلط هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)