تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 312 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3117

نام تاپيک: اسرار ماوراء

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

اصلاح شد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستش یه سوال دیگه هم داشتم
    چطوری میشه چاکرا ها رو هماهنگ با هم فعال کرد
    Last edited by zoltrix; 16-11-2006 at 10:40.

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام

در مور هوشیاری در خواب قبلا به قدر کافی توضیح داده شده (صفحات قبل رو بخونید)وای چیزهایی که در این زمینه بهم ثابت شده و تقریبا هر بار تجربه میکنم یکی اینه که همیشه هوشیاری با پرواز در خواب همراه بوده یعنی همیشه احساس میکنم در فضا معلقم دیگه اینکه هنگام هوشیار شدن تا چند ثانیه احساس میکنم از یک تونل تاریک عبور می کنم که یواش یواش یه روزنه نور توش ایجاد میشه و یه مرتبه کاملا روشن میشه
    دیگه اینکه بعد از یکی دو دقیقه هوشیاری هوا شروع به تاریک شدن میکنه و قدر ت پرواز کم و کمتر میشه بطوریکه بعد از یکی دو دقیقه قادر به پرواز از روی ساختومونها نیستم و در یکی دو متری سطح زمین حرکت میکنم
    تازه فهمیدم که هوشیار شدن در خواب یه مسله است و نگه داشتن و کنترل اون هم یه مهارت !خاصی میخواد خیره شدن به یک شی به قصد تجزیه و تحلیل اون باعث میشه که ما به سمت بیداری کامل بریم بر عکس خیره نشدن و گذار و سطحی از روی اشیایی که در خواب میبینیم باعث میشه هوشیاریمونو از دست بدیم و به خواب طبیعی فرو بریم!! یعنی باید مهارت پیدا کنیم که بین این دو حالت باشیم

داره خودمونی میشه m_s20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستان عزیز کم پیدا شدن دلم براتون تنگ شده ذوالقرنین جان .دیر عزیز. نایت مار و مرسدس عزیز. تام بوی جان کجایین؟!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض هاله

يك گلدان گياه يا چند گل تازه را براي ديدن هاله‎ي آنها مورد مطالعه قرار دهيد. هاله‎اي كه اطراف آنها مي‎
    بينيد يك هاله‎ي زنده است. اثر رنگهاي هاله‌اي گلبرگها و برگها را بخاطر بسپاريد. سايه رنگ نارنجي كه در اطراف بخشهاي سبز گياهان مانند ساقه‌ها و برگها مي‎بينيد، مربوط به هاله‎ي رنگ سبز است، همانطور كه در بررسي كتاب سبز، هاله‎اي به اين رنگ را مشاهده كرديد. رنگهاي گلبرگها، هاله‌اي به رنگهاي ديگر ايجاد خواهند كرد.
    هاله‌هاي زنده، ظريفتر و مبهم‌ترند و بنابراين ديدن آنها كمي مشكل تر از ديدن يك هاله‎ي تك رنگ است. اگرچه با تمرين مشاهده‎ي هاله‎ي گياهان نيز آسانتر خواهد شد.
    هاله‎ي يك درخت را مشاهده كنيد. درختي با اندازه‎ي مناسب انتخاب كنيد، كه بتوانيد آن را بطور مشخص و برجسته در زمينه‎ي آسمان نگاه كنيد. بهترين روش مشاهده‎ي درخت، اين است كه در ساعات اول يا انتهاي روز در حالي كه خورشيد پشت سر شما است به آن نگاه كنيد. اگر نور خورشيد، يا هر بازتاب قوي ديگر به چشمان شما بتابد، ديدن هاله‎ي درخت بسيار مشكل خواهد شد. هاله‌ي اطراف درخت به مراتب باشكوه‌تر و قوي‌تر از يك گياه كوچك است. رنگ هاله‎ي يك درخت، نه تنها به رنگ برگها و پوسته‎ي درخت، بلكه به رنگ آسمان نيز بستگي دارد. در يك روز آفتابي، هاله‎ي يك درخت به صورت سايه‌اي از رنگ آبي به نظر مي‎رسد. در يك روز ابري هاله‎ي درخت به رنگ خاكستري -كرم ديده مي‎شود.
    فاصله‎ي مناسب براي ديدن هاله‎ي درخت، بستگي به اندازه‎ي آن درخت دارد. شما بايد بتوانيد تا نوك درخت را بطور كامل در ميدان ديد خود داشته باشيد. حداقل فاصله‎ي شما از درخت، بايد تقريباً سه برابر بلندي آن درخت باشد.
    هاله‎ي يك درخت، بسته به اندازه و قدرت آن درخت مي‎تواند عظيم باشد. گاهي مي‎توانيد در بالاترين قسمت هاله‎ي يك درخت، يك جلوه‎ي فواره‎اي مشاهده كنيد، مانند اينكه هاله‎ي درخت، از نوك آن بيرون پاشيده مي‎شود. دقيقاً مشخص نيست كه چه چيزي اين پديده را ايجاد مي‎كند، و در مورد هر درختي هم مشاهده نمي‌شود. بعضي معتقدند كه روح درخت يا روح طبيعت كه درون درخت زندگي مي‎كند اين پديده را ايجاد مي‎كند. به نظر مي‎رسد كه بعضي از درختان داراي نوعي شعور و آگاهي هستند، بنابراين ممكن است اين عقيده صحيح باشد.

داره خودمونی میشه Aurachakra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مرسدس جان سلام چه سعادتی
    آقا من خیلی دوست دارم بدونم بهترین کتابهای شما چیه ولی هنوز لینکش اشکال داره
    لطف میکنی یه لینک بزاری سر بزنیم
    متشکرم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercedes's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    وراء

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Aurachakra
    مرسدس جان سلام چه سعادتی
    آقا من خیلی دوست دارم بدونم بهترین کتابهای شما چیه ولی هنوز لینکش اشکال داره
    لطف میکنی یه لینک بزاری سر بزنیم
    متشکرم.
    سلام دوست عزیز. ممون از لطف شما.
    دفعه قبل اصلاح شده بود! .مجددا اصلاح گردید.
    قربانت.

داره خودمونی میشه Aurachakra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

حتما من یه اشتباهی میکردم
    الان درسته میتونم برم
    مرسی از لطفت.

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

با سلام به همه دوستان اميدوارم حالتون خوب باشه دلم براي همتون تنگ شده براي نوشتن دوباره خوب بگذريم

من به تاپيك سر مي زنم اما حال نوشتن ندارم آآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآآه
    همتونا دوست دارم

اگه نباشه جاش خالی می مونه zolgharnein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    جاده سانتیاگو

پيش فرض

می بخشید تکراری نوشتم
    Last edited by zolgharnein; 24-11-2006 at 20:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •