شکل ظاهریش تقریبا مثل PS2 هست...
شکل ظاهریش تقریبا مثل PS2 هست...
ممنون tanzad جان
مشکل ميتونه از دو چيز باشه. يا مموری يا فريم ور. که همينجوری نميشه فهميد کدوم يکيشون هستن.راستش تا به حال به همچین مشکلی بر نخورده ام در مورد بازی Worm Open warfare و silent hill که هر دو یهerror میدن . به عنوان مثال برای بازی Worms می نویسه (the game could not be started (8002014c) در ضمن پوشه های موجود در شاخه ی Worm اینها هستش PSP ، x ، wom_ow
ممنون میشم اگه کسی بتونه کمکم کنه
اینو ویرایش کردم تا پست بیهوده ندم یه زحمت دیگه هم دارم کسی برنامه ی کنترل تلویزیون رو داره .
بايد با يک پی اس پی ديگه امتحان کنی. ممنون که نخواستی بيهوده پست بدی.
بعضی دی وی دی ها هستن که توش 5 تا بازی دارن به 1500 تومان. بعضی ها هم 2000 تومان. بستگی دارهیه سوال قیمت بازی هایه Psp چنده؟
سلام عزيز. ميدونم کدوم رو ميگی. نميخواست اونقدر عکس بزاری.آقا مازیار اگر بتونی ( که میدونم میتونی ) اطلاعاتی در مورد بازی دانه سیب و تاریخ منتشر شدنش در ایران به من بدی ، نمیدونی چه کمک بزرگی به من کردی . راستی اصلا بازیش وجود داره ؟ برای چه کنسولی ؟(خیلی مهم ) . راستس از همه مهم تر میدونی کدوم دانه سیب میگم؟ چون وقتی تو گوگل سرچ کردم چند نوع نشون داد . من اونیو میخوام که توش نقش اصلیش یه دخترس به اسم دونن و فیلمش ترکیب انیمیشن سه بعدی ودو بعدی است .
دانه سيب برای پلی 2 اومده. البته برای پلی 1 هم اومده بود. برای پی اس پی فکر نکنم منتشر شده باشه.
ولی يک جايی خوندم که در دست ساخته. بايد صبر کرد.
بازی هارو که شامل يک فايل رار هست بايد بريزی تو پوشه Game 150سلام بچه ها باید بگم که 2 روزی میشه که Psp اومده دستم و هیچی از اون سر در نمیارم فقط تونستم عکس و آهنگ توش بریزم ولی هیچ بازی توش نیست لطفا یه نفر طریقه ریختن بازی تو Psp رو به ما یاد بده مرسی. در ضمن این Psp رو از انگلیس برام اوردن. لینک دانلود بازی هم میخوام. مرسی
البته پيشنهاد ميدم که قبلش يک بار با پی اس پی مموری رو فرمت کنی تا پوشه های لازم ایجاد بشه.
در ضمن پی اس پی تو کپی خور کردی. اگر نکردی بورو به ورژن 3.52 کپی کن.
بازی هارو هم ميتونی از تاپيک مخصوصش تو بخش دانلود بازی دانلود کنی
با با چقدر پست بیهوده میزنی ؟؟
بسه دیگه !
ایول آقا مازیار یعنی الان بازی پی اس توش تو بازاره و پی اس پیش داره ساخته میشه ؟ اگه پی اس توش هست همین الان برم بخرم . هست؟
Last edited by bmwm3gtr; 18-09-2007 at 16:40.
به روی چشم . معذرت میخوام .
Last edited by bmwm3gtr; 18-09-2007 at 16:41.
شما خونه خودت رو از اینی که هست کثيف تر نکن.با با چقدر پست بیهوده میزنی ؟؟
بسه دیگه !
مديران نظارت دارند
بورو بخر اگر پيدا کنی. آخه تو ایران استقبال چندانی نشدایول آقا مازیار یعنی الان بازی پی اس توش تو بازاره و پی اس پیش داره ساخته میشه ؟ اگه پی اس توش هست همین الان برم بخرم . هست؟
=================================================
از دوستان هم معذرت ميخوام که دير جواب ميدم. آخه سرم شلوغه. نميتونم زياد بيام.
نميدونم رسول کجا هست. شايد رفته مسافرت
مرسی از راهنماییت ولی از کجا باید بفهمم کپی خوره یا نه؟ خودم میتونم کپی خورش کنم؟در ضمن پی اس پی تو کپی خور کردی. اگر نکردی بورو به ورژن 3.52 کپی کن.
با تشکر
ای داد بیداد حالمون گرفتی یعنی تو پاساژ لباف هم پیدا نمیشه ؟ ( بازی ماله چه سالیه ؟ )
Last edited by bmwm3gtr; 19-09-2007 at 00:45.
من دارم درباره يخريدpspتحقيق ميكنم وازدوستان عزيز چندتا سوال دارم!
1)pspچندتا ورژن داره ؟ كدومش دوربين داره؟
2)pspچطوري به اينترنت وصل ميشه ؟ايا درايران هم ميشه وصل شد؟هزينه اتصالش چقدره؟
3)حداكثر توسعه ي حافظش چقدره؟
واقعا ممنون ميشم اگه جواب بدين
ببخشيد اگه سوالاتم پيش پا افتاده است!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)