این بازی تمدن4 ماله نوین پندار مشکل داره وقتی میری تو بازی با یه اخطار سیستم رستار میشه...تا حالا دوتا گرفتمو پس دادم...![]()
این بازی تمدن4 ماله نوین پندار مشکل داره وقتی میری تو بازی با یه اخطار سیستم رستار میشه...تا حالا دوتا گرفتمو پس دادم...![]()
شايد سيستمت مشكل داره؟
اين جور مشكلها معمولا به سي دي ربط نداره
ببخشید من call of duty2 خریدم ولی در راهنمای بازی گفته شده باید بازی شماره ی 1 رانصب کنی من بازی شماره ی
1راکهفارسی است رانصب کرده ام ولی باز درهنگام نصب call of duty 2 با پیغام خطا مواجه می شوم در ضمن call of duty 2 من نوشته شده call of duty united offensive expansion pack به نظر شما مشکل ازچیست آیا
ممکن است چون بازی اول فارسی است بازی 2 نصب نشود لطفا اگر راهی هم وجود دارد که بازی شماره 2 بدون شماره
1نصب شود به من بگید.
بابا سیستم خیلی روپاست الله اعلم سیستم دارم باقلوا...فکر نکنم...نوشته شده توسط morteza_pg
![]()
2 نيست نسخه مكمل يك هست احتمالا چون بازي دستكاري شده نصب نميشهنوشته شده توسط toraj
نه اول Call Of Duty 2 رو نصب باید بکنی بعد اون سیدی که خریدی(اکسپانسیون پک)
نه همانطور که NFSMW جان گفت این شماره دو بازی نیست یه مکمل برای نسخه یک بازی هستنوشته شده توسط toraj
و دقیقا همینطوریه که NFSMW گفت بخاطر دستکاری شدن نسخه یک بازی این نسخه نصب نمیشه
راه حل هم اینه که یا نسخه اصلی (یعنی ستاپ اصلی بازی) رو بگیری اونو نصب کنی بعد اینو نصب کنی
یا بیخیال این بازی بشی و بری call of duty 2 رو بگیری
==================
یه تاپیک برای درخواست کرک و سریال بازیها داریمنوشته شده توسط lord_theone
این بازی هم هنوز کرک نشده باید صبر کنید
===================
چه اخطاری میده بهتون ؟نوشته شده توسط lovergod14amorousand
سلام...
دوستان یکی به ما جواب نمیده...
خواهشا تاریخ پست های منو نگاه کنید...
......
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
...........
نمیدونم برای اینکه یه جواب بگیرم بایستی چندتا پست بدم...
اگه اینجوریه از خیرش گذشتیم
ميگه سيدي 1 رو بذاريد موقعي كه ميزارم ميگه سيدي ارجينال رو بذاريد همه سيديها رو امتحان كردم بعدمبعد اين اخطار سيستم ريستار ميشه...داش اميد اين سيدي رو روي سه تا كامپيوتر امتحان كردم سيستم خودم هم خيلي بال وروپاست...نوشته شده توسط OMID
دوست عزیز مشکل شما با روم توتال وار اسکندر هست اگه با این مشکل دارید من جواب شما رو صفحات قبل دادم ولی شما نخوندیدنوشته شده توسط Dash Ashki
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)