تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 131 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 1301

نام تاپيک: معرفي كتاب هايي كه خوانده ايم

داره خودمونی میشه masbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من تازه با این بخش فروم آشنا شدم....نیس اون پایین ماییناس ... منم که تنبل

صد سال تنهایی....گابریل گارسیا مارکز
    کیمیاگر.....پائولو کوئیلیو

اینها دو تا از کتابایی هستند که واقعا روی زندگی آدم تاثیر میذارن و موندگار میشن....البته بعضی رمانها مثل همین کیمیاگر اگر تو سنین پایین خونده بشن ممکنه برداشت دیگه ای ازشون بشه (من کسانی رو دیدم که در نوجوانی کتابهای کوئیلیو رو خوندن و تحت تاثیر همین کتابها بشدت پوچ گرا شدن)....در حالیکه کتابهای کوئیلیو پر از امید به زندگی و نشانه است.

کلا خوندن این دو رمان رو به همه توصیه میکنم....

دوستان اگر کسی کتاب داره اینجا نامشو بزاره تا با هم معاوضه کنیم...من الان شدیدا دنبال گرترود اثر هرمان هسه هستم خوشحال میشم اگه کسی داره خبر بده

2. 3 کاربر از masbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

کتاب بیگانه آلبر کامو :
    این کتاب داستان یک مرد درونگرا به نام مرسو را تعریف می‌کند که مرتکب قتلی می‌شود و در سلول زندان در انتظار اعدام خویش است.
    از شاهکار بودن کتاب همین بس که سارتر نقدش کرده

مسخ کافکا
    داستان مردیه که روزی تبدیل به یک حشره میشه
    فردی که تا دیروز به واسطه ی پولی که در میاورد عزیز خانواده بود امروز...
    کمال ادبیات سیاه کافکا در این کتاب خلاصه میشه. ترجمه اش هم که از کافکا وطنی یعنی صادق هدایته

دنیای سوفی یوستین گوردر
    داستان در مورد دختری به نام سوفی است که در آستانه پانزده سالگی نامه‌های جالب و نوارهای ویدئویی از شخصی به نام آلبرت ناکسدریافت می‌کند که در آنها سؤالات جالبی مانند جهان چگونه پدید آمده‌است؟ که آغاز گر راه آموزش تاریخ فلسفه‌است، مطرح می‌کند. این نامه‌ها در ابتدا مطالبی در خصوص یونان باستان، سقراط و سؤالات اساسی زندگی بشری را عنوان می‌کند. پس از دریافت چند نامه سوفی و آلبرت یکدیگر را ملاقات می‌کنند. موضوع صحبت‌های آنان عمدتاً نظریات فلاسفۀ یونان باستان، امپراتوری روم، قرون وسطی، رنسانس، عصر روشنگری، و موضوعاتی چون انقلاب‌های بزرگ و تا مسائل امروز بشری است. داستان به صورتی جذاب است و سعی می‌کند در ضمن داستان، تاریخ فلسفه را به‌صورت طبقه‌بندی شده به خواننده آموزش دهد؛ همچنین در داستان وقایعی اتفاق می‌افتد که خواننده را تشویق به ادامۀ رمان می‌کند.

این کتاب به معنای واقعی کلمه زندگی من و دیدگاهم رو عوض کرد. کتابی که باعث شد بی نهایت به فلسفه علاقه مند شم. پیشنهاد میکنم حتما بخونید

نمایشنامه سه خواهر چخوف
    این نمایشنامه شرحی بر زندگی و دلمشغولی‌های خانواده پروزروف است که از سه خواهر بنام‌های اولگا ، ماشا و ایرینا و برادرشان آندره ئی تشکیل شده است. این خانواده از وضعیت موجود خود ناراضی است و چشم انداز آینده را تیره و تار و امیدهای خویش را برباد رفته می بیند
    تاثیری که این نمایشنامه بر ادبیات معاصر گذاشت به طرزی باور نکردنی چشمگیره. به نظرم بهترین اثر چخوفه

کتاب موسیو ابراهیم و گل های قرآن ایمانویل اشمیت
    داستان کوتاهه . در عرض 2 ساعت میشه تمامش رو خوند. به معنای واقعی کلمه شاهکاره. داستان درباره ی پسری یهودیه که با مردی سوفی آشنا میشه....

دونکیشوت سروانتز
    بهترین داستان کوتاه سروانتز که تونسته در کمتر از صد صفحه فلسفه ی نیاز به قهرمان و قهرمان پرستی مردم رو نقد کنه
    داستان درباره ی نجیب زاده ایه که با توهم شوالیه بودن سفرش رو آغاز میکنه

4. 10 کاربر از paiinful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض معرفی نمایش نامه شیطان و خدا ژان پل سارتر

عرض ادب به کاربرای عزیز
    متاسفانه به نظر میرسه تایپیک های ادبیات زیاد فعال نیستند...!

نمایش نامه ای که میخوام بهتون معرفی کنم خدا و شیطان نام داره که جرو بهترین آثار ژان پل سارتر محسوب میشه (شاید بعد از تهوع. شایدم بهتر از اونه )

اسم کتاب ایهام داره به خیر و شر

داستان در مورد سردار جنگی به نام گوتز است که باید بین نیکی و بدی راهی رئ انتخاب کنه

حادثه در قرن 16 در کشور آلمان رخ میده. یعنی زمانی که مذهب مسیحیت به اوج خودش رسیده بود. چه از نظر قدرت و چه از نظر سو استفاده از مردم

کتاب 292 صفحه بود که تو 2 روز خوندم! بسیار کتاب عالیهه که بر پایه تفکرات اگزیستانسیالیسم نوشته شده

بازیکنان حاضر در صحنه

اسقف اعظم
    چند سردار جنگ
    یک زن بد...!
    یک کشیش
    یک پیامبر
    و چند نفر دیگه

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

جملاتی از کتاب

وقتی که پیروزی را شرح بدهند معلوم نمیشود که فرقش با شکست کدام است

خشونت برازنده ی کسانی است که چیزی ندارند تا از کف بدهند

وقتی که پولدار ها باهم میجنگند فقیر ها باید کشته شوند

برای عشق و محبت هنوز زود است. ما حق آن را با خون ریختن میخریم!

بدی ظاهرا همه را ناراحت میکند و اول از همه همان کسی را که بدی میکند

اگر تو مرا دوست بداری لذتش را تو میبری نه من. گمشو. نمیخواهم که از من استفاده بکنند!

دنیا سراسر بی عدالتی است. اگر قبولش کنی شریک جرم میشوی و اگر عوضش کنی جلاد میشوی

کتاب جملات عالی زیاد داره پیشنهاد میکنم خودتون بخونید
    Last edited by paiinful; 13-09-2014 at 20:44.

6. 5 کاربر از paiinful بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

من بیشتر دنبال تاپیک با عنوان 'آخرین کتابی که خواندید' بودم. مثل آخرین فیلمی که دیدید...

اما فکر کنم این تاپیک هم کم و بیش همون مضمون رو داره.

به هرحال، آخرین کتابی که خوندم، یه نمایشنامه بود به اسم نصف شب است دیگر دکتر شوایتزر! ترجمه احمد شاملو

کل داستان مربوط به ۲۴ ساعت از زندگی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، دانشمند آلمانی، در بیمارستانی که خود بنا کرده هست.

درکنار وصف شبی مهم از زندگی دکتر شوایتزر، کتاب داستانی عاشقانه را نیز توصیف میکند، کشمکش دو مرد برای بدست آوردن یک زن.

کتاب کلاً ۲۰۲ صفحه هست که میشه سریع تمومش کرد. قلم نویسنده، ژیلبرسسبر، فوق العاده هست و هنوز این صفحه تمام نشده دلت میخواد بری صفحه ی بعد.

یکی از چیزهایی که من خیلی دوست داشتم، دیالوگ های فوق العاده در این کتاب بود، دیالوگ هایی که اکثراً عاشقانه بود:

• حقیقتی که میشود فهمید، اما نمیشود فهماند.
    • خوشبختی را فقط از پشت سرش میشود دید.
    • انتخاب یعنی قربانی کردن.

8. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mahmoodsedaghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    36°18′N 59°36′E

پيش فرض

آخرین کتابی که خوندم که نه ولی آخرین رمانی که خوندم از نویسنده روستایی به نام " مارسل پانیول "هست.

رمان" ژان دو فلورت دختر چشمه " و " قصری برای مادرم " هر دو مخصوصا قصری برای مادرم بسیار ساده-- نویسنده روستایی که میگن برا همینه--ولی جذاب بودن برام .

10. 4 کاربر از mahmoodsedaghat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

آخرین کتابی که خواندم: وقتی نیچه گریست، اثر اروین یالوم، ترجمه سپیده حبیب

کتاب آمیزه ای از واقعیت و خیال هست، شخصیت های واقعی، روابط خیالی (و گاه واقعی). داستان نیچه و دوستش "پل" که عاشق دختری (لوسالومه) میشوند که از نظر احساسی و تعهد، بی بند و بار است.

نیچه که حس میکند لوسالومه و پل با دوستی و ترک او، به وی خیانت کرده اند، در آتش عشق لوسالومه میسوزد و دم نمیزند. افسرده و عصبی است. لوسالومه از دکتر برویر (از بنیان گذاران راوانکاوی کنونی) درخواست میکند تا با حرف زدن نیچه را درمان کند.

دکتر برویر که شیفته و رامِ بی پروایی و زیبایی لوسالومه شده، قبول میکند. ناقافل از اینکه نیچه، چه تاثیر عمیقی بر زندگی او خواهد گذاشت.

+

اگر اشتباه نکنم این تنها ترجمه کتاب نیست، اما این ترجمه به دلیل پاورقی های فوق العادش پیشنهاد میشه.

برام سخت هست بگم کتاب رو دوست داشتم یا نه. من کتاب رو با یه پیش تصور و انتظار دیگه ای خوندم که هرگز بهم اون آرامش و آنچه دنبالش بودم رو نداد، اما در نهایت از فلسفه نیچه بسیار خوشم اومد. در واقع گفتگوهای نیچه و برویر قرار بود به خواننده چیز دیگه ای رو منتقل کنه، که من اصلاً لمسش نکردم. در عوض عاشق این مشاوره از یک زاویه دیگه شدم.

چند خط از این کتاب:

• زنی است با شخصیت نابالغ و از نظر جنسی رشد نیافته، کودکی که ناشیانه به قالب زنی در آمده است.
    • گفت و گویی چنین بی پرده با دیگری چقدر نیروبخش و نشاط آور است.
    • امید یک ضرورت است.
    • افکاری بیگانه که نه ممکن بود و نه خوشایند. با این حال، از آن ها استقبال می کرد.
    • نباید زندگی را با نوید زندگی در آینده اصلاح کرد یا از بین برد. آن چه جاودانه است، این زندگی و این لحظه است.
    • (در باب دین) اسارت مذهبی، تکریم ضعفا، رکود، بیزاری از جسم، شادی و دنیا.

کتاب بعدی: یک عاشقانه آرام، نویسنده: نادر ابراهیمی

12. 9 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض یک عاشقانه آرام

سلام،

آخرین کتابی که خواندم: یک عاشقانه آرام، اثر نادرابراهیمی

کتاب شرح حال زندگی گیله مردی (مردی از گیلان : دی ) و همسر آذری اش به نام عسل است. داستان از زبان گیله مرد با نگارشی خاص است، که چند صفحه اول کمی برایم نامفهوم بود، اما کم کم عادت میکنید. یا شاید هم نگارشی عادی، برای من غیرنرمال، چون کتاب وقتی نیچه گریست را تازه تمام کرده بودم و هنوز تو حال و هوای اون نوع ادبیات بودم.

به هرحال، داستان از قبلِ انقلاب اسلامی آغاز میشه و تا بعدش ادامه دارد. تمام داستان خلاصه می شود در رابطه ی عاشقانه ی میان این زوج، صحبت های آنها و اینکه چطور تمام عمر تلاش میکنند شعله ی این عشق را روشن نگاه دارند.

کتاب بدی نبود، سرشار از جملات زیبا، ۲۳۹ صفحه که البته باید اعتراف کنم از حدود صفحه ۱۵۰ به اینور برایم تکراری شده بود و برای همین خواندنش بیشتر از معمول طول کشید.

جملات برگزیده شده، که زیاد هستن:

• عشق، دل مضطرب نمی خواهد.
    • نمازی که از روی عادت خوانده شود، نماز نیست، تکرار یک عادت است: نوعی اعتیاد.
    • عادت، ردِّ تفکر است و ردّ تفکر، آغاز بلاهت است و ابتدای دَدی زیستن.
    • قلبم را که دزدیدی، دست کم نگاهت را ندزد!
    • برای عاشق، زمان وجود ندارد.
    • یاد، انسان را بیمار میکند.
    • عشق، تن به فراموشی نمی سپارد - مگر یک بار، برای همیشه.
    • مشکل، زندگی را زندگی میکند. مشکل، به زندگی معنی می دهد.
    • ادبیات، نوعِ نابِ زندگی ست، خانم! انسان، تا درد نکشیده باشد نمی تواند درد را بنویسد.
    • عاشق «شدن» مساله یی نیست؛ عاشق «ماندن» مساله ی ماست: بقای عشق، نه بُروزِ عشق.

14. 5 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام،

آخرین کتابی که خواندم: آهنگ عشق - ترجمه: اصغر سعیدی

توضیح اینکه این کتاب تحت عناوین دیگه هم ترجمه شده. ویکی پدیا:

میتونم بگم یکی از بهترین کتاب هایی بود که این اواخر خواندم و ناراحتم از اینکه چرا اینقدر سریع خوندم و تمامش کردم. نثر آندره ژید با ترجمه آقای سعیدی بسیار روان، زیبا، بدون هیچ اضافه گویی و توصیفات ملال آور است.

داستان کتاب درباره ی کشیش روستایی است که دختر بچه ای کور را در شرایط زندگی بسیار پست و بدی پیدا میکنه و حس میکنه موظف هست بر خاکستر جمع شده بر زندگی دخترک فوتی کند. دختر وارد زندگی، خانه و خانواده ی او میشود و به سرعت نشان میدهد چقدر با استعداد است. داستان بیشتر درباره تفکرات و رابطه ی کشیش با این دختر است.

ادبیات خاص آندره ژید نیازی به تعریف و توضیح ندارد. تفکراتش بیشتر از فلسفه نیچه سرچشمه میگیرد و حتی تو این کتاب ۱۰۰ صفحه ای هم میشود به وضوح این موضوع را لمس کرد. او معتقد است که خدا را باید در زمین یافت و ستایش او یعنی لذت بردن از مائده های زمینی.

جمله ی معروف وی: « وقتی از عملی لذت می‌برم، برای من دلیل خوبی است که آن عمل را انجام بدهم... مادامی که لبانت برای بوسیدن هنوز شیرین است، سیراب کن »

در دل داستان کم پیش میاد که یک جمله ی شعارگونه پیدا کنین و بخواین برگزینین. بلکه باید به کل نگاه کرد و زیبایی و مفهوم در کل داستان دیده میشه نه چند خط و جمله، با این حال، جمله های برگزیده:

• آن کسانی در مسائل مهم و عمده اهل دقت و اعتمادند که در مسائل جزئی و پیش پا افتاده هم، دقت و مورد اعتماد بودن خود را نشان دهند.
    • پیش از آن که خود را آماده به اعتراف کنم، مطلب را آغاز کردید.
    • عشق راستین، همواره با پنهان کاری و توداری و شرم و سرخ و سفید شدن همراه است.
    • پس کسی که (ازناداری) نمی خورد، درباره ی کسی که (دارد و) می خورد قضاوت بد نکند، چون خداوند نفر اخیر را پذیرفته است.
    • هیچ چیز در ذات خوب نجس نیست، آن برای کسی وقتی نجس است که آن را نجس بپندارد.
    • ایجاد قید و شرط نه با حکم قانون، بلکه به سائقه ی عشق و محبت باید القا گردد.
    • دلم میخواست گریه کنم، اما احساس می کردم که قلبم خشک تر و بی حاصل تر از بیابون برهوت است.

16. 6 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

سينوهه پرشك فرعون هم جزو رمان حساب ميشه ديگه ؟
    فوق العاده بود ... محشر ...

رمان400صفحه ایی که بعضی خیالات و بعضی واقعی میدانند.2سال پیش خوندمش با فرهنگ مردم باستان کمی آشنا شدم

اگه نباشه جاش خالی می مونه sistani14's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    نیشابور

پيش فرض

نفرین یک جسد اثر:دل آرا دشت بهشت-کاربر انجمن نودهشتیا
    یلدا اثر:مودب پور
    کودک سرباز دریا اثر:ژرژ فون ویلیه
    خورشید نیمه شب اثر:استفنی مایر
    جراح دیوانه اثر:یورگین توروالت---ااین رمانو توصیه میکنم حتما بخونید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •