Hi
I want an article about vandalism.
I googled it but i couldn't find a good article
please recommend me a good link for vandalism
thanks
Hi
I want an article about vandalism.
I googled it but i couldn't find a good article
please recommend me a good link for vandalism
thanks
did you try wikipedia?I bet you can find a decent article there
yes but it was not decent
well that depends on your definition of "decent" and good luck finding it
دوستان کسی هستش که تمرینات و متون ترجمه شده کتاب reading skillfully 2 رو داشته باشه؟
سلام
ببخشید من کتاب new interchange 1 - teacher's book رو میخواستم واسه دانلود .
اگه اطف کنید ممنون میشم.![]()
آیا در زبان انگلیسی ، افراد موفق و نخبگان انگلیسی زبان برای یادگیری موفق زبانهای دیگر مثل فرانسه و ایتالیایی و چینی و لاتین و یا موفقیت در آزمونهای دانشگاه در رشته هایی مثل تاریخ ، ادبیات ، حقوق ، هنر ، و سایر علوم انسانی به طور گسترده از لایتنر استفاده کرده اند و به این عامل موفقیت در مصاحبه های خود اشاره کرده اند؟ اگر بله در صورت امکان لینک آن را قرار دهید؟
اصولاً استفاده از روش جعبه لایتنر چقدر در میان دانشگاههای علوم انسانی غربی برای آموختن زبان غیر انگلیسی رایج است؟
البته روش لایتنر یک روش علمی پذیرفته شده است ، اما سؤال من این است که این روش برای آموختن زبان غیر انگلیسی و دروس دانشگاهی مثل تاریخ و ادبیات چقدر در غرب عمومیت دارد؟ در صورت امکان لینک برای پاسخ مثبت و منفی خود قرار دهید
Last edited by 7777; 10-07-2011 at 11:54.
با سلام کسی Achievement Test Top Notch 2A رو داره ؟ این یک سری تست و سوال هست برای Top Notch 2A اگه کسی داره برام بگزاره . یا اگر این رو ندارید یک سری تست و سوال از این کتاب برام بگزارید . باتشکر .
![]()
بسم الله الرحمن الرحیم
به دنبال یک متن انگلیسی در سطح آسان elementary هستم. موضوع این متن میتونه طبیعت و یا هر موضوع دیگه باشه. اندازه متن هم حدود 1 صفحه A4 کامل باشه خوبه. یک متن در سطح اول دوم دبیرستان.
(نوع متن هم مثل متن ها موجود در کتاب کمبریج و ...)
قریبا نیاز فوری به این متن دارم ...
بیایید با هم چت کنیم ، به هم دیگر ایمیل انگلیسی بزنیم و مهمتر از همه یک وبلاگ تماما انگلیسی بسازیم و به اون مطلب اضافه کنیم تا انگلیسیمون پیشرفت چشمگیری کنه.ممنون میشم.اگر حتی یک نفر هم اینو قبول کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)