دوستان یک سوال اگر یک فردی تیروئید داشته باشه الان و سال دیگه سنش به کارت معافیت گرفتن می خوره به دلایلی از ایران خارج بشه بعد 4-5سال میتونه باز بیاد کارت معافیت پزشکی بگیره؟
دوستان یک سوال اگر یک فردی تیروئید داشته باشه الان و سال دیگه سنش به کارت معافیت گرفتن می خوره به دلایلی از ایران خارج بشه بعد 4-5سال میتونه باز بیاد کارت معافیت پزشکی بگیره؟
نه نمیتونه.ولی اگه الان بره و 4 پنج سال اونجا بمونه،میتونه با پرداخت یه مقدار پول(دقیقاً نمیدونم،یکی دومیلیون فکر کنم) میتونه معافیت بگیره.
دوستان یکی از اشناهای ما یه سوال کزد گفت بپرسم
:این بابا متولد 68 نیمه اول و در حال حاظر داره دیپلم میگیره یعنی 20 واحد توی بزرگسالان مونده تا خرداد تکمیل میشه و دیپلم میگیره حالا میخواست دفترچه کارشناسی دانشگاه ازاد بگیره و کنکور بده میخواستم بیینم قضیه این چطوری کلان
اگه تا خرداد تمام ميشه كه فك نكنم مشكلي داشته باشه .
با من هستید؟؟؟ مجبوره تا خرداد تموم کنه واگرنه باید دفترچه بفرسته که غیبت نخوره
دوستان بی زحمت جوابم بدید ممنون میشم میخوام به این بابا بگم
بعد من از یکی شنیدم از سال بعد تمام تک فرزند هایی که پدرشون زیر 59 هست معاف میشن راسته یا نه؟؟؟؟
کسی درباره سرباز معلم چیزی میدونه؟ یه بخش نامه برای معلم ها اومده که بچه هاشون میتونن برن سرباز معلم بشن ، میخواستم بدونم سرباز معلم دقیقا چه کاری میکنه ، اگه کسی اطلاعات کامل تری داره بگه ممنون میشم
تا جایی که من میدونم به نقاطی مثل روستا یا جاهایی که کمبود معلم هست فرستاده میشن تا توی ابتدایی تدریس کنن.
چه جالب!یکی نیست بگه وقتی قانون رو تصویب نکردین چرا قبلش تو بوق و کرنا کردین و گوش فلک رو کر کردین و به این همه جوون امید بیخودی دادین که نه ما اینو تصویب کردیم و از نیمه ی 89 هم اجرا میکنیم.بعد میگن چرا ملت ...!هیچی اصلا ولش کن.من خودم مشمول این قانون تصویب نشده بودم ولی میدونستم اینجا ایرانه و امروزش با فرداش خیلی فرق داره قیدشو زدم و رفتم سراغ معافیت پزشکی.حالا منتظر وقت کمیسیون هستم.کسی میدونه بعد از معاینه ی بیمارستان چقدر طول میکشه نامه شورای پزشکی بیاد؟بعدش معاینه کمیسیون پزشکی چند ساعت طول میکشه؟منظورم چند ساعت باید تو صف وایسیم؟آخه من کنکور ارشد دارم!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)