تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بهترین سرویس دهنده adsl رو انتخاب کنید (از هر نظر)

راي دهنده
1056. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • داتک (www.datak-telecom.com)

182 17.23%
  • سپنتا (www.sepanta.net)

130 12.31%
  • پارس آنلاین (www.parsonline.net)

204 19.32%
  • شاتل (www.shatel.ir)

148 14.02%
  • ندارایانه (www.neda.ir)

34 3.22%
  • موارد دیگر

167 15.81%
  • آسیا تک (www.asiatech.ir)

159 15.06%
  • شهراد (www.shahrad.net)

21 1.99%
  • فن آوا (www.fanava.com )

11 1.04%
صفحه 124 از 645 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224624 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 6447

نام تاپيک: بررسی سرویس دهنده های Adsl : اینترنت پر سرعت

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض

سلام دوست من شما هم در مرکز ایت الله کاشانی هستی بعدشم p2p ها هم برای شما بازه
    اولش باز نبود
    ولي يكي از بچه يه فايل آپلود كرده بود تو سند اسپيس من از سر كار ميرفتم ميتونستم دانلود كنم ولي از خونه كه ميرفتم اصلا لينكش رو نشون نميداد ولي پيغام ميداد كه سرور خرابه زنگ زدم پشتيبانيش گفتم بهش اينجوري خلاصه بهش گفتم بياد تو ياهو منم اددش كردم تو ياهو مسنجر لينك رو بهش دادم اونم نگاه كرد گفتش برا منم ميگه سرور خرابه در حالي كه من از سر كارم ميرفتم سالم بود خلاصه بعد از چند روز دوباره امتحان كردم ديدم لينك رو نشون داد ولي اينبار كليك كه ميكردم روش يك دقيقه ايد واي ميستادم مثله رپيد شر شماره مينداخت و بعد دانلود ميشد البته خوب يخورده مشكل داره تو اين مورد

آخر فروم باز jak_1300's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    italia , pisa

پيش فرض مودم

راستی نگفتی مودمت رو پس گرفتن یا نه قرار شود خبرش رو بدی
    آره زنگ زدم بهشون گفتم ميخوام مودم بخرم برا خودم اينو پس بدم بهتون گفتش كه باشه وردار بيار گفتم با پيك بفرستين بگيره ديگه گفت نميشه بايد بياري اينجا ما تست كنيم اگه سالم بود بعد پولت رو بهت ميديم
    منم كه وقت نميكنم جز پنجشنبه ها حالا نميدونم پنج شنبه ها هستند يا نه كي حال داره بره اونجا ميخواستم بخوابم پنجشنبه رو

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

نه بايد خودت امتحان كني برايه من كه مركز مخابراتمون حكمت شعار بود 5روز طول كشيد
    زنگ زدم به پورصائب گفتم كي وصل ميشه نگاه كرد ديد وصل شده كف كرده بود منم يه تيكه بارش كردم كلي خنديد منو ميشناسه يه موقع اگه خواستي بگو من از طرف آقايه عليخاني معرفي شدم با من خيلي خوبه
    برايه شما اگه ديروز برده فكر ميكنم تا پنجشنبه وصل بشه اگه نشد ميوفته تو هفته بعد
    وصل شدي خبرمون كن چند روز ديگه زنگ بزن ازش سوال كن بگو ميخوام ببينم وصل شدم يا نه
    اتفاقا زنگ زدم ميخواستم بگم تعريف شما رو زياد شنيدم تو اينترنت بچه ها همه از شما طرفداري ميكنن مخصوصا اقاي عليخاني خيلي تعريف شما رو كرده ولي يادم رفت اصلا آخرش دوباره گفت من پورصائب هستم گفتم خوشبختم مركز مخابراتي ما فرد اسدي هستش طرشت اول جناح هستم من البته من 1شنبه درخواست دادم پيكشون ديروز اومد قرارداد بهم داد يكيشم امضا گرفت بردش با مدارك خودم

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

اتفاقا زنگ زدم ميخواستم بگم تعريف شما رو زياد شنيدم تو اينترنت بچه ها همه از شما طرفداري ميكنن مخصوصا اقاي عليخاني خيلي تعريف شما رو كرده ولي يادم رفت اصلا آخرش دوباره گفت من پورصائب هستم گفتم خوشبختم مركز مخابراتي ما فرد اسدي هستش طرشت اول جناح هستم من البته من 1شنبه درخواست دادم پيكشون ديروز اومد قرارداد بهم داد يكيشم امضا گرفت بردش با مدارك خودم
    دوست عزیز حالت خوبه که هفته دیگه یکشنبه به بعد منتظر وصل شدنش باش اگه می خوای متوجه بشی که خط وصله بهتره از مودمت چک کنی چون بعد از اینکه مخابرات خط رو رانژه می کنه یک روز طول می کشه تا به شرکت اطلاع بده اگه وصل شود خبرشو بده که خط توی منطقه شما خوبه یا نه

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

راستی شما که قبلن از صبا گرفتی چند روزه خط رو برات رانژه کردن

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من كه از همون مودم صبانت گرفته بودم استفاده ميكنم ولي خوب سرم كلاه رفت خودم ميتونستم با 45000 مودم 2 پورت بگيرم اينو بهم دادن 60000 يه پورت لن داره فقط خوبه ولي گرون دادن بهم

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

خودشون میگن 3 تا 1 هفته ولی من مگم حداقلش 1 هفته و حداکثرش 2 هفته طول می کشه اینم تازه بستگی به مرکز مخابراتی داره راستی زودتر برو از خانوم واحدی یوزر و پس رو بگیر چون من وقتی خطم وصل شود نزدیک 2 ساعت طول کشید تا تونستم پیداش کنم البته با یکم داد و بی داد اخه به این راحتی جواب نمی ده اینو گفتم که سر کار نری ها
    آخه الان وصل نشده ميشه زنگ زد؟؟؟ خود خانم پورصائب بايد ميگفت هيچي بهم نگفتش . خانم واحدي چيكارست؟؟
    مركز مخابراتي ما فرد اسدي هستش طرشت اول جناح هستم من تازه رفتيم اونجا مخابراتش نميدونم كجاست

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

به بین از روزی که میان فیش رو می گیرن 1هفته طول می کشه اگه شما دیروز داده باشی از یکشنبه باید حداقل منتظرش باشی اگه توی هفته اول خط رو وصل نکردن زنگ بزن به خانم پور صائب بهش بگو تا دنبال کارت رو بگیره اما وقتی خط رو برات رانژه کردن اگه خودت فهمیدی که باید زنگ بزنی با مسولش که یوزر و پس بهت بده اسمش خانم احدی بود یا واحدی دقیقا یادم نیستش ولی من قبل از اینکه خط رو رانژه کنن از خانم پور صائب پرسیدم که یوزر پس رو بهم میشه بدی گفتش مسولش کس دیگه ای هستش و زمانی که خط وصل بشه زنگ می زنه ولی زمانی که خط برام وصل شود فرداش منتظر زنگشون بودم که زنگ نزدن بعد خودم زنگ زدم و به هر زحمتی که بود پیداش کردم و ازش گرفتم راستی چه سرعتی ازشون گرفتی اگه 128 گرفتی باید بگم خیلی خوبه سرعتش

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من كه از همون مودم صبانت گرفته بودم استفاده ميكنم ولي خوب سرم كلاه رفت خودم ميتونستم با 45000 مودم 2 پورت بگيرم اينو بهم دادن 60000 يه پورت لن داره فقط خوبه ولي گرون دادن بهم
    مودم رو بی انصاف ها خیلی گرون دادن فکر کنم اگه خودت می رفتی بیرون می گرفتی یه 10000تومنی با شرکت فرق داشت به هر حال دیگه گرفتی و دیگه کاریش نمی شه کرد

اگه نباشه جاش خالی می مونه toadstool's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

آخه الان وصل نشده ميشه زنگ زد؟؟؟ خود خانم پورصائب بايد ميگفت هيچي بهم نگفتش . خانم واحدي چيكارست؟؟
    مركز مخابراتي ما فرد اسدي هستش طرشت اول جناح هستم من تازه رفتيم اونجا مخابراتش نميدونم كجاست
    مركز مخابراتي فرد اسدي : خيابون آزادي سر استاد معين

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •