دوستان بسته اشتراکی ۵۰ گیگ رو حذف کردن؟
سلام
دیگه بسته های گرون قیمت نخرید همون بسته رو دو برابر استفاده کنید در تمامی اینترنت ها
آموزشش تو این سایته
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دیگه بسته های گرون قیمت نخرید همون بسته رو دو برابر استفاده کنید در تمامی اینترنت ها
آموزشش تو این سایته
دوستان کسی میتونه از پنل نگاه کنه ببینه براش این اینترنت اشتراکی هست یا خیر؟
تمامی گوشی های اندروید بالاتر از 8 و ای او اس بالای 13 از VOLTE پشتیبانی میکنن
(همچنان خط من باگ خورده سرویس فعال نمیشه میگه ک بسته دیگری برای شما رزرو است چون فک کنم من جز اون اون اولین نفرایی بودم ک S8+ گرفتم اتوماتیک روشن شد و VOWIFI فعال داشت بعد از اینکه VOWIFI قطع شد سرویسمم ب کل قطع شد و انتظار مکالمه فعاله خود پشتیبانی هم نمیتونه فعالش کنه 1 ماهه تیکت زدن که بتونن مشکل رو رفع کنن هنوز نتونسته پشتیبانیش کاری بکنه )![]()
دوستانی که فنی اطلاع دارن، با قطعی برق انتن میره و تا ۵ دقیقه بعد وصل نمیاد.... ایا این موضوع طبیعیه؟ چون من قبلاً ندیدم
مناطق روستایی
رفقا این باند اگه ب مرحله اجرایی برسه با مودم های فورجی ک این باند ر ساپورت میشه سیم کارت تی دی ال تی انداخت و استفاده کرد؟
جزییات اینترنت رایگان انتخاباتی و زمانبندی نامنویسی آن
وزیر ارتباطات با تشریح جزئیات اعطای یک ماه اینترنت رایگان به همه کاربران، حجم مصرفی این بسته اینترنت را ۷ گیگابایت اعلام کرد.
ثبتنام فقط از طریق سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خواهد بود و زمانبندی نامنویسی از این قرار است:
ساعت ۱۲ دوشنبه ۳ خرداد تا ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۰ و یا ۱ میباشد.
ساعت ۱۲ سه شنبه ۴ خرداد تا ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۲ و یا ۳ میباشد.
ساعت ۱۲ چهارشنبه ۵ خرداد تا ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۴ و یا ۵ میباشد.
ساعت ۱۲ پنج شنبه ۶ خرداد تا ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد: افرادی که رقم آخر کد ملی آنها ۶ و یا ۷ میباشد.
ساعت ۱۲ جمعه ۷ خرداد تا ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد: افرادی که رقم اخر کد ملی آنها ۸ و یا ۹ میباشد.
ساعت ۱۲ شنبه ۸ خرداد تا ساعت ۱۲ دوشنبه ۱۰ خرداد، ثبت نام برای تمامی کد ملیها آزاد میباشد.
در ایران طبیعیه چون باطریها که خراب میشن اپراتور عوض نمیکنه امکان وقوعش هم هر جایی هستش
شکایت بزنید 195 تعداد بالا شاید رسیدگی شه
این باتری چقدر باید جوابگو باشه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)