پینگ بالاست پکت لاست بالایی وجود داره کلا زدن ترکوندن اینترنت رو عین خیالشون هم نیست...
پینگ بالاست پکت لاست بالایی وجود داره کلا زدن ترکوندن اینترنت رو عین خیالشون هم نیست...
پینگ که نسبت به قبل تغییر محسوسی نکرده که الان بگیم بد شده
ربطی به اوضاع الان نداره
کلا روی سرویس دهنده های مختلف تو ساعات خاصی مشکلات محسوسه هنوز... روی ایرانسل هم یه هو اینترنت قطع میشه دوباره می یاد خودش یا شما پینگ خط رو بگیری پکت لاست 2تا 4دررصدی مشخه روی خط...
ولی برای خیلیا پینگ 4g از داخل حداکثر 36 هست از خارج هم تا80 -90 پایین میاد .شاید اهواز وضعیت جالبی نداره.
پینگ واقعی نسل ۴ باید زیر ۲۰ باشه
۴۰ تا ۶۰ فرق زیادی نداره اهواز هم بعضی وقت ها مخصوصا اوایل بیشتر روی ۴۰ بود البته کیفیت و فاصله از دکل هم بی تاثیر نیست برای همینه بعضیها بمقدار جزیی پایینترن
Last edited by arash59b; 21-04-2015 at 23:08.
رفتم دفتر ایرانسل سیمکارت خریدم.... سیمکارت هدیه گفت 1ماه دیگه به ادرس پستیتون میاد... مگه هدیه رو همونجا تحویل نمیدن؟![]()
رشت کسی 4 جی وصل شده ؟ میشه بگید کدوم خیابون ؟ کل شهر من 3 جی وصل هستم فقط !!!
------
گوشی نوت 4 را نمیشه کاری کرد فقط lte وصل بشه ؟ !!! آخه فقط گزینه 2 و 3جی و همه باهم با lte را داره ؟ به تنهایی 4 جی نداره !!!
![]()
Last edited by naim697; 22-04-2015 at 03:29.
بسته اینترنت چند کاربره از ایرانسل فعال نکنید!
شدیدا ایرانسل داره باهاش کلاه برداری میکنه.
یه بار حجم باقی مانده اینترنت در پنل کاربری و کد ussd رو اشتباه نشون میده و پس از پیگیری های فراوان متوجه میشی بدون هیچ اطلاع رسانی قبلی کدش عوض شده
یه بار بجای اینکه از حجم حساب چند کاربرت کم بکنه مستقیم میاد از شارژ اصلی مشترک کم میکنه و این میشه که 15 هزار تومان از حسابم کسر میشه و هنوز برگشت ندادن
الان هم بجای اینکه بیاد از بسته شبانه کم کنه جدیدا از حساب چند کاربره کم میکنه!![]()
تقریبا همه جای رشت 4جی داره...
من تو شهردار تو سبزه میدان و لاکانی و امام خمینی به 4G وصل شدم.سرچ بزن پیدا کرد وصل شو
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)