بچه ها تعرفه های مارمالاد توی سایتش از دسترس خارج شده . انگار دارن کارایی میکنن.
کاشکی 1 مگ نامحدود همون 46 تومن بشه .
بچه ها تعرفه های مارمالاد توی سایتش از دسترس خارج شده . انگار دارن کارایی میکنن.
کاشکی 1 مگ نامحدود همون 46 تومن بشه .
تو برنامه اومده که احتمال زیاد تا یک یا 2هفته آینده نامحدودا حذف میشن اونوقت شما میگی ارزونترش کنن
شایدم تا آخر همین هفته حذف بشن
Last edited by farshad0123; 15-07-2014 at 13:44.
کب گفت ؟ بعد توقع دارن کاربرا هم بمونن مخابرات![]()
یعنی چی بابا ؟؟این چه فیلمیه اینا در اوردن . توی 2 ماه گذشته 40 بار تعرفه هارو عوض کردن .
فرشاد منبعت چیه ؟؟
![]()
خودم هم خسته شدم دیگه باید سریع از شر مخابرات خلاص شم 10بار نامحدودا و شبانه رو حذف کردن دوباره برگردوندن مسخرمون کردنخود اپراتور ها هم گیج شدن دیگه
سرعت الان نابوده. صفحه هم باز نمیشه ... پینگ که هیچی ... یک مسئله ی بود چند سال پیش توی اصفهان رفته بودم دنبالش بعد کارم یکم طول کشید به طرف گفتم نمیشه کار ما رو راه بندازی شیرینی هم پیش ما داری . گفت این جا رو هم مثل خوزستان بی قانون نکن هر وقت نوبت کار شما برسه انجام میشه . از حرفش ناراحت شدم اون موقع گفتم چی میگه واسه خودش ، ولی خدا می دونه استان بدتر از خوزستان نیست. واقعا بی قانون و بی منظق هستن تمام مسئولینش که باید بقیه مسخرمون کنن .![]()
فرشاد جان من هم آمارشو درآوردم . فعلا به احتمال زیاد نامحدود ها جمع میشن. اما هنوز قطعی نیست .
فردا مشخص میشه
اینو حتما ببینید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ..![]()
دقیقا 1مگ رو همون 1مگ ست کردن تو ibs
![]()
Last edited by farshad0123; 15-07-2014 at 18:59.
خداحافظ ibs خیلی حال دادی بهمون هی از کار میفتادی دل کاربرا شاد میشد
دیگه ibs رفت withfree شد دیگه موندن مخابرات بیفایده است
Last edited by farshad0123; 15-07-2014 at 19:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)