دیشب ساعت رایگان سرعت سایتای خارجی روی 5 کیلوبایت بودولی الان باز درست شده
دیشب ساعت رایگان سرعت سایتای خارجی روی 5 کیلوبایت بودولی الان باز درست شده
برای من هم همین طوره من طرح بعثت ام- طی یک هفته اخیر که کمی اینترنت ثبات داشت و هر شب (از1 تا 7 فقط واسه دانللود بیدار می موندم و در ساعات مختلف هر شب چک می کردم ) سرعت دانلود رایگان شبانه ام 30 کیلو یا 20 بود هم سرور داخلی هم سرور خارجی ولی قبلن ها که خدا بیامرزه اون زمان ها رو ، در بهترین حالت سرعت دانلود شبانم 90 بود بچه ها مال شما هم همین طوره ???باز زنگ بزنیم واسه این سرعت کم هم شکایت کنم ??? یا مال همه این طوره???
ماله منم بعثت هست .بیشتر از یکه هفته هست همین طوری هست سرعت از 40 بیشتر نمیشه.سرورهای خارجی که قطع و وصلی هم داره.کلا این یه هفته رو هیچی نگرفتم شبا ارزش نداره سیستم روشن باشه.
والا من بعثت داشتم سرعت همین بود نقره پاییزه گرفتم قیمتش همونقدر درمیاد ولی شبی راحت 2.6گیگ میگیرم روزانه هم 4مگ هست.به نظرم خودتو اذیت نکن از سایت نقره ای بگیری راحتری.
شما فیبری یا مسی؟..........
فیبر.......
هر چی سرعت بیشتر باشه که حجم مون زودتر تموم میشه که !! تازه طرح نقره ای 2 گیگ به ازای هر ماه هست که بخواهیم گیگ بیشتری بگیرم قیمت اضافه تر باید بدیم و اصلا به صرفه نیست
تازه این اینترنتی مخابرات که مصرف می کنیم حجم خیلی زود تموم میشه یه سرچ عادی گوگل واسم 10 مگ مییفته تقریبا ، یا مثلا یک ساعت بیام یه همین انجمن پیج های مختلف رو سر بزنم حدود 15 مگ میفته در عرض یک ساعت دیگه شما حساب کار دستتون میاد که با فرض سپری کردنچندین ساعتتتتتت در رووزز در اینتنرت همه روزه (بدون احتساب اینترنت شبانه شب) یه 400 مگ راحت کم میشه هر روز
طرح نقره ای اصلا به صرفه نیست تازه تمامی اپدیت ها هم بسته است !! اون 400 مگ حدود 200 مگ واقعا الکی هدر میره هر روز، یک میل حتی چک کنم در میل (میلی که فقط وارد اینباکس شوم و بعد چند عدد میل بخونم )حدود 6 مگ واسم میفته ، وحشتناک این امار بالاست
شما بچه هایی که طرح نقره ای یاطلایی هستید هم همین طور هستید ??چک کردید که واقعا صرف یک سرچ ساده چه قدر از حجم کم می شود? با حجم دو گیگ در ماه واقعا چه طوری سپری می کنید ???![]()
سرعت الان به زور به 30 کیلوبایت می رسه . طرح طلایی 2 مگ خریدیم خیر سرمون80 هزار تومان پوله دانشجوی مملکت ایشالا گیر کنه تو گلوشون
![]()
با کمال تعجب سرعت من بعده 1 هفته امشب خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا الان قطع بود ار رنج آپی جدید هم رو نمایی کردن 5.232.64.XXX
بعد از توزرد در اومدن آسیاتک حالا هم نوبت مخابرات شد من که رفتنی شدم از این سرویس گند و بی پشتیبانیچرخش برای اونایی که مجبورن ایشالله بچرخه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)