تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1239 از 1805 اولاول ... 2397391139118912291235123612371238123912401241124212431249128913391739 ... آخرآخر
نمايش نتايج 12,381 به 12,390 از 18045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی

اگه نباشه جاش خالی می مونه arian007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دیشب ساعت رایگان سرعت سایتای خارجی روی 5 کیلوبایت بودولی الان باز درست شده

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

سرعت دانلود به شدت افت کرده
    قبلا با سرعت 250 شب ها دانلود می کردم
    ما الان سرعت شده 70
    برای من هم همین طوره من طرح بعثت ام- طی یک هفته اخیر که کمی اینترنت ثبات داشت و هر شب (از1 تا 7 فقط واسه دانللود بیدار می موندم و در ساعات مختلف هر شب چک می کردم ) سرعت دانلود رایگان شبانه ام 30 کیلو یا 20 بود هم سرور داخلی هم سرور خارجی ولی قبلن ها که خدا بیامرزه اون زمان ها رو ، در بهترین حالت سرعت دانلود شبانم 90 بود بچه ها مال شما هم همین طوره ???باز زنگ بزنیم واسه این سرعت کم هم شکایت کنم ??? یا مال همه این طوره???

اگه نباشه جاش خالی می مونه alyy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای من هم همین طوره من طرح بعثت ام- طی یک هفته اخیر که کمی اینترنت ثبات داشت و هر شب (از1 تا 7 فقط واسه دانللود بیدار می موندم و در ساعات مختلف هر شب چک می کردم ) سرعت دانلود رایگان شبانه ام 30 کیلو یا 20 بود هم سرور داخلی هم سرور خارجی ولی قبلن ها که خدا بیامرزه اون زمان ها رو ، در بهترین حالت سرعت دانلود شبانم 90 بود بچه ها مال شما هم همین طوره ???باز زنگ بزنیم واسه این سرعت کم هم شکایت کنم ??? یا مال همه این طوره???
    ماله منم بعثت هست .بیشتر از یکه هفته هست همین طوری هست سرعت از 40 بیشتر نمیشه.سرورهای خارجی که قطع و وصلی هم داره.کلا این یه هفته رو هیچی نگرفتم شبا ارزش نداره سیستم روشن باشه.

4. این کاربر از alyy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

والا من بعثت داشتم سرعت همین بود نقره پاییزه گرفتم قیمتش همونقدر درمیاد ولی شبی راحت 2.6گیگ میگیرم روزانه هم 4مگ هست.به نظرم خودتو اذیت نکن از سایت نقره ای بگیری راحتری.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

والا من بعثت داشتم سرعت همین بود نقره پاییزه گرفتم قیمتش همونقدر درمیاد ولی شبی راحت 2.6گیگ میگیرم روزانه هم 4مگ هست.به نظرم خودتو اذیت نکن از سایت نقره ای بگیری راحتری.
    شما فیبری یا مسی؟..........

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

فیبر.......

پروفشنال sky1sky's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    فعلا هنوز از سکونت و زندگی خبری نیست

پيش فرض

هر چی سرعت بیشتر باشه که حجم مون زودتر تموم میشه که !! تازه طرح نقره ای 2 گیگ به ازای هر ماه هست که بخواهیم گیگ بیشتری بگیرم قیمت اضافه تر باید بدیم و اصلا به صرفه نیست
    تازه این اینترنتی مخابرات که مصرف می کنیم حجم خیلی زود تموم میشه یه سرچ عادی گوگل واسم 10 مگ مییفته تقریبا ، یا مثلا یک ساعت بیام یه همین انجمن پیج های مختلف رو سر بزنم حدود 15 مگ میفته در عرض یک ساعت دیگه شما حساب کار دستتون میاد که با فرض سپری کردنچندین ساعتتتتتت در رووزز در اینتنرت همه روزه (بدون احتساب اینترنت شبانه شب) یه 400 مگ راحت کم میشه هر روز
    طرح نقره ای اصلا به صرفه نیست تازه تمامی اپدیت ها هم بسته است !! اون 400 مگ حدود 200 مگ واقعا الکی هدر میره هر روز، یک میل حتی چک کنم در میل (میلی که فقط وارد اینباکس شوم و بعد چند عدد میل بخونم )حدود 6 مگ واسم میفته ، وحشتناک این امار بالاست
    شما بچه هایی که طرح نقره ای یاطلایی هستید هم همین طور هستید ??چک کردید که واقعا صرف یک سرچ ساده چه قدر از حجم کم می شود? با حجم دو گیگ در ماه واقعا چه طوری سپری می کنید ???

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سرعت الان به زور به 30 کیلوبایت می رسه . طرح طلایی 2 مگ خریدیم خیر سرمون 80 هزار تومان پوله دانشجوی مملکت ایشالا گیر کنه تو گلوشون

10. 2 کاربر از realcore بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed871's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

با کمال تعجب سرعت من بعده 1 هفته امشب خوبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه David4None's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    localhost

پيش فرض

تا الان قطع بود ار رنج آپی جدید هم رو نمایی کردن 5.232.64.XXX

بعد از توزرد در اومدن آسیاتک حالا هم نوبت مخابرات شد من که رفتنی شدم از این سرویس گند و بی پشتیبانی چرخش برای اونایی که مجبورن ایشالله بچرخه

13. این کاربر از David4None بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •