من که سمنان هستم
اونجا برف نمیاد فقط سرماش میاد
من که سمنان هستم
اونجا برف نمیاد فقط سرماش میاد
دکتر جان هنوز لیست دستشون نیومده که بر اساس اون بتونند محل رو مشخص کنندشماامروز هم تماس بگیری میگن که لیست دستشون نرسیده ایشالا فردا یا پس فردا لیست دستشون میاد و می تونید برای انتخاب محل مراجعه کنید
در مورد بهترین جاها هم بر اساس پرس و جویی که کردم برای افرادی با مدرک بالا در ارتش فقط 01 تهران و در سپاه هم همون شهید قاضی تبریز که بهترین موارد هستش
![]()
درود
عزیزان میگن اونایی که پدرشون از دنیا رفته در محل سکونت خدمتت می کنن . آیا این واسه آموزشی هم به همین شکله ؟
ممنون و متشکرم
دوستان با تمدید من موافقت شد که از 1/10 افتادم 1/12 ....کدم خورده بود نیروی دریایی انزلی..امروز تو نظام وظیفه بهم گفت کدتم عوض میشه.....
1-حالا سوالی که هست اینه که چند % احتمال داره کدم تغییر پیدا کنه؟ یا دوباره انومات میفتم همون 234 دریایی....
2-واسه 1/12 دوباره میخوام سپاه پذیرش بگیرم...شرایط 1/12چه طوره؟ اخه واسه این دوره که 4 ماه دنبالش بودم روز آخر بهم گفتن پذیرش واسه تحصیل کرده ها دونه ای شده...کسی اطلاعاتی راجب این موارد اطلاعات داره لطفا برسونید عزیزان..............
سلام دوستان . یه خبر رو دیروز تو روزنامه خوندم با موضوع "درس آمادگی دفاعی معادل دو ماه سربازی" خیلی خوشحال شدم ولی وقتی رفتم جزئیاتش رو خوندم در آخر نوشته که ممکنه 6 سال طول بکشه تا اجرا بشه این مصوبه !
لینک خبر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خیر محل اموزشی طبق چیزی که تو برگ سفید نوشته هستش ولی کسانی که پدرشون فوت کردند می توانند خدمتشون رو در شهر خودشون باشند![]()
1- در این که تغییر می کنه شکی نیست ولی امیدوارم طبق خبری که قراره 12/1 نیروی انتظامی سرباز بیشتری برداره از شانس شما یقه شما رو نگیره !
2- 12/1 دیگه معروفه به پا طلایی بودن !! بله متاسفانه برای تحصیل کرده ها افتادن تو سپاه خیلی سخت شده و بیشتردیپلم و زیر دیپلم بر میداره !
سلام
دوستان من هنوز دفترچمو پست نکردم هنوز واکسنو دکتر هیچ کاریمو نکردم
میخوام سپاه بیفتم آشنا هم دارم بندازم سپاه
اما آشنامون میگه باید دفترچتو پست کنی بعد بیای تا بندازیمت سپاه...
دوستانی که آشنایی دارن یه کمکی به من بکنن چی کار کنم الان که بیوفتم سپاه
یعنی به شما گفتن لیست که اومد بیا انتخاب کن؟ اخه من پرسیدم، گفتن اونایی که استعلاجی میزنن و تاریخ اعزامشون رو جلو میندازن جاشون معلوم نیست تا روز اعزام هرجا خالی داشتن از عجب شیر تا 01 بسته به شانس طرف ، اعزامش میکنن!
آشناتون راست میگه
باید دفترچه پست کنی ، برگ سبزت که اومد بده دست آشناتون ، خودش بقیه کاراش رو میکنه
هم اکنون 25 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 25 مهمان)